Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 55

• 40 539
  • 769
  •   1
Отговори
# 135
Все още можеш да се откажеш😉

# 136
  • В царството на игрите:)
Все още можеш да се откажеш😉

Е, това е много неприятна преса точно ден преди операцията и кое дава гаранцията, че като го смени другият лекар ще си свърши по - добре работата. Това, че ние не сме чували някой лекар, не означава нищо.
Бони, желая ти лека и безпроблемна операция и дано си взела най - правилното за теб решение!

# 137
Момичета, намерих сайт със страхотни перуки. Която има нужда , може да разгледа   https://usremy.com/collections/all-wigs/products/2019champagne-wig

# 138
Момичета, намерих сайт със страхотни перуки. Която има нужда , може да разгледа   https://usremy.com/collections/all-wigs/products/2019champagne-wig

Абсолютно не!!! Пълни измамници. Перуките са най-долно качество (моите две китайски, които ми докараха психични проблеми) и няма начин да се върнат, защото нямаш обратна връзка с продавача. Не се лъжете изобщо!

Напишете в гугъл това: online 003@email-consultation.com  и отворете първия линк (от фейсбук), скролнете леко и първата публикация, която срещнете е птедупрежденивто за измама, а после вижте и коментарите от долу. Има и снимки на реалните перуки. И 10 лв са им много като цена🤣

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 22:47 от marittaa

# 139
Момичета, намерих сайт със страхотни перуки. Която има нужда , може да разгледа   https://usremy.com/collections/all-wigs/products/2019champagne-wig

Абсолютно не!!! Пълни измамници. Перуките са най-долно качество (моите две китайски, които ми докараха психични проблеми) и няма начин да се върнат, защото нямаш обратна връзка с продавача. Не се лъжете изобщо!

Напишете в гугъл това: online 003@email-consultation.com  и отворете първия линк (от фейсбук), скролнете леко и първата публикация, която срещнете е птедупрежденивто за измама, а после вижте и коментарите от долу. Има и снимки на реалните перуки. И 10 лв са им много като цена🤣
Момичета, намерих сайт със страхотни перуки. Която има нужда , може да разгледа   https://usremy.com/collections/all-wigs/products/2019champagne-wig

Направо ме уби! Изглеждат страхотно... Има и клипове към почти всеки продукт

# 140

Направо ме уби! Изглеждат страхотно... Има и клипове към почти всеки продукт

Тези перуки явно съществуват, но е измама. Не изпращат тях. Имам две. Който иска да се свърже с мен на лични и ще покажа снимки на избраните перуки от мен в сайта и снимки на тези, които имам в нас. Перуки за хелоуин с ниско качество.

# 141
  • България, Велико Търново
Здравейте на всички и на новодошлите. Честита ни нова тема, дано публикуваме повече добри новини!
Бонка, успех днес! Дано мине по план.
Арми, Детелинка, и аз съм с Хашимото, че и Витилиго от дете! Автоимунни да искаш ☺ и от вас чувам, че може да има проблем с имплантите. Младенов ме оперира преди месец и нещо, но не ми е споделял за възможни проблеми. Дано да няма.
Само една бучка до импланта ме притеснява сега и там където е тя синината изчезна, но има лека деформация. Появи се преди време и не минава от само себе си, колкото и да чакам . Другата седмица ще "тормозя" доктора да видим какво ще стане.

# 142
Бонка, успех момиче! 🤗🤗🤗

Аз се чудех дали да си слагам порт  (нещото, за което Детелинка говореше), защото минах 7-ма химия вчера и нещо много ми идва бодене всяка седмица, а вчера нещо не тръгна течността, та се наложи второ бодене, а имам още 9+имунотерапията после, но слушам в стаята за химио, че сестрите все ги питат какво усещат и колко им пречи този порт. Явно и той причинява неудобства, а и сестрата ме посъветва да не го слагам на моя етап. Та се отказах пак. Дано вените ми издържат.

Трета бяла химия (Таксол) все още без особени странични ефекти. Някой да знае някакво облекчение на болезнената кожа по стъпалата и дланите?

# 143
  • София
Бонка,успех!🤗

Марита,дано все така да е!Моята първа бяла е на 16.05 и много се надявам да съм така и аз,че червена ме държи по 1 седмица(даже втората 9 дни бях зле,ама много зле).А стъпалата - то болка ли е или като изгорено,че някъде бях чела ,че е като от изгорено и може да пробваш с някой крем с невен.В БГ има на една немска фирма много хубави.

Ферара,аз също си напипах нещо и много се стреснах.Тогава ходех и на рехабилитации за ръката ,но жената раздвижваше и имплантантите, та и тя напипа същото .Бяха първо като 3 топченца едно до друго и се уплаших да не са ЛВ увеличени.Ходих при Василев и той само ги опипа и каза,че не е притеснително и е мастно натрупване,нещо от операцията и ще се разнесе.По едно време се сляха 3-те и стана като 1 и вече почти не се напипва,явно наистина се разнася.

Не знам,кога ще вземат да направят електронни здравни досиета ,електронни рецепти и т.н.Като отвори лекаря,да види всички диагнози на даден пациент и да си прави сметката,какво е подходящо за него и кое не.Не разчитаме да се сеща да пита или ние за всичко да питаме.Аз в аптеката се стремя да разпитвам пациентите,какви други лекарства приемат,особено ако отпускам определени групи лекарства .Обаче някой не си знаят имената на лекарствата,други пък от опашката се нервят, че видиш ли много време отделяш на 1 човек и нямало да висят до утре и т.н.,та всичката ни е еднаааа ......

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 11:02 от zori_g_n

# 144
Привет, момичета и момче.
Ама момчето ми се губи нещо.
Миде и Ал, как сте?
Успех на имащите процедури!

# 145
Зори, като изгорено е, но доста силна степен. На ръцете е като все едно, че си носила дълго време тежки чанти, които си намествала по дланите, а те са се плъзгали и руинирали навсякъде. Боли си направо, но пак се трае. Просто си е нещо, което пак трябва да търпиш и като е дълго време (месеци при мен ще бъде) си е досадно. Невен значи.....ще видя.

# 146
  • SHOOT ME 10 $
Здравейте!
Белла, благодаря за загриженоста, изпаднах за малко зад борда, но пак съм на линия.
Бонка дано е минало вече и добре.
Марита, благодарности за това, че си направи труда да провериш за цената на Искадор, който ми е жизнено важен. Много е прилична и приемлива, но проблема е с транспорта. Обещават ми от тук по друг начин да ми го доставят. Ще видим, на 6-ти и 7-ми т.м.съм в София за това, щото пък на 8-ми започвам друга Х.Т.
Решил съм да ги изредя всички възможни химии...😜. Сърцето ми, макар че едната клапа работи под 20% кпд е Голямо и силно! 😘
Рапорт даден!

# 147
Мидко, ако имаш нужда мога да ти помогна с набавянето на Искадор. В България няма ли го това лекарство? Онлайн от чужбина може да поръчаш. Или аз мога да го купя и да ти го пратя, а ти да ми пратиш парите по банков път. Но пък банките вземат много голям комисион мисля. Знам ли....ако имаш идея направо ми я кажи директно без да биеш самара да се сети магарето🤗

Виж даже още по-евтино го намерих https://www.claras-apotheke.de/01385930?utm_source=apomio&ut … n=apomio/01385930 и сега ще видя дали доставят до България. До мен в Швейцария със сигурност ще го доставят обаче.

Не, не доставят извън Германия както на бързо успях да видя, но няма проблем. Имам сестра там. Тя също би извършила подобна услуга. Даже ми дължи 100 евро, че и давах в черни дни🤣😁😁

Аз се боря с депресията и уседналостта, която ми е чужда. Изписаха ми антидепресанти, но се чудя да ги почвам ли. Ще ми се да не ги, но ми е много зле. Все едно вече съм умряла. Не ми се живее така неудушевено. От два дена започнах да се насилвам да излизам. Без значение къде, само да не съм нон стоп вкъщи и предимно на дивана. Даже и само да покарам колата насам-натам пак е нещо. От днес започнах на кростренера, защото химиите ми вече са леки и всичко друго е само оправдание. Да лежа, ям много и пуша трева, за да спя колкото мога повече няма да ме изведе на добър път, та за това си съставих спасителен план и смятам да го следвам. Винаги съм се самоиздърпвала за косата като барон Мюнхаузен (Детелинке😊) и мисля и този път да го направя, колкото и да ми е трудно. Нещо покрай тези перуки останах без пари, че много бавно ми ги възстановяват, но мислех и цветя на балкона да насадя.....абе всичко, каквото ми повдига духа и ме кара да чувствам живота. Жалко, че много от нещата са свързани с пусти пари! И син студент в Англия имам, та си е е.. @..о мамата, но трябва да се справя и с подръчни средства.

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 15:59 от marittaa

# 148
  • SHOOT ME 10 $
В България го няма защото няма официално разрешение за приложението му. А там при вас и в още няколко по-западни 😜страни това се практикува от преди 114 години...
Лекарствени медикаменти, особено това, мисля не са разрешени да се внасят по никакъв начин. Въобще - трудно е. Ако реша нещо, ще ти се обадя. Отново благодаря за загриженоста мила...прегръдка!

# 149
В България го няма защото няма официално разрешение за приложението му. А там при вас и в още няколко по-западни 😜страни това се практикува от преди 114 години...
Лекарствени медикаменти, особено това, мисля не са разрешени да се внасят по никакъв начин. Въобще - трудно е. Ако реша нещо, ще ти се обадя. Отново благодаря за загриженоста мила...прегръдка!

Оле да му се не види! Наистина ли не е разрешено? А на самолет лично? Сестра ми скоро ще ходи до България така, че мисли бързо😘 За баловете ще си ходи.

Общи условия

Активация на акаунт