GoT 35 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кой казва, че ще има после... (24.04 - 28.04)

• 19 785
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
  • Чужбина
Еми що не направиха повече серии тоя сезон да му се не види? Нищо няма да се развие както феновете заслужават за 6 серии 😕
И аз това не спирам да се чудя.

Един куп неща ще останат наполовина. Любими сюжети и загадки ще останат неразгадани.

# 436
Тя май и по жени залиташе Grinning

"Men ... Women ... Depends on the port", както казва Яра! Grinning

Добре де, вие, които сте чели книгите преди да гледате сезон 1:

Дани бе ли ви любимка?

По-малко любимка ли ви стана, като гледахте началния сезон?
Дани никога не ми е била любимка. В началото ми беше безразлична, после малко я захаресвах и накрая ми опротивя много. И тя е интересен персонаж, но ме дразни. Твърде лицемерна, импулсивна и какво ли още не. Надявам се да не оцелее накрая и така го предусещам, но ще видим.

# 437
  • Чужбина
Дани никога не ми е била любимка. В началото ми беше безразлична, после малко я захаресвах и накрая ми опротивя много. И тя е интересен персонаж, но ме дразни. Твърде лицемерна, импулсивна и какво ли още не. Надявам се да не оцелее накрая и така го предусещам, но ще видим.
Ох, и на мен така, но аз си мислех, че е от влиянието на сериалната Дани. Нейният вътрешен свят така и не ме заплени.

# 438
Аз първо гледах сериала от 1 до 4ти сезон и после прочетох 5те книги. Еднакво съм настроена и към книжната и към сериалната Дани. Според мен Денерис от сериала се доближава повече до книжната, докато други герои, например Церсей, се различават. Междудругото Тирион от 5ти сезон насам, също няма нищо общо с книжния. Той също ми опротивя в 5 книга.

# 439
Тирион изобщо не ми харесва в книгите, в 5 пък съвсем. Любимка в книгите ми е Аря, не страдах за Нед или червената сватба, но когато Аря ослепя в края на 4 (?) книга, бях като болна. Четох следващата само да разбера какво става с нея Simple Smile , всички останали ми бяха безразлични. В сериала образа й е много окастрен и обучението и приключенията й са смешни. За сънищата и други неща съвсем нищо. Това доста ме разочарова.

# 440
  • Варна
Тирион ме кефи, но не мога да повярвам как оная патка Церсей все успява да го манипулира бе, все му играе по някаква неподозирана струна. А хич не е глупав.

Денерис мен ме кефи и в книгата и във филма. Да, има трески за дялане ама кой пък няма. Джон в книгата ми е леко безличен, но във филма ми е любимец. И май аз съм единствената, която ги харесва като двойка с русокоска и не смятам, че изглеждат толкова дървени заедно.

# 441
На мен Джон ми е дървен. Данито ми е като влюбена ученичка.

# 442
  • Чужбина
Тирион ме кефи, но не мога да повярвам как оная патка Церсей все успява да го манипулира бе, все му играе по някаква неподозирана струна. А хич не е глупав.

Тирион обича сестра си. Това е причината.

# 443
  • Варна
Абе, той и Джайм уж я обича, че и сума деца й направи ама това не му попречи да й обърне гръб.

# 444
Един куп неща ще останат наполовина. Любими сюжети и загадки ще останат неразгадани.
Ако книгите бяха завършени, друго щеше да е. Но поне получихме сериал като никой друг.
Историята с Ходор и името му явно е от Мартин. Ако все пак дочакаме завършването на книгите, не знам как ще се справят преводачите с проблема.

# 445

Ако книгите бяха завършени, друго щеше да е. Но поне получихме сериал като никой друг.
Историята с Ходор и името му явно е от Мартин. Ако все пак дочакаме завъншването на книгите, не знам как ще се справят преводачите с проблема.
Ако не измислят нещо близко, ще е стадартното - под линия ще изпишат, че е непреводима игра на думи и обяснение.

# 446
  • Чужбина
Ох, снощи гледах в тубата пак, как Конлет Хил обяснява, че някаква жена посегнала, за да разбере, дали има нещо "там".

Леле, хората са наистина луди за връзване.

Аз поне се надявах, че ще ни покажат, какво е казал оня глас в синия огън. Все пак бе загатнато в миналия сезон. Но, очевидно, няма да има време.

# 447
  • Вестерос
Какво там?

Дани и книжната , и сериалната, си я обяснявам с това, че е на 13 години, на чужд континент, с промит мозък от брат си, продадена на Хал и без никаква родителска подкрепа и никакъв дом, живееща в постоянен страх.

# 448
  • Чужбина
Ами там, където Варис няма нищо, щото оня го е отстранил от корен ..., както се казва.

# 449
Аз поне се надявах, че ще ни покажат, какво е казал оня глас в синия огън. Все пак бе загатнато в миналия сезон. Но, очевидно, няма да има време.
А, за това трябва да намерят време, да са намерили време. За Мелисандра също. 100 % ще я видим пак и ще извърши голяма саможертва.

Общи условия

Активация на акаунт