Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 55

• 40 543
  • 769
  •   1
Отговори
# 150
  • SHOOT ME 10 $
Хахаах, мисли бързо...
Най мразим да мислим.
Нали писах по-горе, че на 6ти и 7ми сега, идвам в София при лекаря, който ще ми прилага тази терапия и ще стане ясно до дни. Ще пиша

# 151
Хахаах, мисли бързо...
Най мразим да мислим.
Нали писах по-горе, че на 6ти и 7ми сега, идвам в София при лекаря, който ще ми прилага тази терапия и ще стане ясно до дни. Ще пиша

Ами искай му една интернационална рецепта. Мисля, че медикаменти може да се пренасят с рецепта стига да не са в промишлено количество. Добре, ще пишеш😊

Аз да добавя, че веждите и миглите ми падат от известно време. Първо веждите започнаха и вече имат "дупки", съвсем малко след това и миглите. Те още нямат "дупки", но виждам, че оредяват. Бях на курс за гримиране в болницата, но никаква файда от него (за напълно не гримиращи се жени е), освен, че получих една чантичка с пълен комплект маркова козметика, което никак не е малко де, та поне това ме позарадва.....за кратко🤣

# 152
Вчера се похвалих, ама днес съм ужасно зле... Наистина както някой ми беше казал е като удар с бързия влак. Егати и Доцетаксела.....Вчера ме изписаха- нищо, днес сутринта- нищо, излизам на вън и като почнаха едни болки в глезените, не чак много силни, но доста неприятни. Прибрах се, полежах един час , ставам , то още по- зле. Почти всичко ме боли и някак си болката се мести... Ако болят краката, ръцете-не, после обратното... Оффф ужасно е....Пих един аулин и чакам да видя дали ще подейства. Ако някой знае за нещо друго, моля да сподели!

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 18:22 от kacha

# 153
  • SHOOT ME 10 $
Нормално е състоянието в което си след  Доцетаксел. Той е възможно най-гадната отрова. Шест терапии претърпях. Поискай да ти бият Неуласта. Подкожна инжекция и действа възстановяващо. Те го знаят много добре. Трябва да си искаш! Искай си!!!

# 154
Нормално е състоянието в което си след  Доцетаксел. Той е възможно най-гадната отрова. Шест терапии претърпях. Поискай да ти бият Неуласта. Подкожна инжекция и действа възстановяващо. Те го знаят много добре. Трябва да си искаш! Искай си!!!
    Ако не ми сложат такава инжекция, колко време са тези болки?   Малко ме поотпусна от Аулина..

# 155
Здравейте, не пиша, защото нищо ново или интересно нямам да кажа, но ви чета редовно, та ..за лекарство, които не се продава в България- съм носила в самолет, с рецепта, която беше само принтирана.

# 156
  • София
Лелее,пък аз от Неуластата се оплаквам и все се каня да им кажа да не ми я бият ,но не смея,че още първата червена ми срина левкоцитите.Много ме боли врата от нея,откачам направо.

Аз от Германия неща си купувам чрез българска фирма превозвач .Изпращам ги то техен адрес и после те ги носят до БГ за 2.2лв на килограм.Поръчвала съм и лекарства,но са били хранителни добавки.

# 157
 kacha, ще те отпусне......на третия- четвъртия ден, мен ме отпускаше. Но и аз пих Енетра*то е същото като Аулин-а, като ме беше стегнало всичко след него....Добре, че ми го спряха. От червената на момента ми ставаше гадно, но после някак по- биваше.....Да, не пиша много, обаче, че не знам ккаво са ми подготвили за следващите курсове....и най- вече как ще ми понесе.....
За кожата- аз мажех кокосово масло и си внушавах, че ми помага......,но освен че болеше и се белеше и на места направо се цепеше. Но и това мина и замина.....
Марита, веждите ми окапаха почти нацяло, миглите- само оредяха. Но не пипам нищо там- не се гримирам, не търкам много като почиствам лицето....и сега вече имам доста "покарали"....и като гледам как са се сгъстили- направо се плаша  Mr. Green
На мен ми свалиха конците. Оставиха само тези до дреновете трябва да чакам да се върне доктора, че да свалят и тях. Ма още си ме боли де и още го играя " принцесата върху граховото зърно".....добре, че момчетата ми са печени.
Дано операцията на Бонка да е минала леко и безболезнено и дано да си струва всяка една стотинка......Чакам да се включи с добри новини.
Зори, това с досиетата и аз откога го чакам......щото всеки си лекува по неговата специалност и стават сакатлъци......Ама докато всичко е на хартия и се премятат там едни бележки.....Аз, пак да изокам- още не ми е готова хистологията......И болничния не са сколасали да ми напишат от почивни дни. То дойде времето да пускаме следващия......ама нейсе, на 7 отивам и ще вися отпред, докато го не напишат. Ще кажеш че калиграф ще го изографисва....... ooooh!
Мите, черен гологан се губи.......нали знаеш. Само по-начесто се обаждай, да те не търсим по нет-а  Wink

# 158
  • SHOOT ME 10 $
   Ако не ми сложат такава инжекция, колко време са тези болки?   Малко ме поотпусна от Аулина..

След шестия - седмия ден започва да отминава.  При всеки е различно. При мен беше така.Вземай болкоуспокояващи. Зарежи тоя аулин. Вземи нещо по-сериозно.

# 159
  Ако не ми сложат такава инжекция, колко време са тези болки?   Малко ме поотпусна от Аулина..

След шестия - седмия ден започва да отминава.  При всеки е различно. При мен беше така.Вземай болкоуспокояващи. Зарежи тоя аулин. Вземи нещо по-сериозно.

Мите, казвай какво по-сериозно, че хич не съм на ти с тия лекарства... Цял живот нищо почти не съм пила , ама виж до къде стигнах сега....

# 160
  • SHOOT ME 10 $
най-лесно и достъпно е ампула аналгин. Или хексалгин. Ако ми беше по-близо щях да ти дам от моите...щеше да те успокои...три дни щеше да спиш:laughing:

# 161
Люба, и аз взех да избягвам миглите да гримирам, че много ми се иска да не паднат всичките, за да има за какво да прикачвам магнитни изкуствени мигли, ама ще видим. За веждите не ми пука. Исках да ги махам и без това. Сега тамън ще пробвам всякакви форми, за да съм готова какво искам на микроблейдинг😁

Cipralex антидепресант някой да познава? Няма да го започна това без отзиви. Ще разпитам сега и в групата от швейцарки😁

Прочетох ви малко по диагонал. БИЙТЕ СИ НОЙЛАСТА-ТА! Това е спасително нещо. Нищо, че боли гърба от него. Боли, защото възстановява поразеното от химията егати. Мен тези мисли ме крепяха. Сега и на мен вече не ми го слагат. Само при нужда, а минах три химии без това и нямах нужда. Хайде дано избутаме всички дружно този гнусен период от животите ни! Аз умирам от страх от операцията и като ви чета тук хептен ме е страх, а на миналите вече на пънгара най-благородно и силно завиждам😁 Мечтая да напиша един ден, че и моето чудо е минало благополучно и с максимално задоволителен ефект от здравно и естетично естество🤣 Чак август!

# 162
marittaa, мъжът ми пиеше Ципралекс доста години, добре му действаше.Предписан бе от психиатър.

# 163
  • В царството на игрите:)
Ципралекса е много добро лекарство, но антидепресанта е нещо, което действа строго индивидуално, така, че получаването на отзиви от други е непълно излишно, защото при теб може въобще да не е или да е така. Аз пих 2 или 3 мида хапчета докато си нацеля моето си. Ципралекса е добър вариант, обаче. Ще е вдигне без да се усетиш. Simple Smile

# 164
Моите вежди и мигли оплешивяха от хормоналната терапия. От химията почти не се засегнаха. Може да си направите безплатно микроблейдинг в София, но аз съжалявам, че си направих и не го препоръчвам.

Без Неоласта драстично падат кръвните показатели и може да се стигне до фатален край. На мен за малко ми се размина в Италия.

Общи условия

Активация на акаунт