На море в България 2019! - 2

• 49 958
  • 751
  •   1
Отговори
# 405

Обещаните снимки от Ммц.
Червен флаг, вълни и страхотна температура на водата.

# 406
Здравейте, търся отзиви за хотел Сапфир в Приморско, който е с включена закуска и Парк Хотел Арго в Обзор - ол инклузив. Цената е двойна за втория. В чуденка съм, знам, че е ангажиращо ол инклузив, но пък сме с 2 деца (бебе и палав батко), за да обикаляме по кръчми и ресторанти. Какво бихте ме посъветвали?

Аз лично на Приморско с малки деца по кръчми не бих рискувала. Хигиената и качеството на храната са съмнителни. Има голяма вероятност от ентеро вируси. Ол инклузив е много по-подходящо и удобно. Все искат води, безалкохолни, сладолед. А този Сапфир не го знам, но като място е на много отдалечено по моите критерии. На картата го видях. AI и първа линия винаги ми е топ предпочитание.

По- голям виц не бях чела. Защо реши, че по заведенията в Китин, Поморие, Созопол(курортите са примерни) е  безопасно и там си защитена от ентеро вируси?
То щото да идеш ОИ и 500 човека да опипат лъжицата на салатите, да си слагат сладкши с ръце и да си взимат хляб без щипка е много безопасно.....
Задължително хигиената трябва да се повиши!Малките деца имат навика ръцете им да са все в устата.Препоръчвам дезинфектант за ръцете преди храна!

Проблемът с хигиената идва от мърлявите възрастни,които опипват храната с ръце преди да си сложат. И да дезинфекцираме ръчичките на децата, те така или иначе ще ядът от същата тази храна!
Трябва да се повиши хигиената на възрастните.

# 407
  • В.Търново
Това с храната по заведенията на Приморско е абсурдно.Същото може да важи и за други места.

# 408
Абе в Слънчес бряг и Влас си остава най-добре хахаа

# 409
  • София
Здравейте, да питам за тазгодишни отзиви за Сънрайз Обзор. Миналата година бяхме, сега от 08.07 пак сме резервирали, ако някой вече е ходил, допуска ли се ползването на басейна и съораженията на Блу меджика или има ограничение?

# 410
Здравейте, търся отзиви за хотел Сапфир в Приморско, който е с включена закуска и Парк Хотел Арго в Обзор - ол инклузив. Цената е двойна за втория. В чуденка съм, знам, че е ангажиращо ол инклузив, но пък сме с 2 деца (бебе и палав батко), за да обикаляме по кръчми и ресторанти. Какво бихте ме посъветвали?

Аз лично на Приморско с малки деца по кръчми не бих рискувала. Хигиената и качеството на храната са съмнителни. Има голяма вероятност от ентеро вируси. Ол инклузив е много по-подходящо и удобно. Все искат води, безалкохолни, сладолед. А този Сапфир не го знам, но като място е на много отдалечено по моите критерии. На картата го видях. AI и първа линия винаги ми е топ предпочитание.
По-голяма глупост не бях чела.По кръчмите е съмнително,а долнопробните продукти,които се дават на ОИ по хотелите изобщо не са съмнителни ,така ли?Точно пък на ОИ в България не бих отишла.В Приморско има хубави заведения,в Китен също.Аз лично предпочитам почивки в Турция,но ходим и в Китен от миналата година и се храним само навън,а сме си харесали малък семеен хотел без храна.Тази година пак ще го посетим.

# 411
  • София
Защо спорите? Има и заведения със съмнителна чистота и качество на храната, то от вратата си личи някой път. Има и кофти ОИ, така е. Особено на ниска цена...И навсякъде е това и Приморско, и Обзор и къде ли не. Правило няма.... За жалост...

# 412
Спорът ми се струва излишен - проблеми са възможни и при инклузив, и при свободно хранене. Да не говорим, че те могат да бъдат предизвикани и от куп други причини, освен храна.
Настройте се позитивно и да си пожелаем да сме здрави - гаранции няма никога.  Никъде.
Пп писали сме заедно Simple Smile

# 413
Защо спорите? Има и заведения със съмнителна чистота и качество на храната, то от вратата си личи някой път. Има и кофти ОИ, така е. Особено на ниска цена...И навсякъде е това и Приморско, и Обзор и къде ли не. Правило няма.... За жалост...
Именно.Не може да се слагат всички под общ знаменател.

# 414
  • Sofia
Здравейте
Някой почивал ли е скоро на Слънчев ден. Интересувам се дали имат настаняване без ол инклузив.

# 415
Спорът всъщност е за това, че се натърти, че заведенията в Приморско са долнопробни. Най- вероятно авторката на този шедьовър е посетила веднъж Приморско и е стигнала до гениалното заключение.

# 416
  • Перник
Някакви отзиви от Феста Виа Понтика, Поморие? Колко е далече от плажа? Как е ол инклузива? Благодаря ви предварително Simple Smile

# 417
  • пловдив
Относно хигиента и аз имам притеснения, тъй като ще сме с две деца, едното от който на 1, 6г и ще хапва от нашата храна. Засега се насочихме към Сънрайз в Обзор.
Иначе на Приморско сме били няколко пъти с каката, но не сме имали проблеми, но и тя като бебе хапваше повече пюрета. Наистина, ако трябва да съм честна има заведения в Приморско, а и по другите курорти в който хигиената е съмнителна.
Преди седмица бяхме на почивка във Велинград и там нямахме проблем с храненето, но на морето си е съвсем различно.
Риск винаги има, независимо от мястото.

# 418

По- голям виц не бях чела. Защо реши, че по заведенията в Китин, Поморие, Созопол(курортите са примерни) е  безопасно и там си защитена от ентеро вируси?
То щото да идеш ОИ и 500 човека да опипат лъжицата на салатите, да си слагат сладкши с ръце и да си взимат хляб без щипка е много безопасно.....
Задължително хигиената трябва да се повиши!Малките деца имат навика ръцете им да са все в устата.Препоръчвам дезинфектант за ръцете преди храна!

Проблемът с хигиената идва от мърлявите възрастни,които опипват храната с ръце преди да си сложат. И да дезинфекцираме ръчичките на децата, те така или иначе ще ядът от същата тази храна!
Трябва да се повиши хигиената на възрастните.
Точно това имам на предвид като написах,че хигиената трябва да се повиши?

# 419
  • София
Относно хигиента и аз имам притеснения, тъй като ще сме с две деца, едното от който на 1, 6г и ще хапва от нашата храна. Засега се насочихме към Сънрайз в Обзор.
Иначе на Приморско сме били няколко пъти с каката, но не сме имали проблеми, но и тя като бебе хапваше повече пюрета. Наистина, ако трябва да съм честна има заведения в Приморско, а и по другите курорти в който хигиената е съмнителна.
Преди седмица бяхме на почивка във Велинград и там нямахме проблем с храненето, но на морето си е съвсем различно.
Риск винаги има, независимо от мястото.

Щом сте се насочили към Сънрайз няма какво да ви притеснява от гледна точка на хигиената в хотела. Миналата година беше идеално, за моите маниакално завишени критерии😂. Друг е въпроса с вирусите, но това не зависи от хотела или персонала, надявам се тази година да пропуснем.

Общи условия

Активация на акаунт