👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 5

• 30 518
  • 720
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Светлана много чупки, много превземки.
И на мен ми идва леко в повече. Явно по незнайни причини се има за голяма хубавица.

# 436
Е, че разбира се, че защото спечели имунитет саботира станция стартери и Веско. Сценарий ли му е това на Тихомиров или просто си е такъв

# 437
  • Испания
И кога смениха имената? Никой не спомена Ралица.

Ангелов какво се чуди кога Чилева си е повярвала? Той я бута непрекъснато: то опитва, то нарежда, то иска мнението ѝ...

Оранжевата престилка на Чилева - прах в очите.

# 438
  • София
И при две номинирани, утре ако не изгонят Ралица, па на. Grinning

# 439
Не можах да гледам днес, ама сега видях реклама с Петя Бу за утре - пее за бабата пак. Защо беее?? Няма отърване е от тая жена😩😭😤

# 440
И при две номинирани, утре ако не изгонят Ралица, па на. Grinning
Няма да я изгонят, Светлана ще е!

# 441
И пак мръсен тиган с Петя Бу...

# 442
  • Sunshine state
Светла не я харесвам и днес си показа злобата. Напи се и взе да плюе по Чилева.Няма ниво Светлана и това си личи отвсякъде, пълна простакеса. Отделно очевидно се има за Василиса Прекрасна, защото при всеки удобен случай го изтъква, но явно огледала у тях няма. 🙄 Евала на Чилева - държа се на ниво по време на махленското заяждане. Мъжко момиче е, с чест. Харесвам я от ден 1.  
Тихомиров откровено си ги саботираше. Ралица е за гонене, прави се на тъпа, все неразбала, отгоре на всичко Ангелов я изкара и жертва на велика конспирация. И с тия 100 000лв прекалява, явно е на зор.
Хич ги нямаше днес.. 🙄 Това с тръгването на гостите е такава пародия, че.. 😉
Коя е Петя Бу? Може ли линк към рекламата, понеже гледам предаването на запис,без реклами. 😃

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 01:33 от Pupitka

# 443
Петя Буюклиева. С песента Баба ми е фаталната жена.

# 444
  • Sofia
Коя е Петя Бу? Може ли линк към рекламата, понеже гледам предаването на запис,без реклами. 😃
За Петя Буюклиева сигурно става въпрос.
Накрая на епизода,когато дават какво ще се случва в следващия,се вижда,че седят на една маса Камелия Тодорова,Петя Буюклиева,Марги Хранова и някакъв мъж.

# 445
  • Sunshine state
Ааа, ясноо. Не я харрсвам аз Петя Бу. Странна и префърцунена ми е една. 😆

# 446
  • Sofia
Ми то кво да ѝ харесваш... Mr. Green
А пък и с Марги вече ми изскачат от всякакъв вид риалитита,много досадно.

# 447
  • Ню Йорк
Аз се чудя Светлана що е толкова кльощава, а тя не можела да напълнее от злоба  Sick

# 448
  • София
И аз мисля, че днес Светлана си тръгва. Много ми е злобна.

# 449
Светланка си е злобничка, да, но ако не беше подпийнала щеше да се въздържи и да не каже тези неща за Чилева! Но.... Wine Glass
Бат Весо снощи тоя ужасен Тихомиров така го забиваше...тичаше като линейка милия! Sad

Общи условия

Активация на акаунт