👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 5

• 30 484
  • 720
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Е щом и Чилева и Ралица са се прегърнали, още повече се потвърждава моята версия, че на екрана не се показват действителните взаимоотношения между участниците, а се играе по сценарий.

# 541
  • София
Е щом и Чилева и Ралица са се прегърнали, още повече се потвърждава моята версия, че на екрана не се показват действителните взаимоотношения между участниците, а се играе по сценарий.

Че има някакъв сценарий е ясно. Но пък чак такава актриса да е Ралица не ми се вярва. И защо примерно не дадоха ролята на гаднярката на Варта? Защото нямаше да и пасне. Както са казвали много талантливи актьори да изиграеш злодей е най-трудно. Раздали са ролите въз основа на преценката за самите участници. Защото не мисля, че само едното готвене е в основата на каст-а. Вероятно има и психолози и не зная дали думата е точна - профайлъри. Иначе ще си е един документален сериал относно новите и не толкова нови тенденции в кулинарията и как се отразява лошото възпитание на качеството на обслужването.
Та с две думи - ролята на гаднярката отиде баш при гаднярката.
Май не бяха само две думите...
BlushSimple SmileSmiley

# 542
  • Ню Йорк
То и при Рамзи е режисирано, но наистина подбират ролите според човека. Ралица, Светлана и Тихомиров са адски злобни и подмолни, а Никола изглежда като голям наивник.

# 543
Момичета, бях ви написала, че сега гледам ХК 1 и се сетих, че в Черешката на тортата имаше седмица с 5-ма от този сезон. Та въпросът ми е сещате ли се на кое от момичетата се бяха обаждали по телефона като изненада? От два дена го мисля и мира не ми дава Joy

Твоя коментар ме подсеща, че Нина, ако е била в ролята на гаднярка и това е само роля, що така колегите ѝ не я долюбваха и в Черешката? Wink

Това, че са се прегърнали Чилева и Ралица не означава, че са в добри отношения.

# 544
  • Испания

Разбира се, че не. Направих скрийншота, за да опровергая публикуван пост.

# 545
Абе прегръщането накрая си е ритуал по изгонването, няма връзка с отношения!

# 546
То и прегръщането е по сценарии. Нали все пак трябва да го изпратят по най-добрия и позитивен начин. Виж да заплачеш за някого си е до заслуга. Това някак си не може да ти бъде наредено. За Петко плакаха, за Варта, за всички. Само снощи за пръв път никой не рева.

# 547

Разбира се, че не. Направих скрийншота, за да опровергая публикуван пост.

И аз затова направих коментара Smiley  Като опровержение на:

# 548
Момичета, бях ви написала, че сега гледам ХК 1 и се сетих, че в Черешката на тортата имаше седмица с 5-ма от този сезон. Та въпросът ми е сещате ли се на кое от момичетата се бяха обаждали по телефона като изненада? От два дена го мисля и мира не ми дава Joy

Обаждаха се на Гичка

# 549
  • 221B Baker Street
Нелепо е да се сравняват Рамзи и Ангелов, нито по шоу, нито по известност. Но реално, работа в ресторант на Рамзи не означава работа със самия Рамзи. Дори и да започнеш работа в някой от ресторантите му, може да те оставят и десет години да миеш тиганите само. Трудно може да се издигне някой там. Да, хубаво е да поработиш там година-две, за стаж и после да си биеш камшика. Така, че това с напускането на "престижни" работи не знам от къде дойде...

# 550
  • Другата България
Самият факт, че всички напуснали сочат за техен фаворит Никола за мен е показателен, че той трябва да спечели. Оставете ни нас, ние сме пристрастни. Laughing Wink
Но тия хора са били там, вътре в кухнята са и буквално, и преносно. Та много се надявам наистина бат' Кольо да грабне наградата. Никой не посочи нито Чилева, нито Тихомиров. Именно защото са индивидуалисти и натегачи, склонни да прецакат другия в даден момент с цел лична изгода - да "блеснат" в очите на шефчето. Чилева се хили като ряпа всеки път, когато Ангелов хока друг, Тихомиров ако е номиниран като че ли умишлено саботира, сценарий, сценарий, колко да е сценарий?
Заслужено си тръгна Ралица, факт. Пак, че и толкова се задържа. Следващата е Светлана, и за съжаление Веско след нея. Това прогнозирам аз.

# 551
Благодаря ви! Гичка наистина е голям образ особено щом все още си я спомняте с усмивка Grinning

# 552
  • Другата България
Сигурно е писано, та се извинявам, но кога е финала? Embarassed

# 553
  • Испания
Сигурно е писано, та се извинявам, но кога е финала? Embarassed

Не следващата, а по-следващата седмица.

# 554
  • Другата България
Благодаря! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт