GoT 35 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кой казва, че ще има после... (24.04 - 28.04)

• 19 800
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Рекаст имаше и за първата триока врана.Пълен списък
Стюарт Роджър

Макс фон Сюдо

# 526
  • България
Офф прочетох уж спойлера за 5 епизод, много захар,няма да го пускам Grinning
Може ли и на мен на лични Simple Smile.

Рязка беше смяната на Дарио,но си заслужаваше.Вторият има разум в погледа си.Първият беше много захаросан.
Да, на същото мнение съм. Първият въобще не ми приличаше и на воин, а по-скоро на манекен от 21ви век от планетата Земя Laughing.

EsmeWeatherwax, пиши ми на лични, за кого искаше инфо и след като изгледам трети епизод ще ти пиша.

# 527
  • Варна
И на мен лично, моля ви! Аз открай време съм фен на хепиенда и захаросаните развръзки Simple Smile

# 528
Аз се надявам Джайм да оцелее и ако Другите се оттеглят отново на север и Вала бъде вдигнат той ще е подходящ за ЛК на Нощния страж - има какво още да изкупва. Хич не искам да умира.

И аз така Cry. Още сега ме боли сърцето за него. Направо се чудя, как ще гледам.

Най-бруталният ре-каст е този на Дарио Нахаарис:

Скрит текст:

Нищо общо няма първият Дарио с втория. А в книгите е със синя брада ли, коса ли ... какво ли беше.

Първият е уникално красив и аз се чудех защо се е обезобразил и е станал супер грозен, а то било друг актьор!!!

Ето защо Месандей ми е била толкова позната,  заради Бързи  и яростни, че приятелят ми луд по него ..

И на мен ЛС за захаросаните епизоди и спойлери.

Благодаря!!

# 529
Първият е уникално красив и аз се чудех защо се е обезобразил и е станал супер грозен, а то било друг актьор!!!
Много го харесвах първия Даарио, повече ми пасваше за ролята. Имаше един нахален поглед. Вторият почти на рицар от Вестерос мяза.

# 530
  • Вестерос
Май е някакъв супер фейк, няма смисъл да ви го пращам.

# 531
Много го харесвах първия Даарио, повече ми пасваше за ролята. Имаше един нахален поглед. Вторият почти на рицар от Вестерос мяза.

Даа , точно. То втория имах чувството , че гаре долу гледам Джора в лице ,а героя трябва да е много нахален,а на него не му се отдава да е нахален на тоз втория

# 532
  • Чужбина
Ох, сега си мисля, че и Джора няма да мога преглътна. Искам някой да ми каже, кога ще умира, че да се подготвя психически. Тоя Джора години наред му се възхищавам и сега ще ми умре пред очите.

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 17:50 от Eleonora_27

# 533
Ох, сега си мисля, че и Джора няма да мога преглътна. Искам някой да ми каже, кога ще умира, че да се подготвя психически. Тоя Джора години наред му се възхищавам и сеща ще ми умре пред очите.
Според мен няма да умре, от мормоните Лиана ще да си отиде, Джора ще е последен от рода.

# 534
  • Чужбина
Според мен няма да умре, от мормоните Лиана ще да си отиде, Джора ще е последен от рода.
Да, но така линията на Мормоните ще бъде тотално затрита.

Все си мисля, че ще остане по някой от всеки дом. Или?

# 535
Затриха вече много домове и то главни, като Тирел. Какво са едни Мормони. Но, аз си мисля, че малката Лияна ще оцелее. Очаквам Джора да умре.

# 536
Хаха, в reddit феновете се молят на ДиД да не превръщат Джон в:

Скрит текст:
sperm donor

Ако между Джон и Денерис наистина има голяма любов и той й е дал Севера, защото я обича, той вече е превърнат в донор на сперма.
Изключително небалансирано би било как Дани получи три свръхмощни оръжия, които имат и пропагандно въздействие колко уникална е тя, на цената да няма деца и след време - след като оръжията й вече не й трябват много много - хоп - чудо - да забременее. Дисни принцеса от приказките.

# 537
  • Чужбина
А вярно ли е, че Тирион толкова много подкрепя Дани, точно защото тя не може да има поколение ... или са фенски глупости?

Байдъуей, ето ги роклите, които приличаха на завеси в криптата и се чудехме, какви са тия пердета зад Санса:

# 538
Затриха вече много домове и то главни, като Тирел. Какво са едни Мормони. Но, аз си мисля, че малката Лияна ще оцелее. Очаквам Джора да умре.

Предпочитам момичето да умре , отколкото Джора. Той ми е любимецът. Много тъпо ми стана , когато се разболя и очаквах да умре и наистина ми беше болно , но се зарадвах, че оздравя и се завърна !! Толкова лоялен и добър.. страхотен е!

# 539
Според мен с получаването на меча му върнаха силата, т.е. оцеляването един вид, ама ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт