Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
В какъв ред трябва да се сключи предварителният договор и договорът с банката при ипотечен кредит?
Защо банката може да изисква предварителен договор?
Какви са потенциалните проблеми, ако даден имот има тежести?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
В какъв ред трябва да се сключи предварителният договор и договорът с банката при ипотечен кредит?
-
Защо банката може да изисква предварителен договор?
-
Какви са потенциалните проблеми, ако даден имот има тежести?
-
Какви са разликите между правна и договорна ипотека?
-
Какви са потенциалните проблеми, ако земята, върху която е построена сградата, е ипотекирана?
)
Благодаря много, мислех че е важно да е работещ и работил преди това. Не виждам какво общо има с тях колко време си на дадена работа, ако ти се налага да се преместиш по независими от теб обстоятелства. Ще пада голямо чакане ясно е, ако не намеря начин само ще хвърляме пари по наеми.
А те са толкова скъпи, че ми се плаче...Реално работа няма да се прекъсва.
След прочетеното, мисля, че трябва да се декларира след въвеждане в експлоатация, но ще отскоча и до данъчното за всеки случай.
Благодаря, ще си почакаме в такъв случай. Без друго и време ще отнеме да търсим желано жилище...при тези цени в момента...Най-много ме тревожи да не скочат пак имотите, те и сега са на ужасни цени.