GoT 35 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кой казва, че ще има после... (24.04 - 28.04)

• 19 598
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Още ме е яд за Дикон, глупаво момче. Аламинутно спечели толкова много фенове.

# 541
Хаха, в reddit феновете се молят на ДиД да не превръщат Джон в:

Скрит текст:
sperm donor

Ако между Джон и Денерис наистина има голяма любов и той й е дал Севера, защото я обича, той вече е превърнат в донор на сперма.
Изключително небалансирано би било как Дани получи три свръхмощни оръжия, които имат и пропагандно въздействие колко уникална е тя, на цената да няма деца и след време - след като оръжията й вече не й трябват много много - хоп - чудо - да забременее. Дисни принцеса от приказките.

Не е съвсем така. Джон се съюзи с нея. Не и е давал Севера. Освен това проклятието на вещицата не беше, че никога няма да има деца.
https://www.westeros.org/Citadel/Prophecies/Entry/I_635_Mirri_Maz_Duurs_Prophecy
Както Мартин обича словесни игрички, всички тези неща се случиха в Петата книга.

# 542
[Не е съвсем така. Джон се съюзи с нея. Не и е давал Севера. Освен това проклятието на вещицата не беше, че никога няма да има деца.
https://www.westeros.org/Citadel/Prophecies/Entry/I_635_Mirri_Maz_Duurs_Prophecy
Както Мартин обича словесни игрички, всички тези неща се случиха в Петата книга.
Не съм сигурна, че са се случили в книгите още - изсъхването на моретата трябва да означава преминаването на дотраките.

# 543
Вещицата и обеща, че хал Дрого ще се върне, когато тези неща се случат.
Разбира се, че и даде Севера. Тя цял сезон му повтаряше bend the knee и той накрая го направи. Сега тя им е новата кралица. И ако победят НК и тя реши да напада Чертога, може да заповяда на северняците да се стягат за нова война на Юг.

# 544
На мен не ми пращайте захаросания спойлер, само искам да кажа, че аз съм ревла и обожавам захаросани финали. Та дано е верен Simple Smile

# 545
И аз го искам захаросания спойлер за 5ти епизод на лични. 😃

# 546
  • Чужбина
На мен не ми пращайте захаросания спойлер, само искам да кажа, че аз съм ревла и обожавам захаросани финали. Та дано е верен Simple Smile
И аз съм голяма ревла, но не обичам захаросани à la Холивуд хепиенд финали.

# 547
  • Варна
Добре де, явно тука няколко човека си искаме захаросания финал, сложете го в тройно скрит текст и да го видим най-после, моля ви Simple Smile

# 548
[Не е съвсем така. Джон се съюзи с нея. Не и е давал Севера. Освен това проклятието на вещицата не беше, че никога няма да има деца.
Не съм сигурна, че са се случили в книгите още - изсъхването на моретата трябва да означава преминаването на дотраките.

Дотракското "море" изсъхна. То е от трева.

Есме, то така беше зададен въпроса наистина, но Мартин така извърта нещата, че да се чуди човек. Хвърля подозрениения навсякъде. Според мен думите на Мири са от чиста злоба и последен опит за mind***k преди да бъде ликвидирана.

В сериала Джон попита Денерис (С7Е7) дали не и е хрумнало, че вещицата може и да не е достоверен източник на информация. Това можем да го броим за намекване, може би.

Все си мисля, че хората ще победят, и че Санса ще е владетелка на каквото остане за владеене.

# 549
И аз съм голяма ревла, но не обичам захаросани à la Холивуд хепиенд финали.
Освен това знаем, че няма да се случи. Може да не знаем почти нищо, ама поне това знаем.

# 550
За мен без захар ако може, достатъчно захаросана е цялата любовна история между леля и племенник. Че и бебета ще чакаме, че.... Ще повърна. Тази песен не предполага пухкави облачета.
Проникновената сцена между Денерис и Санса най после ми отвори очите защо не я харвавам тая Денерис. Ами заради глупавото ѝ изражение с присвити очички като се усмихва. Все едно я гледах отново и в Аз преди теб. Щеше ми се да е малко по - дива и свирепа. Все пак язди дракони. Санса ми е по- кралска от Денерис.

Смятам, че тази битка ще е краят на доста домове. Надявам се Лиана все пак да оцелее.

# 551
И аз не искам захар, даже да мрат. Само без Лиана и Санса Simple Smile, като на първата държа повече Simple Smile

# 552
  • Чужбина
И аз не искам захар, даже да мрат. Само без Лиана и Санса Simple Smile, като на първата държа повече Simple Smile
Лиана е супер, ама супер куул.

Ами заради глупавото ѝ изражение с присвити очички като се усмихва. Все едно я гледах отново и в Аз преди теб. Щеше ми се да е малко по - дива и свирепа. Все пак язди дракони. Санса ми е по- кралска от Денерис.
Софи има по-аристократични черти от Дани. Най-аристократични черти има, разбира се, Роуз.

На Емко са й супер меки чертите, няма остра брадичка, по-изразени скули и дълбок поглед.

Има нещо лековато в Емко, което остава при Дани ... нещо несериозно, от което не може да се отърве. В сюблимни моменти, когато се очаква да е буквално смразена или съкрушена от мъка, страдание, страх и ужас, не може да покаже сериозността на ситуацията.

То не стига само да викаш и да се дереш "Where are my dragons? ... Find my dragons". Ужаса от липсата на драконите в сериалната сцена не успя да го изиграе Емито. Това като пример.

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 20:44 от Eleonora_27

# 553
  • Вестерос
Не го сложих, защото после установих, че е от преди 2 години статията и затова не е нов спойлер, а май е онази тъпня, която излезе след края на 7 сезон

# 554
Да, много тъпо изражение има. Може би ако бяха пресъздали лилавите очи и бяха измислили малко по- рошави дотракски плитки, щеше да се доближи една идея повече до това, което си представям. Тия сресани букли са ми много тъпи. И цялата тая хармонична любов и разбирателство и полети с дракони.... Това ли търси масовия американски зрител? Ако имаше кавги, надцакване, стратегии, неразбиратвлства и чак тогава да се стигне до няква любов, сигурно по - лесно щях да я преглътна. А сега гледаме кравешки погледи. Още малко и Джон ще ми опротивее. А къв беше готин като се съживи... Ся е мекица.
Коя е Роуз? Не знам имената на актьорите. Церсито ли? За мен Санса е попадението тук. И страхотно се превъплати. Трудностите през, които премина ѝ се отразиха трайно. Горда стойка, пронизващ и проникновен поглед, реална преценка. Хартиената Санса не я харесвам на този етап, но ако се развие както екранната ще ми стане любимка.

Общи условия

Активация на акаунт