GoT 35 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кой казва, че ще има после... (24.04 - 28.04)

• 19 735
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • България
Най-простите, но и най-въздействащи са обръщане при раздяла за последен поглед и първа целувка. Такова нещо нямаше.
Моментът, когато тръгваха към Вала, за да хванат зомби- докато избутваха лодката, Джора се обърна да погледне Денерис, а Джон-не.
През следващите няколко часа се питах, колко ли американци са плакали над този факт. Laughing
Нали обичат едни такива жестове, поглед зад рамо, вдигнат ляв крак при целувката на истинската любов и други подобни щуротии.

# 571
Deny6, честито, да си я носиш с кеф!

Според мен химия м/у Джон и Дани имаше веднъж - в сцената когато плаваха с кораба и той почука на врата й и тя го пусна да влезе. В края на 7 сезон. Но от тогава зиро. Особено сега като бяга от нея 😁
Даже тогава не видях химия. Джон и в сюблимния момент гледаше като плеснат с мокър парцал. С Игрит си беше друго, и въпреки, че тя никога не ми е харесвала, като двойка ги приех и любовта им се усещаше.
Другия вариант е Кит да е забравил да играе влюбен мъж,ама едва ли. 😂

# 572
  • Чужбина
Според мен химия м/у Джон и Дани имаше веднъж - в сцената когато плаваха с кораба и той почука на врата й и тя го пусна да влезе.
Там имаше биология и физика, но химия ...

# 573
  • На морето!
Моля и на мен ЛС с оцелелите от битката в 3ти епизод в неделя-понеделник.

# 574
# 575
  • Чужбина
Искам holy shit моменти ... искам шок да получа от някаква разкритие.

Вече направо почвам да мечтая да върнат Кутрето за някакво OMG сцена или пък изведнъж да се появи Джакен от някой ъгъл. Или пък Мелисандра да се преобрази и да стане на змия.

# 576
Искам holy shit моменти ... искам шок да получа от някаква разкритие.

Вече направо почвам да мечтая да върнат Кутрето за някакво OMG сцена или пък изведнъж да се появи Джакен от някой ъгъл. Или пък Мелисандра да се преобрази и да стане на змия.
Подкрепям, но защо точно змия? 😄
Да вземе на дракон да стане. 😂

# 577
Според мен химия м/у Джон и Дани имаше веднъж - в сцената когато плаваха с кораба и той почука на врата й и тя го пусна да влезе.
Там имаше биология и физика, но химия ...
Laughing
Какво си мислехме, че се случи : He loved her and she loved him. *while they make love*
Какво всъщност се случи: He’s the heir to the Iron Throne. *while they have sex*

Е, ако бродниците бъдат победени сега в понеделник, добрата стара игра на тронове ще се завърне в пълния си блясък. Relieved Чака ни 80 минутен епизод, от който битката е 40 минути. Мисля, че няма да ни разочароват.

# 578
Ирен, доста интересен анализ. Не се бях замислила, че пресъздаването на най- неромантичната двойка в тв-то евър може да е търсен ефект. Просто толкова пъти вече се разочаровах от сериала, че по дефолт приех, че това им е поредния гаф. Като направим една равносметка Санса каза два пъти, че Джон е влюбен в Денерис, и самата Дани го призна. Но от Джон май нямаме потвърждение.
Химията междъ Джон и Санса засега я усещам на друго ниво обаче. Явно така и трябва. По скоро опрощение, чувство за сигурност, чак като между брат и сестра не мога да кажа, но усещам топли чувства между близки роднини. Всякаш са пристан един за друг, хора с много минало. Но Санса определено не е хепи какво се случва меджу двамата млади. Въпреки че основната ѝ подбуда е какво ще се случи със Севера. Благодаря за линка, дано имам възможност да чета.

# 579
Е, ако бродниците бъдат победени сега в понеделник, добрата стара игра на тронове ще се завърне в пълния си блясък. Relieved Чака ни 80 минутен епизод, от който битката е 40 минути. Мисля, че няма да ни разочароват.
Няма да ни разочароват, както четох, мислено е по въпроса много.

# 580
  • Чужбина
"Furthermore, Jon never shares anything about his personal life with Dany, while she keeps bringing up things about her past. All he ever talks about is the White Walkers, politics and about her."

Мда...Джон така и нищо не й разказа на Данито за себе си. Каква е тая любов, какво е това чудо. Дори в наръчниците за тийнове "Обича ли те или не те обича" пише, че не те обича, ако не ти казва нищо за себе си.

"One of my literature professors used to say sexuality in literature (in a creative writing sense rather than political sense) is conveyed through everything but the act of sex."

Сексуалността се показва чрез всичко, освен чрез секса. Абсолютно!

Джон и Игрит сцените - там имаше химия, още когато Джон й махна качулката и каза "Това е момиче!". Начинът, по който бе заснета сцената, го направи. Не са само актьорите. Позицията на тялото, ъгълът, кой към кого е обърнат, погледът, продължителността на погледа.

Джон при Дани се държи така, все едно тя му плаща, за да си ляга с него.

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 21:28 от Eleonora_27

# 581
"Furthermore, Jon never shares anything about his personal life with Dany, while she keeps bringing up things about her past. All he ever talks about is the White Walkers, politics and about her."

Мда...Джон така и нищо не й разказа на Данито за себе си. Каква е тая любов, какво е това чудо. Дори в наръчниците за тийнове "Обича ли те или не те обича" пише, че не те обича, ако не ти казва нищо за себе си.

Само  с Игрит като сравним - на светлинни години е. И при нея беше на мисия и имаше точно определени мотиви.
Но бяха толкова сладки. И сега като ги гледам - сърцето ми се къса.

Според мен Джон започна играта с Денерис  с "Благодаря ти, Дани" и я завърши сега, във 2 епизод с "Истина е, Дани." Армиите й са там, дарконите й са там, късно е да си тръгне. Мисията изпълнена.
В същата серия Джон е наречен "врана" (от Тормунд). Орел до последно твърдеше, че Джон си е останал "врана" и лоялен на Нощния страж и накрая,когато Джон го убиваше, му каза "беше прав". Smiley

И въпреки че Денерис ми е непоносима от 7 сезон, жал ми е за нея.

# 582
Смениха и Даарио Наарис 😕 Аз първия, макар и женствен за много хора, го харесвах повече.

И първата Триока врана-онзи дядо с брадата.

+1 за цялото мнение. Макар, че нищо не разбрах от Триоката врана , той нищо не обясни на Бран и защо е срастнал с дървото , защото го убиха все пак.

Иначе Джора е влюбен в Денерис и са добра двойка отколкото Джон и Дени. Предпочитам или Джора или Дарио,  ама той умря ли тоз Дарио , никъде не го виждам нещо.

ДЖАКЕН Дкхар също ми е красив и ме кефи, много искам да разбера историята , но едва ли ще я разберем. Актьора , който го играе ми е страшно познат, но не се сещам в кои филми играе.

Мисля, че Джон и Дани не им се получава, защото просто не са влюбени и в живота или не се стараят най-малкото. Може и да се мразят в живота и да имат апатия един към друг, от къде знаете ? Личи си , когато даден човек не харесва друг и не го приема.

# 583
Сега пак гледах сцената с пристигането на Тормунд, Ед и другите в З. Хребет.
Ами, че той Джон има страшна химия със синеокчо. Какви погледи, какво чудо. 😂👍🤣🤣 Как го награби само. 😂😂😎

# 584
  • Чужбина
Само  с Игрит като сравним - на светлинни години е. И при нея беше на мисия и имаше точно определени мотиви.
Но бяха толкова сладки. И сега като ги гледам - сърцето ми се къса.

Допълних си горния пост. Продължавам да чета.

ДЖАКЕН Дкхар също ми е красив и ме кефи, много искам да разбера историята , но едва ли ще я разберем. Актьора , който го играе ми е страшно познат, но не се сещам в кои филми играе.

Том Влашиха е немски актьор. Аз го знам от Германия. Иначе е участвал в един епизод на Династията на Борджиите, както и в Crossing Lines.

Общи условия

Активация на акаунт