GoT 35 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кой казва, че ще има после... (24.04 - 28.04)

• 20 283
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • Чужбина
Това вече го имаше, не си ли го гледала?

Да да ... и точно заради това мисля, че е абсолютно удачно този път да стане работата. Церсей загуби 3 деца. Самоубийството е логичен край.

Байдъуей, аз така и не я намразих нея. Не мога да си обясня защо.

# 196
А па Джили и дума не пророни. Крастър ептен нищо ли не е знаел, тя съвсем ли забрави, че ги нападат братя и чичовци нейни...че детето й също трябваше да е там...нито дума...Сам и той, от любов явно забрави жена му от къде е
Децата не бяха смисъла на живота на Церсей. Тя не е Кат, не е дори Джили. Децата й бяха отмъщение, задължение и средство към трона.

# 197
  • Lost in a fairytale ...
А смятате ли, че е възможно мъртвите от нашата страна на Вала да са закриляни от магията?
Всъщност целия Вал ли падна или само в началото, където го събори Визерион?

# 198
  • България
Байдъуей, аз така и не я намразих нея. Не мога да си обясня защо.
И аз не можах.
Първо е красива, а ми е слабо сърцето Laughing. Това е шегата.
Церсей изби много хора, но по необходимост. Действа с мисъл и премахва враговете си. Война е, няма как.
Не е садист, като Рамзи и кучкарката му.
Има и човешки емоции, обича децата си, упреквам я само, че не възпита Джофри. Беше садистичен, защото беше страхливец чак до уродливост. Компенсираше с жестокост. С по-твърдо възпитание, можеше и да се държи горе-долу, като почти нормален човек.
Но ние гледаме от страна на Старките и е нормално да сме на тяхна страна.
Повдигаше ми се от кръвосмешението между Ланистърите, но ето, че и на Джони не му пука особено No Mouth.

Падна само частта до морето, но сигурно магията над Вала е изчезнала след като има разрушена част.

# 199
  • Варна
А смятате ли, че е възможно мъртвите от нашата страна на Вала да са закриляни от магията?
Едва ли. Вала ги пазеше само да не преминат.

# 200
  • Чужбина
Има и човешки емоции, обича децата си, упреквам я само, че не възпита Джофри. Беше садистичен, защото беше страхливец чак до уродливост.

Джофрито си беше психопат по рождение. Това е от кръвосмешението. Мирцела и Томен са имали късмет и са станали бонбони.

# 201
  • Бургас
Има и човешки емоции, обича децата си, упреквам я само, че не възпита Джофри. Беше садистичен, защото беше страхливец чак до уродливост.

Джофрито си беше психопат по рождение. Това е от кръвосмешението. Мирцела и Томен са имали късмет и са станали бонбони.
Баш психопат не е бил. Беше малко, разглезено "ако". Което смяташе, че може да си вее "мислите" както пожелае. Рамзи беше психо, джофри обикновено лигаве.
Церсей, самоуби Томен. Добре се погрижи за него Simple Smile
Абе просто тя е малко като Денерис с пустия трон. Трона, та трона.

# 202
Колкото и да е 'странно', аз харесвам Церсей и далеч не смятам, че тя е отрицателен герой. Тя е кралица. Цял живот е била мачкана от мъжа си, от баща си, после от сина си. Прави всичко, жертва себе си, за семейството и короната. Ако сагата беше за нейния живот и всичко се въртеше около нея, а не около Старките, тогава със същите си действия, тя щеше да е положителният герой. Тя се опита да спре Джофри да отсече главата на Нед. Шокира се като Джейми блъсна Бран, като цяло, не е такъв изрод и садист.....Ще ми е мъчно за нея като я убият, честно казано Simple Smile

# 203
Благодаря за темата...
Имах 14 страници да наваксвам и още преди средата се отказах. Моля, моля, моля, моля ви слагайте потенциални спойлери в скрит текст!
Скрит текст:
Като например това че КН нямало да отиде в Зимен хребет, а щял да тръгне към КЧ! От къде по-точно го знаем това?

То теми изписахме и пак не се научихме да не си разваляме кефа едни на други Sad

# 204
  • Чужбина
Баш психопат не е бил.
Джофри бе типичен психопат. Като изваден от учебниците е.

# 205
  • Бургас
purpletka, тази неща дето ги дрънкаме в последните страници са теории. Не знам за спойлер, който да не е фен теория до момента за този епизод. Дали КН ще иде в Четорга или в Зимен хребет идея нямаме. Факт за мен е, че го няма в промото и си мисля защо.  Коментираме какво, ако отиде.
Eleonora_27, на мен на лигаве ми бие. Два шамара редовно вечер са му лечението. Лошото е, че нямаше кой да го лекува. Рамзито на тия два шамара, най - много да им се кефи Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 12:24 от MeMyselfI

# 206
Аз се посмях на това, извинявам се ако е пускано.

Скрит текст:

# 207
  • България

Баш психопат не е бил. Беше малко, разглезено "ако". Което смяташе, че може да си вее "мислите" както пожелае. Рамзи беше психо, джофри обикновено лигаве.

Да, точно. Страхлив лигльо, който беше оставен да развива лоши наклоностти.
Мислеше, че с жестокост прикрива страхливата си природа. С една дума, правеше се на мъж.

# 208
КнН не е бродник. КнН  си е КнН.

Поддържам мнението за Рамзи и Джоф на Моарейн определено не бе ненормален, защото когато Мейс Тирел дойде с армията, а Лорас обикаляше с меча не тръгна да бие Марджи. Нито когато Нед Старк бе Ръка пребиваше Санса. преби я, когято нямаше кой да я защити. Това показва, че е нормален, просто задоволява всеки свой нагон, включително и най-садистичните и понеже е нямало кой да му удари два шамара докато расте стана изрод.*

Рази беше  друг случай, той изпитваше психическо удоволствие да доминира над жертвите си, беше пълен психар. Нито общо с лигнята Джоф, който много говореше, но когато почнаха да мятат лайна по него тълпата, се видя, че е една голяма фукня.

иначе казано Джоф бе социопат(човек който прави разлика между добро и зло, но няма съвест), а Рамзи - психопат.

*Джофри е е разпрал котка, за да види какво има вътре. Много интересно защо не  е разпрал лъв? явно си дава сметка че котката не може да се защити, а лъвът - може

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 12:35 от Джон Сняг

# 209
  • София
Баш психопат не е бил.
Джофри бе типичен психопат. Като изваден от учебниците е.

Абсолютен психопат...и садист...
Цитирам:

"Най-краткото обяснение е, че садизмът представлява девиация в сексуалното поведение, характеризираща се с изпитване на удоволствие при причиняването на болка и психически дискомфорт на друго същество. Понякога се изразява в насилствени действия, друг път в сексуални практики, които са взаимни. СЗО класифицира садизма като разстройство на сексуалното влечение и го групира заедно с мазохизма.

Садизмът е желание да контролираш някого до степен, в която му причиняваш болка, и сексуална възбуда като следствие от подобни мисли и действия.

За психологията, освен удоволствие от причиняване на болка садизмът има и още много характеристики. Садизмът е желание да се властва."

Много добра игра.....Отлична оценка....
Рамзито и Джофри....запомнящи образи....със страхотно въздействие ...

Общи условия

Активация на акаунт