👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 5

• 30 657
  • 720
  •   1
Отговори
# 195
  • Sunshine state
На мен Цецо ми е забавен, аз залагам на Ралица да си ходи. И аз не мисля, че някой от номиниранете ще е. Как не я беше срам Светлана да ходи и да челъва Никола по главата, м? Набута го в лайната и после "Извинявай". Пфууу.. А на Тихомиров самочувствието му идва в повече, ама чест му прави, че взе Никола на картинга, макар да го излара едва ли не стратегически. Ралица за пореден път полаза колко е злобна и долна - набута тоя и оня, а като изгониха Чилева направо й блеснаха очите. И на мен ми идват в повече тия ревове покрай роднините. 👍🏻

# 196
  • Ню Йорк
И Ралица и Светлана са злобни до безумие. А и Светлана колко е смешна като вземе да кокетничи и да чупи стойки, явно се мисли за хубава  doh

# 197
И Ралица и Светлана са злобни до безумие. А и Светлана колко е смешна като вземе да кокетничи и да чупи стойки, явно се мисли за хубава  doh
Светлана се мисли за хубавица, да, тя каза блондинка, 160, 50 кг, когато Шефа казваше, че трябва да са във форма! Харесвам я аз, някак си не е лигла, държи се стегнато! Пък целувките на Николча си бяха повод...! Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 11:46 от mimi.7299

# 198
  • София
Ралица или Светлана предполагам, че ще си тръгнат. Едва ли ще е някой от номинираните.

# 199
Предполагам, че никой няма да си тръгне тази вечер.
Целувка от Моника за Никола. Simple Smile
Скрит текст:
Тихомиров и Весо с децата си:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
„Огнената“ Чилева срещу „ледения“ Никола – кой ще остане в Hell’s Kitchen?

Дегустация на тъмно, „загадка ала Шеф“ и най-емоционалната и тежка вечерна резервация очакват тази вечер финалистите в Кухнята на Ада

Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще видят най-емоционалната, но и най-тежката вечерна резервация за участниците в Hell’s Kitchen. Финалистите в най-горещото кулинарно телевизионно шоу ще готвят за своите семейства и любими хора. Ще успеят ли да преглътнат сълзите и бушуващите емоции, и да се превърнат в истински черни кулинарни командоси, за да покажат на какво ги е научил шеф Виктор Ангелов в последните три месеца в Кухнята на Ада? Тази вечер седмината топ готвачи ще се борят да защитят черните си куртки, а „огнената“ Чилева и „леденият“ Никола ще се изправят в най-ожесточения дуел в историята на втория сезон на Hell’s Kitchen. Кой ще спечели черната си куртка обратно и ще направи сериозна крачка напред пред останалите, ще разберем от 21:00 часа по NOVA.
Дегустация на тъмно и желирани бонбони ще изпотят сериозно двамата най-амбицирани за победа готвачи в кулинарния дуел за оставане в Hell’s Kitchen. Чилева или Никола ще демонстрира повече умения? „Загадка ала Шеф“ ще вдигне още по-високо летвата и ще покаже на новите Шефс, че са нужни доверие, знания и кулинарно майсторство, за да успееш да изпълниш поредното предизвикателство за топ готвачи на шеф Ангелов. Кой ще спечели своя черен пагон отново, ще разберем след броени часове по NOVA.
Вечерната резервация ще бъде най-тежката и емоционалната за участниците в шоуто от началото на втория сезон. Вълнение и сълзи ще владеят Кухнята на Ада, а топ готвачите ще вложат сърце и душа, за да готвят за любимите си хора. Дали обаче ще успеят да се справят и да покрият високите стандарти на шеф Ангелов? Все пак ще има и специални награди за тези, които успеят. Какви ще бъдат те, гледайте от 21:00 в поредния епизод на Hell’s Kitchen. Един грандиозен оризов проблем обаче ще подлее вода на професионалистите и виновник за това ще има. План Б ще изненада шеф Ангелов, но дали това ще е достатъчно, за да спаси един готвач от изгонване? Ще има ли напуснал тази вечер Hell’s Kitchen? Гледайте от 21:00 по NOVA.

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 10:42 от System Error

# 200
Светла така мазно и лицемерно да целува Никола, при положение, че знае, че той е обвързан.  Има високо самочувствие за себе си, ама на базата на какво?!
Ралица много се издъни тази вечер - гарнитури, ориз, зеленчуци. Но и тя с голямото его и много наперена го раздава..
Пецата малко ми липсва..

# 201
Пецата малко ми липсва..
И на мен, правилно казваше Пели да го трудоустроят и да си го гледаме още ...но да мие чинии не да готви! Simple Smile

# 202
Пецата, какъвто и да беше е цар на месото.

# 203
А не,Моника щом ще идва няма да ггггггледам 😅

# 204
  • ГО
Таз пък Моника ще го целува по бузата  Joy Joy Joy
Аз ако бях, награбвам го пред всички камери, да се знае  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 205
Много беше хубав Никола в "цивилни дрехи" Simple Smile

За съжаление си мисля, че парите пак ще ги дадат на семеен участник.

# 206
  • Испания
Браво на Никола! Дано ѝ натрие навирения нос!

# 207
  • София
И дано Тихомиров не го подведе нарочно.

# 208
  • Испания
Повдига ми се, само като гледам в какво готвят.

# 209
Защо са им толкова мръсни съдовете, наистина!

Общи условия

Активация на акаунт