Модни консултации 39

• 40 141
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
И аз от скоро забелязах, че ми отиват лилави сенки. С кафяви очи съм, тъмно кафяви.
Дева съм, по-скоро тъмни цветове нося, отколкото бяло.

# 436
  • Street of Dreams
Абсолютно за лъвовете - видя ли 25 златни или сребърни гривни и няколко синджира, видя ли Версаче - това е лъвската природа. И им отива!

Аз познайте коя съм, само зелено почти не нося Joy

# 437
  • София
Аз съм Дева и умирам за сиво и бежово. И бяло, да.

# 438
  • Варна
Аз скорпионите ги харесвам също в бордо и пурпурно или тъмнолилаво. О, и сиво.

# 439
Wind, много красиви очи! Завиждам благородно Simple Smile
Относно цветовете и зодиите - не съм сигурна, по-скоро гените би трябвало да си казват думата.... но аз съм първоюлски рак - и очите ми са с цвета на водата, и косата през лятото наподобява потъмнял житен клас. Моите цветове определено са пастелни и приглушени, като поизбелели от слънцето.
Ярко синьо и ярко зелено изобщо не са моите. Изчезвам зад цвета, а очите ми стават прозрачни. За грим се отнася същото. Синьо, ярко зелено, оранжево, цикламено, кафяво и червено изглеждат катастрофално върху мен. Палитри почти не ползвам по тази причина. Избирам нещо в лилаво-кафяво, сиво-зелено и приглушено розово, но като цяло ми е трудно със сенките.

# 440
  • Street of Dreams
Тайга, теб винаги съм си те представяла нежна, романтична рачка.

Бордо не харесвам като цвят, тъмнолилаво ми стои много femme fatale. Моят цвят е черното, а като съм във ведро настроение - сиво Joy

Имам сестра стрелкиня и никога, никога не сме можели да си услужим с дреха или грим. Толкова коренно различно ни стои всичко, а си приличаме. Завиждам й на калдаринкения стил - колкото по-абсурдно, толкова по-красива става. Да не забравим и големите, цветни обици!

Light beam, за теб бях сигурна. Simple Smile

# 441
  • Бургас
Аз скорпионите хич не ги харесвам,че идват малко лайт за огнената ни натура,но съседката ми с която сме израсли от деца е скорпионка и много се разбираме.За да е по темата,тя много добре се облича и е по-смела в цветовете.Много и ходи червеното на нея.

# 442
  • Бургас
Аз съм Дева и умирам за сиво и бежово. И бяло, да.
И аз обичам мн.сиво,Водолей съм.Wind,за очите си знаеш,убийствени са.

# 443
  • Варна
Значи, Ondine, в първия момент не се съгласих с теб, но като погледнах гардеробната, ами то сякаш цветна бомба е избухнала вътре. Розово, синьо, зелено, китки, точки, карета, райета, жълти чанти, лилави обувки. Ще се окажеш права.
И дрехите на мъжа ми скорпион - черно, черно, черно, сиво, черно, тъмночервено, черно, черно, тъмнолилаво, черно, черно, тъмносиво, черно Grinning
Да не говорим колко ме дразни с манията си да пази парцали, които на нищо не приличат. Има една сгъната тениска, която е на 19 години, някога е била черна, сега има ръждиви оттенъци в нея, но я е носил на първото си състезание. Край! Свещена е. Аз сред дрехите си на повече от 3-4 години нямам.
Всеки път като замине, му разчиствам гардероба и всеки път, като се върне, забелязва всяка промяна.

# 444
Нина, моля, махни цитата ми от поста си Simple Smile

Не съм съгласна, че100% пастелен тоалет е неуместен, но разбира се, нека всеки да има свой поглед върху нещата.
Например:

# 445
  • Street of Dreams
Прекрасен фотограф си ти - и моделите ти са красиви.

Относно пастелното - или изцяло, или изобщо. Последният показан тоалет (синьото) на мен ми харесва в пъти повече, отколкото комбиниран със слънчево ярко жълто. Розовото също ми харесва.

# 446
  • някъде под слънцето...
Вече писах какви цветове нося, за грима, от както попаднах в ръцете на професионални гримьори съм пълна скука .Виолетово лилаво със сини отенъци.Това е най подходящата гама за мутантските ми  очи.
Черно много рядко, защото след определена възраст добавя години.
Рак с асцедент , Венера и Марс също рак.
Проклето до мозъка на костите. Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 23:36 от sl

# 447
  • Street of Dreams
Sl, винаги съм си мислила (понеже у преди си спиделяла) че това лилаво само подчертава особения син цвят на очите ти, който и без това не харесваш, и го изостря и го прави по-ярък. Според моето виждане един светъл нюд за грим много ще омекоти нещата, комбиниран със студено бежово.

На мен би ми харесала и в двете, но имат различен ефект. Едното подчертава, другото неутрализира.

# 448
Ondine, нашата SL e Рак, за бога Simple Smile Kak така ще я омекотяваме, то острото си върви с характера и Grinning
SL, нали си споделяла, че косата ти (я боядисваш) доста тъмна. Т.е. има голям контраст между кожа/коса/очи. Аз лично бих го поддържала и в грим/дрехи. Така те виждам без да съм те виждала!

От 30 мин мисля по темата за зодии и цветове и най-"умното", което успях да измисля е, че дадени характери, присъщи на дадени зодии се подчертават от дадени цветове.

Но определено ще поровя за нещо по въпроса, интересно ми е!
А когато асцедентът противоречи на зодията кой цвят би бил преобладаващ!?

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 08:58 от bubanka

# 449
  • Street of Dreams
Аз понеже не си знам моя асцендент и си нямам представа там как стоят нещата - тематиката ми е чужда. Не виждам себе си като нищо различно от слънчевия си знак.

Аз рачките ги знам като консерви и романтички - носят феврични дрехи на ситни цветчета, малко инфантилни, пастелни, неутрални. Верни на един стил. Говоря за модата - че раздават правосъдието си с пълна сила е нещо съвсем отделно Grinning

Винаги се сещам за моя много близка приятелка телкиня, на която много й се носи розово - а така да не й отива и всички й го казваме! Но не и не. Затова пък със земни цветове, нюд сенки и вишнево червило е зашеметяваща.

За моята зодия често дават червено да ми отива, но аз, както казах, не нося. Някак цветовото биене на очи е против моята природа.

Общи условия

Активация на акаунт