Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 55

• 40 363
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
Честито,Фри!
Много здраве и споделени моменти за двете ви.
Всяко дете заслужава да има в живота си поне една вълшебна баба.

# 661
Ах, че хубаво! Да е живо и здраво и ти да си жива и здрава, за да го гледаш много години наред!💝💝💝

# 662
  • София
Честита радост, Фри! Това е новината на новините, и, дето вика Спиритче, и нашият дух да се понадигне, че има надежда! Аз след втория доцетаксел съм като ритната от кон! Толкова ми е тъпо, че не мога да преценя боли ли ме,  сърби ли ме, отпаднало ли ми е....криво ли ми е! Ноктите, ах, ноктите, чашата от кафето не мога да си измия! Тези дни пак се сетих за гуруто на групата. Къде е Хули?

# 663
Фри, честито внуче. Да Ви е жива и здрава  🤗
Арми,  ще се оправиш момиче. Горе главата 🤗

# 664
  • В царството на игрите:)
Фри, много се радвам за теб. Да си гледате внучката с много радост и да я ожените. Какви неща се случват за една година. Миналата като се видяхме и хабер си нямаше още Simple Smile

# 665
  • Другата България
Фри, честита радост и от мен!
Да дочакаш правнуци! Wink

# 666
  • София
Фри, прекрасна новина, честито! ❤

Малкият ме умори тотално на вилата, но въпреки това съм отпочинала прекрасно на зеленко.

Моят хемоглобин е доста нисък. От първата си бременност никога не ми е бил нисък. Почнах химиите на 110, доколкото помня. Сега е 103 Sad Хем пия желязо. Лекарката ми нищо не каза, но трябва ли да се притеснявам? Да не би да си проваля терапиите?

# 667
Фри, много се радвам за теб. Да си гледате внучката с много радост и да я ожените. Какви неща се случват за една година. Миналата като се видяхме и хабер си нямаше още Simple Smile
Дааа... миналата година ако помниш, се жалвах, че и двамата не щат да се женят, явно съм била много убедителна хах единият се престраши и си направи бебенце, а другият се ожени Grinning
Много ви благодаря за пожеланията! Пожелавам на всички ви много такива щастливи моменти!

Успех в терапиите ви желая, стискайте зъби и помнете, че, както сто пъти съм казвала, само след няколко месеца ще сте изчистени от животното и ще сте като нови Simple Smile
{Спирит}, гордея се с теб, сигурно съм патетична, сори, ама се кефя. Толкова си силна, че предприемаш пълна промяна, малко хора са способни на това. Желая ти здраве и успех и щастие Simple Smile

# 668
  • София
Тук съм Ангелче, ама съм много нещастна. Не ми върви през този месец хич. Първо си залях лаптопа с ракия, после си окъпах телефона с вода. И откъде да пиша, а ? Сега съм с резервни такива, докато ми купят нови, а дано-
На всичкото отгоре кучето ми изяде циците. Имам право на нови, подадох документи, ама чак след месец. Ами то лятото ще свърши.
Фри, честито скъпа !!! Чувството е страхотно, нали ?

# 669
  • Варна
Минтири, пий сок от цвекло, яж салати, в които има цвекло и мощно ги подправяй с магданоз, листа целина, босилек, копър... както ти е вкусно. Цвеклото има гаден вкус на почва - все едно прасенце си заровило муцуната в пръст, но помага това кореноплодно за хемоглобина... и поне си сигурна, че няма да навреди. В суров вид го водят най-ефикасно, т.е. или на сок, или на салата, но можеш и да бланшираш там някак си и овкусиш гадното цвекло и да му "замаскираш" гадния вкус на почва.

Зори, както Митко те посъветва при първа възможност консултирай с химиотерапевтите дали няма алергия или свръхдоза... или нещо друго там към тоя Доцетаксел. Повечето го понасяме по-добре от червената химия, но понякога се случват и изненади. Доцетаксел не е равно на Витамин С. Има си странични ефекти, нужно е да се следят. Като цяло обриви по кожата, подувания на крайници не би трябвало да получаваш. Доцетаксел на мен лично ми вливаха със задължителна премедикация венозно, правят първо нея, изчакват ако не се лъжа един час и и чак тогава ми пускат банката, която беше 500 мл, после задължително проследяване как съм, после ме викаха на следващия ден, т.е. около 12 часа след вливката и ми биеха инжекция (която да ви кажа честно така и не разбрах каква е, но явно е била вписана и задължителна и трябваше да ходя да си ми я бият и да се отметне поредната манипулация). Като цяло при мен мина всичко ОК, но наистина трябваше около самата вливка на тоя Доцетаксел и други разни неща да ми правят. Абе... търсете си ги.... полагат ви се ми се струва и ако някъде нещо усетите, че са ви спестили, не просто сигнал, а направо аларма вдигайте!!!

Хули, липсваше в темата и се радвам страшно много, че се появи. Тук в последно време наистина се усети липсата на твоя дух и все го призовавахме с надеждите да ни откликне. Нова клавиатура ли имаш или подсушена стара, я кажи? Simple Smile

Фри, трогна ме с това, че ме подкрепяш... та чак нещо за патетичност спомена, за която да се извиняваш. Няма нужда По-Голяма Сестро за това точно да се извиняваш. В един момент ни иде и на едните, и на другите в такива едни поетични и патетични излеяния да се отплеснем. Simple Smile Дано наистина не правя грешка... или ако се окаже грешка, поне на по-късен етап да мога да поправя... но наистина вече едното ми око (най-вече лявото... левичарче съм, не бойте се...) определено гледа вече към градивната промяна...

Последна редакция: пн, 27 май 2019, 08:28 от Spirit Crusher

# 670
  • София
Хули, мила, извинявай, ама така смешно ми стана за циците! Представям си какъв купон му е било на кучето 😄
Месецът, ей го къде му е края. Пожелавам ти да нямаш повече никакви произшествия!

Спирит, на сок никак не го понасям това цвекло. Обаче си го хапвам често на салата с моркови и семки. Така много го обичам.

# 671
Ох Хули, на теб не ти върви ,ама ако знаеш как ме разсмя... Страхотна си! Даже кофти работите успяваш да поднесеш  така, че да се скъсаме от смях. Благодаря ти за готиното настроение което ми внесе от сутринта!

# 672
Ден шести след Доцетаксела.. Вече съм добре.  Спиритче споменава нещо за някаква инжекция. На мен след две бели не са ми правили такова нещо. Може би за това съм така зле. На 10- ти съм на вливка и ще вдигна алармата аз.

# 673
  • София
Хули, Мухахахах, колкото и засрано да се чувствам в момента, " кучето ми изяде циците" ме върна към живия живот Grinning. Сори, мастър, ама много се смях! Радвам се, че неволите ти се свеждат до полята техника, въпреки че знам какъв финансов шут в задника е!

# 674
Взех си параметрите на квартиранта. Хер2 - 0 другите два +. Отговаря си на 2013 година.
Та готви се тЕло за химията Wink. Относно перуките в София - Магама, от кой магазин си ги взехте? Има доста адреси, ама да попитам.

Общи условия

Активация на акаунт