👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 5

• 30 530
  • 720
  •   1
Отговори
# 405
Епизодът беше интересен...двете кухни...Но старите нямаха хъс, все пак за тях беше само сценарии!
Ясно се очертаха нещата - първите три чинии на Чилева, Тотомиров и Никола...както и си знаехме, финалисти!
Ех, моето любимо Светле номинирано!

# 406
  • Sofia
Установих,че никак не ми беше интересно да ги гледам старите муцуни /хич не ми е мъчно за тях  Mr. Green/.

Добре,че поне този път не е с оранжева престилка Никола,че вече щеше да е направо смешно.
А ако и тази седмица оцелее Ралица,направо ще е трагикомично.

# 407
  • София
Установих,че никак не ми беше интересно да ги гледам старите муцуни /хич не ми е мъчно за тях  Mr. Green/.

Добре,че поне този път не е с оранжева престилка Никола,че вече щеше да е направо смешно.
А ако и тази седмица оцелее Ралица,направо ще е трагикомично.
Ами точно Никола е с оранжева престилка днес.

# 408
  • Sofia
Е как Никола,като на Светлана я даде Ангелов? newsm78
Не внимаваш  Wink  Joy

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 23:49 от avi10

# 409
  • Испания

С вечно огОрчената физиономия.

# 410
  • София
Е как Никола,като на Светлана я даде Ангелов? newsm78
Не внимаваш  Wink  Joy
А да права си. Явно нещо съм се объркал.

# 411
  • Sunshine state
Ех, стана ми носталгично като видях старите участници, хубав сезон беше. Колко хейт отнесе Нина.. 😂
Ралица ми е на мулката този сезон, искам да си ходи вече. След нея Светла.. 👌🏻

# 412
  • Пловдив
Не разбирам тая стратегия...Ралица е там, а Никола номиниран?

# 413
Довечера:
Скрит текст:
Светла е първата номинирана тази седмица в Hell’s Kitchen
С игра на покер и чиния за 100 хиляди лева шеф Виктор Ангелов ще предизвика готварските им умения, но дали ще бъде ли достатъчно за имунитет?

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA зрителите ще видят как пробойните между професионалните готвачи, амбицирани да грабнат голямата награда две седмици преди финала, ще стават още по-големи. Затормозена комуникация в кухнята, открити конфликти „всеки срещу всеки“, директни пререкания и куп номера в опити за саботиране на съотборници ще владеят Hell’s Kitchen. Липсата на готварски умения и елементарни грешки ще вбесят шеф Виктор Ангелов на максимум и ще го превърнат в безкомпромисно критичен и смъртоносно взискателен към говачите в кухнята си. Вечерната резервация ще бъде адска за финалистите, но дали ще успеят да овладеят взривоопасните ситуации или Кухнята на Ада ще гръмне от напрежение? Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen тази вечер от 21:00 по NOVA, за да разберете и кой ще се изправи срещу Светлана в битка за оставане в кулинарното шоу.
Дневното предизвикателство ще постави късмета на черните куртки на изпитание, заедно с умението им да бъдат хладнокръвни, да мислят стратегически и накрая на сътворят истински кулинарни шедьоври. Игра на покер и чиния за 100 хиляди лева ще принуди топ готвачите да се поизпотят, още повече, че наградният фонд на хазартното предизвикателство ще бъде имунитет. А зрителите ще гледат добри готвачи, които играят перфектно за победа, прилагат майсторски готварски техники и умения, но една офцентър презентация, риба с плодова салата и безсолно дивечово ще извадят от равновение шеф Ангелов. Ще има ли топ готвач ще разберем след броени часове по NOVA.
Вечерната резервация ще се окаже адска за черните куртки и Кухнята на Ада ще се разпъва от конфликти, обвинения „всеки срещу всеки“ и трудно за овладяване напрежение. Ще успеят ли да се мобилизират професионалните готвачи, за да нахранят гостите в пълния ресторант или провалът ще бъде повсеместен? Ще има прецедент за първи път в историята на Hell’s Kitchen, както и топ готвачи, които ще бъдат изправени до стената, а търпението на шеф Виктор Ангелов ще бъде подложено на нечовешко изпитание. На финала тежки думи ще отрезвяват участниците, мъжкарско поведение ще „замазва очите“, а една черна куртка почти ще бъде пренесена в жертва. Кой ще се изправи срещу Светлана в битка за оставане в Hell’s Kitchen, ще разберем тази вечер по NOVA.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 414
  • Другата България
Не разбирам тая стратегия...Ралица е там, а Никола номиниран?
Кой каза, че Никола е номиниран?
Къде го видя това?

# 415
  • Sunshine state
Не е номиниран Никола, а Светла. Някой се беше объркал. Аз смятам, че Ралица и Светла ще бъдат следващите, понеже не са на нужното ниво за този етап. Личи си от километри. Много ми е симпатичен, но и Веско не е много за там.

# 416
Не е номиниран, но като гледам снимките, довечера пак ще е в центъра на събитията. Ангелов го гледа лошо. Simple Smile

# 417
  • Sunshine state
Или му е дал да опита нечие "изделие", за да си каже мнението. Grinning

# 418
  • Ню Йорк
Нещо много бавно гонят, кога ще си тръгнат още 4 човека  newsm78

# 419
Подлагам под съмнение преценките на шеф Ангелов след като финалистите му от миналата година се справиха, пак схпоред него слабо. В т.ч. Победителят Спартак беше руган за лазаня. Като си спечелил веднъж и вече имаш заведение защо се подлагаш на подобни драми?

Общи условия

Активация на акаунт