👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 5

• 30 477
  • 720
  •   1
Отговори
# 570
  • Испания
Чилева - голяма злоба, голямо чудо!

Много се радвам, че Ангелов похвали Веско за първата чиния.

Никола уж нямаше да прави пътечка, а пак я спретна.

"Шизофрения в чиния".

# 571
Ехеее, много малко коментари, къде сте всички....по баловете лиии....! Интересен беше епизода, затвърдиха се старите познайници
Веско - единствен той нетипичен за вечерта, блесна с виртуозна изфинена чиния  smile3501
Светлето - хвърля труд горката, ама сили не и достигат, иначе бетон женичка  Heart Eyes
Чилева - надъхана и топяща съотборниците си, че и грозни обиди реди  Naughty
Тихомиров - познатите мръсни номера, даже аз не правя лазаня без бешамел  ooooh!
Никола - сълзите напират при всеки провал  Confused
Битката на финала ще е епична.... Joy

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 07:47 от mimi.7299

# 572
  • Варна
Всички се уплашиха от Чилева и я обвиняваха, само и само за да я изгонят. Нима Никола или Тихомиров да бяха без грешки? Шеф Ангелов добре им го каза на мъжете,  не е кавалерско.

# 573
Да, трябваше Тотомиров да е номиниран! Или Никола...!

# 574
  • Испания
Чилева забрави, че миналата седмица полентата ѝ беше течна. Ама устата ѝ много знае.

Ангелов показа среден пръст на Тихомиров, но го закри с тялото си.

# 575
  • 221B Baker Street
Чилева забрави, че миналата седмица полентата ѝ беше течна. Ама устата ѝ много знае.

Верно ли?!? Среден пръст?!? Flushed

# 576
  • Испания
Скрит текст:

Верно ли?!? Среден пръст?!? Flushed

Когато го питаше какви компоненти има сосът за лазаня? Бяха три, от които Тихомиров беше сложил два. Сви кутрето, сви безимения и остана средният. Но Тихомиров беше с гръб към камерата и закриваше ръката на Ангелов. За мен беше това, което му показа.

- От три компонента колко сложи?
- Два.

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 01:09 от 🍀Smileys®

# 577
Тотомиров няма да спечели, Ангелов не харесва подли душички! Wink

# 578
  • Sunshine state
Уау, как от толкова много грешки, Чилева се оказа номинирана?! Що за глупост? Та тя не допусна ни една грешка. Беше супер очевидно беше, че мъжете се обединиха. На Никола никак не му беше приятно, докато Тихомиров и пет пари не даде. Хубава лекцийка им дръпна Ангелов.
Светлана ми идва ту мъч, прекалено навита и агресивна. Аз мисля, че тя ще изхвърчи тази седмица.

# 579
  • Ню Йорк
Ми двете кокошки докато се дърпат за перата и мъжете ги изцакаха.

# 580
  • София
Най-накрая и Веско да блесне с чиния. Много ми е симпатичен. Финалът е близо и започнаха да се прецакват.

# 581
  • Испания
Манекенчето и Плешивият! Кой дава оценките!

# 582
Всъщност това манекенчето и плешивият предполагам че си е вътрешнозаводски майтап. На мен ми прозвуча забавно, не мисля че Никола или Тихомиров ще се засегнат...

# 583
  • Пловдив
Тихомиров май снощи мнооого се изненада от похвалата за Веско  Grinning
А Никола...чак не му отива да се просълзява толкоз бързо.Че Ангелов е хаплив-факт, ама...

# 584
Довечера:
Скрит текст:
„Кралицата на Hell’s Kitchen“ заплашена с изгонване от Hell’s Kitchen на крачка от финала

Кой ще бъде коронясан за цар на готвачите и ще се изпотят ли професионалистите с новото италианско меню на шеф Ангелов, ще разберете след броени часове по NOVA

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA зрителите ще видят как напрежението от наближаването на големия финал и наградата от 100 хиляди лева, заедно с договор в екипа на шеф Виктор Ангелов, ще саботират високия боен дух на най-добрите от добрите в Hell’s Kitchen. Затормозена комуникация, аматьорски грешки от топ готвачи, уроци от шеф Ангелов и един готвач, който ще се окаже изненадващо неуверен в кухнята. Ще преминат ли теста черните нинджи и ще успеят ли да се справят с новото италианско меню на шеф Ангелов, като завършат вечерната резервация? Ще има ли нов крал в Кухнята на Ада и дали този, който говори по-добре италиански, ще се окаже и кулинар от класа като истинска италианска домакиня? Отговорите на тези въпроси след броени часове в новия епизод на Hell’s Kitchen тази вечер по NOVA от 21:00 часа. Със сигурност ще тръпнем в очакване до края, за да видим кой ще се изправи срещу „Кралицата на Hell’s Kitchen“ Чилева и ще се бори с нея за оставане в Кухнята на Ада. Остават по-малко от 10 дни до големия финал на най-горещото кулинарно шоу в българския ефир, а в края на тази седмица ще разберем и кои ще бъдат четиримата финалисти.
Днешният епизод на Hell’s Kitchen ще ни пренесе на територията на най-известната кулинарна супер сила в света, а готвачите на шеф Ангелов ще трябва доста да се изпотят, за да докажат, че могат да сложат в джоба си и най-добрата италианска домакиня, като приготвят „уют в чиния“. Кой ще бъде коронясан за „Царят на вкуса“ и ще заслужи възхищението на шеф Ангелов, ще разберем довечера по NOVA. Състезанието по майсторство ще е оспорвано, но ще има готвач, който ще полее победата, а другите ще оплакват съдбата си „от тук до Италия“.
Специална италианска вечер и чисто нова кулинарна селекция от перфектни ястия ще представи тази вечер ресторантът Hell’s Kitchen на своите гости. Ще успеят ли професионалните готвачи да се справят с новото меню на шеф Ангелов и да завършат успешно вечерната резервация? Бойният дух ще държи черните Шефс в здрава примка, но напрежението от наближаващия финал на Hell’s Kitchen ще си каже думата. Как се прави зелен фасул и защо бърканите яйца не се бъркат, ще разберем тази вечер. Цар Паника ще завладее сърцето на един готвач и това може и да му „вземе главата“. Кой ще детронира „Кралицата на Hell’s Kitchen“ Чилева и ще се изправи срещу нея в дуел за оставане в Кухнята на Ада, ще узнаем скоро. Битката ще е кървава и между топ готвачи, кой ще бъде номиниран, ще стане ясно тази вечер в Hell’s Kitchen от 21:00 по NOVA.

Общи условия

Активация на акаунт