👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 5

• 30 986
  • 720
  •   1
Отговори
# 240
Леле ако ви чете девойката ще се депресира сигурно. Даже беше чаровна и симпатична, дори не мога да повярвам, че стана дума за външния и вид...

# 241
Леле ако ви чете девойката ще се депресира сигурно.  
А ще се депресира, другия път, нали е нейн, пък другите да си приказват каквото щат, кой го гушка и целува - ТЯ! Simple Smile

# 242
  • Sunshine state
Защо Ралица продължава да е там???
Това е въпрос за 100000лв от Стани богат.. Тази хммм.. злобарка изобщо няма място сред останалите и не трябваше Цецо да дава фира за сметка на нея. Толкова много издънки има Ралица, че трябваше отдавна да сме й видяли гърба. 😆

# 243
Харесвате Никола и е нормално да не харесате приятелката му.Момичето си е съвсем нормално,чаровно не е отблъскваща,прекалявате особено с тея зъби.

# 244
Ами далеч е от чаровна. Не е грозна, но е обикновена. Точната дума за нея е обикновена. Никола има по-голям потенциал откъм жени.

Следващия епизод- Филип! Моя любимец от сезон 1! А Дани Спартак хич нямам мерак да го гледам.

# 245
Нямам проблем да кажа на никого,че приятелката му е убийствена или плашеща Simple Smile
Но Никола е едно от онези момчета,за които ме е яд че се "сдвоил" с такъв електрон Simple Smile

# 246
  • София
Може ли тези дето сте толкова компетентни дали приятелката на Никола е красива, да покажете ваши снимки, да видим вие колко сте красиви?

# 247
Не знаех,че съществува такова нещо като "доказване на мнение" Grinning
Не,не може да си качимЕ снимки,нито ти,нито приятелката на оня го заслужавате Wink

# 248
След популярността , която набра Никола Моника трябва да наеме швейцарската гвардия от папата да и го брани за да може да си го “прегръща”. Не биваше да се показва, според мен, защото изтрещели фенки дал господ, а момчето изглежда добро. Нейната простете ме “не угледност” може да окуражи мнозина девойки да се пробват...А суетата не прощава, особено при мъжете...

# 249
  • ГО
Няма да съм лицемерна и ще кажа, че не ми хареса как седи Моника до Никола. До него друга мацка си представях, ама щом се обичат младите...
Дано са щастливи, пък другото е суета и е преходно.

Ралицаааа, Ралица трябваше да си ходи, не Цецо, не и преди Ралица.

# 250
Може ли тези дето сте толкова компетентни дали приятелката на Никола е красива, да покажете ваши снимки, да видим вие колко сте красиви?

Ей сега започваме да се надпреварваме за да може ч@киджиите на форума да облажат.

# 251
Гледах го до средата и съм заспала. Какво го ядете това момче Никола и приятелката му? Simple Smile
На мен ми е такъв дечко..
Аз съм върл фен на бат Весо, жена му мернах - страхотна мацка! Heart
Ралица как се добра до този етап от състезанието - не знам. Отдавна трябваше да си ходи.

# 252
Айде сега хубава, лоша Никола си я харесва и целия сияеше. Наистина си представяме друг тип жена до него, но пък той със своя свит характер не знам дали би се чувствал добре до жена която събира мъжките погледи.
Макар че си мисля, че ще бъде доста налазен от фенки след формата. Та може и да му замаят главата

# 253
И аз харесах на Веско жената.

# 254
И аз харесах на Веско жената.
Само Ихтиман!
Някой знае ли В ЕСКО в Ихтиман ли работи?

Общи условия

Активация на акаунт