Дюни Роял Ризорт

• 62 544
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Как не се сетих,че има отделна тема за Дюни,ами тормозя хората в друга:)
Моля за помощ-голяма чуденка се чудя да резервирам ли холидей вилидж. Прочетох коментари как е леко занемарено,дюшеците били подбити и започнах да давам назад.
Искам да ви питам-подходящи ли са алеите за придвижване с тротинетка? Гледам най-отдалечените вили с идеята да е най-тихо,но същевремнно търся и бърз начин за придвижване на хлапетата Simple Smile
Явно не сте посещавали досега комплекса и ще споделя лични впечатления. Трета година ползваме хотелите на вилите в Дюни и сме много доволни от материалната база в тях. Няма мухъл, счупени плочки и т. н. Единствено допълнителното легло е фотьойл на който не се спи удобно. Всеки ден ни чистят  стаята. Тротинетка носим задължително. Алеите са подходящи и много красиви. Дано ви помогне да направите своя избор.

# 541
Страхотни сте!

# 542
  • Sofia
Резервирате без притеснения. Simple Smile Както писах и в другата тема, ние останахме много доволни от комплекса. Почивката ни беше в края на юли и ни беше за първи път (сравненията са ми с Анталийските хотели, Дюни следва техния модел). Чистота, кърпи, спално бельо бяха на ниво. Никога и никъде не съм писала за амортизирана материална база, единственото, което съм коментирала е за малко соц обстановка във вилите. Другото, което ми беше странно е, че няма шампоанчета и душ гел в банята, но на мен не ми пречи, винаги си нося. Ако и тази година не става в Турция, да сме живи и здрави, пак Дюни ще изберем.

# 543
А има ли вили,които са само на един етаж?
Едит: Исето,аз не съм казала,че от теб черпя тази информация. В коментарите на визит го прочетох.

# 544
  • Пловдив
А има ли вили,които са само на един етаж?
Едит: Исето,аз не съм казала,че от теб черпя тази информация. В коментарите на визит го прочетох.
Да, Парадайс. Аз ги харесвам много, но да попаднеш в тях си е шанс.

# 545
  • Sofia
Не съм много сигурна, но мисля, че тези, които гледат към релакс басейна и тенис кортовете бяха на 1 етаж. Нищо не Ви пречи при резервацията да отбележите, че искате първи етаж. Не са длъжни да го спазят но досега никога не са ни отказвали, ММ не ползва асансьор, затова винаги сме с изискване за мах 3-ти етаж.

# 546
Резервирате без притеснения. Simple Smile Както писах и в другата тема, ние останахме много доволни от комплекса. Почивката ни беше в края на юли и ни беше за първи път (сравненията са ми с Анталийските хотели, Дюни следва техния модел). Чистота, кърпи, спално бельо бяха на ниво. Никога и никъде не съм писала за амортизирана материална база, единственото, което съм коментирала е за малко соц обстановка във вилите. Другото, което ми беше странно е, че няма шампоанчета и душ гел в банята, но на мен не ми пречи, винаги си нося. Ако и тази година не става в Турция, да сме живи и здрави, пак Дюни ще изберем.

В баните има стенен дозатор с душ-гел за коса и тяло.

# 547
  • Sofia
Скрит текст:

В баните има стенен дозатор с душ-гел за коса и тяло.
Да, има, който иска може да го ползва.

# 548
Това със стенните дозатори трябва да се забрани в хотели с претенции за повече от една звезда. Нехигиенично е и несигурно. Няма гаранция на кое 10-годишно ще му дойде на ума да излее белина или олио вътре, ей така, за шегата. Та, не бих искала да разчитам на нечия съвест.

# 549
  • Пловдив
Ако си поискате малки шампоани и балсами за коса на рецепцията се обаждат на камериерката и тя ви доставя.

# 550
Това със стенните дозатори трябва да се забрани в хотели с претенции за повече от една звезда. Нехигиенично е и несигурно. Няма гаранция на кое 10-годишно ще му дойде на ума да излее белина или олио вътре, ей така, за шегата. Та, не бих искала да разчитам на нечия съвест.

Споко, няма как да стане, заключват се с ключ. Обикновен човек няма достъп до диспенсера.
Иначе съм съгласен, че над 3* не трябва да е с диспенсери.

# 551
По принцип може и да се заключват, освен ако не са отключени Simple Smile
А за магариите, рядко на някого би му хрумнало, но не се изключва. Казвам го като човек, натрупал известен работен опит в хотел.

# 552
Поизчетох темата за Дюни. До сега не сме ходили и решихме да разгледаме оферти за там. Много добри мнения чета. Не сме претенциозни. Ние сме 3 възрастни и 2 деца на 8 и на 2 към момента на настаняването. През Визит( Съни турс) ми отговарят че не може да бъдем настанени в апартамент. Става въпрос за Холидей Вилидж. От хитела ми изпратиха оферта а и от друга агенция че няма проблем. Защо Сънито го правят това нещо. С тях сме защото от миналата година имаме анулирана резервация и искаме да си използваме парите.

# 553
  • Sofia
Вие сама сте си отговорили. Отговорът на въпроса Ви е в последното изречение. Simple Smile Разполагат с Вашите пари и затова Ви правят въртели.

# 554
Вие сама сте си отговорили. Отговорът на въпроса Ви е в последното изречение. Simple Smile Разполагат с Вашите пари и затова Ви правят въртели.

Аз изпратих запитване пак с гневен имейл пък да видим. Ами 800 лева имаме при тях. Ще ги използвам но дали след това пак с тях ще работя ще се замисля.

Общи условия

Активация на акаунт