Дюни Роял Ризорт

• 62 418
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Бяхме с 2 деца - за едното имаше фотьойл, за другото - кошара. Имаше място и за багажа. Не е имало място за гоненица, но не ни е било тясно в никакъв случай. Стаята я приемахме като място за спане и хигиенизиране. В нея прекарвахме малко време
През коя агенция резервирахте? Били сме в Белвил и знам колко са големи стаите, а и детето спи с нас на спалнята, така че няма да ни е нужна кошара

# 601
И ние също миналата година имахме резервация за Белвил през Съни турс в такава конфигурация- бебе на 1г и дете на 7 години. Тъй като Белвил не отвори за нашите дати ни настаниха в Марина Роял с изричното предупреждение, че кошарата е за сметка на пространството. Така че според мен за деца до 2г поне не правят проблем за стандартните стаи.

# 602
  • София
Е, то на който му е тясно да си наеме апартамент, ама е по - солено. Ако му теснее двойната, да се разшири може

# 603
Бяхме с 2 деца - за едното имаше фотьойл, за другото - кошара. Имаше място и за багажа. Не е имало място за гоненица, но не ни е било тясно в никакъв случай. Стаята я приемахме като място за спане и хигиенизиране. В нея прекарвахме малко време
През коя агенция резервирахте? Били сме в Белвил и знам колко са големи стаите, а и детето спи с нас на спалнята, така че няма да ни е нужна кошара
През Съни Турс първия път, а миналата година - Дива Травъл май беше.

# 604
Съществува ли някъде график, от който да е видно кой хотел кога ще отвори тази година?

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 17:58 от bibim

# 605
  • Стара Загора
Съществува ли някъде график, от който да е видно кой хотел кога ще отвори тази година?

Не мисля ,че има някъде график. Ние миналата година бяхме от края на юли  в Марина Бийч ,и два дни преди заминаването ни , още не знаехме дали е отворен хотела. Чак когато отидохме на място ни казаха , че не е ,и ще ни настанят в Марина Палас .

# 606
Благодаря. А къде мога да видя описание на all inclusive какво включва /за Марина Бийч се интересувам/?

# 607
  • Пловдив
Благодаря. А къде мога да видя описание на all inclusive какво включва /за Марина Бийч се интересувам/?
Може да погледнеш в някой от туроператорите, обикновено е описано. Иначе, включва :закуска, късна закуска, обяд, вечеря, късна вечеря, сандвич бар 11(или 12)-18, бар на плажа 12-18, където е и снек бара за хапване-скари, салати, пица, пържени картофи, гаспачо, следобеден бюфет 16-17 с кафе, чай, сладки, плодове. Може да се храниш във висчки ресторанти на комплекса без Роял Палас, чадър и шезлонги на плажа, аква парк, паркинг, детска анимация, анимация за възрастни, вечерна анимация - шоу от 21.30 всяка вечер без неделя, дискотека, детска дискотека. Тематични вечери. И туй то. Но, във визит мисля е описано по-точно.

# 608
https://linksharing.samsungcloud.com/rCjSpBMFqapP
Не съм сигурна как ще ти се отвори линка.Ако има проблем ще ти пратя скрийншот на лични.

# 609
Момичета, благодаря ви от сърце! Hug

# 610
Здравейте. Включвам се и аз в темата, защото обмисляме първа почивка в комплекса. Искам да попитам кои атракциони в аква парка са подходящи за  дете на 5 години, защото не успях да намеря информация. На същото това дете му е особено важно и как стои въпросът със сладоледа Smile - през целия ден ли може да се хапва и има ли опция за сладолед на плажа. Благодаря много!

# 611
Има детски аквапарк, а сладоледът се дава само след обяд и вечеря.

# 612
2+2(14 и 12) и тъпата политика на Дюни, ме принуждават да взема 2 двойни стари, щото децата ми не са деца, а възрастни.

# 613
То с две деца на тази възраст и аз не виждам как ще се вместите в една стая. Освен ако не вземете апартамент, но не зная там дали има допълнителни легла, че две големи деца на разтегателен диван пак няма да се чувстват удобно.

# 614
А в такъв случай поне стаите имат ли връзка помежду си?

Общи условия

Активация на акаунт