👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 5

• 31 019
  • 720
  •   1
Отговори
# 315
Ако Чилева е победител бих се изненадала. Просто не показва нивото на Никола и Тихомиров. Чак на финала да блесне, не ми се вярва.
Ще видим, малко остана.

# 316
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз искам в челната тройка да са Никола, Тихомиров и Веселин, но не вярвам, че ще допуснат да няма жена на финала.

# 317
  • Пловдив
Никола може да готви, но не е лидер, прекалено възпитан и мек е.
Тихомиров също умее да готви, но пада малко подмолен, с екип зад гърба може и да успява, но е индивидуалист.
Весо става за лидер, може да надъхва и увлича другите, но не е добър като другите двама.
Чилева се раздава на макс но е твърде пренавита и си живее с мисълта, че ако не пипне тя нищо няма да стане. Има много идеи, но е малко хаотична в опитите си да е на 100 места едновременно и така се дъни.

# 318
  • София
По сценарий няма ли жена да спечели?
Ами не ни го дават да го прочетем. Grinning

# 319
Надявам се финалът да не е нагласен.

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 15:54 от KilliBilli

# 320
  • Sunshine state
Е, добре де, то на всички стана ясно вече кого спрягат за победител. Аз също знам, ама не обсъждам или пък го слагам в двоен спойлер.
Следващата за гонене е Ралица - много я забавиха!

# 321
Ако случайно има трети сезон (в което се съмнявам), продуцентите трябва да измислят начин да няма толкова голямо разминаване във времето между снимането и излъчването на предаването. А финалът задължително да е на живо - при положение че е заснет преди близо три седмици, няма начин да не изтече информация. Губи се интригата, тръпката, губят се и зрители.

# 322
Защо да няма трети сезон?
Щом оная тъпотия Фермата я дават ли,дават...

# 323
  • Sunshine state
На мен Фермата ми е много интересна и я следя, обаче наистина съм разочарована от ХК тази година, много слаб подбор с малки изключения. Някак си по-ярки и способни бяха участниците предния сезон, а тук на половината, дето си тръгнаха в началото не им помня даже физиономиите. Понякога гледам началото и се чудя кой ли пък беше този? 🙄 И да, трябва да измислят нещо за финала, понеже всяка година изтича информация кой е победителят - и за МШ и за ХК важи същото.

# 324
  • Испания
На мен ми харесва сезона. Като не ми харесва предаване /Фермата, например/, не гледам и не мрънкам.  Това, което наблюдавам във форума, е: хем гледат хората, хем мрънкат, че не струва. Не става въпрос само за ХК.

И да изтича информация, ми е все едно/защото не търся и не чета нищо, което не е публикувано от самата продукция/, стига да не се появи някой много умен, който "блесва", съобщавайки я в спойлер или не.

Между другото, когато получа имейл за нов отговор, всичко се чете и нищо не е скрито.

# 325
  • София
Ами миналата година се носеха слухове, че много трудно е вървял кастинга и са удължавали срока няколко пъти.

# 326
  • Sunshine state
Да, така е с мрънкането. На мен ми е интересно и гледам, просто съм разочарована. Имах по-големи очаквани някак си. Не знаех за известията на мейл, аз съм ги изключила и ползвам само тези на форума.

# 327
И на мен тази година ми е тегаво. Още в началото исах, че каста е слаб, особено женската част. И ако е така не знам дали ще има трети сезон. А "Фермата" и най вече "Сървайвър" са ми любимите формати.

# 328
  • Другата България
Аз пък така и не съм разбрала кого гласят за победител.
Не искам и да знам, то малко остана.
На "Фермата" и аз уж съм фенка.

# 329
Аз поначало пък не обича реалити шоута, единствените, които изтърпявам са готварските Satisfied.....първият сезон на ХК ме грабна много, но тази година е слабо, може би защото пъривият път не знаем какво е и ни е интересно! Много се радвам, че другата седмица ще видя участниците от първия сезон и Филката!

Общи условия

Активация на акаунт