👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 5

• 30 351
  • 720
  •   1
Отговори
# 60

Светла в самостоятелните задачи се справя много добре, а вчера с Чилева пак се хвърлиха да спасяват положението.
Мъжки момичета са, да Светлето една идея по злобничка, но това е спортна злоба...!

# 61
  • Пловдив
Сега не се ли гонеха вече всяка вечер? Мисля си, че следващите трима аут трябва да са Ралица, Тихомиров и Петко.

# 62
  • Sunshine state
Следващите изгонени искам да са Петко,Ралица и Светла. В този ред, ако може. 😃

# 63
  • Другата България
Аз съм се повредила сигурно, но вече започнах да харесвам Чилева. newsm62 tooth
Това ще да е от нередовното гледане сигурно. Явно ѝ пропускам издънките. Ралица трябваше да е вън, ЪФ корс,ама обличането на черна куртка от Петко е не прецедент, ами...безумие. Тотално ме изгубиха след този вече факт, ще доглеждам защото съм го почнала, но ми е все тая кой ще спечели. Е, искам да е Никола естествено, не заради външен вид или вътрешен такъв, просто смятам, че той е най-подготвен от всички, които все още са във формата. Но че ще е на финал вече съм сигурна, не знам само кой от Тихомиров или Чилева ще е срещу него.

Смайли, благодарности за темата и за както винаги страхотното оформление! newsm51

# 64
Ами ако трябва да бъдем честни от жените единствено Чилева става. Има и хъс и знания и умения. Не ми е приятна въпреки че уж ми е градска, но трябва да и призная заслугите.

# 65
  • Другата България
Мдаа, вече и аз смятам тъй.
И Светлето, ама една идея по-малко.

# 66
Чилева е дете на готвачи...по лесно и е...! Светлето сама се е учила, има още да учи, ама е точно момиче!

# 67
  • Варна
Чилева не се е дънила скоро. Мъжете я признават, забелязахте ли? Ако трябва да посочат най-силен играч сред жените, ще е тя. А напоследък не плюе другите, усещам по-скоро самокритика.

# 68
И аз все повече харесвам Чилева. Когато се издъни си даде мъничко време за самосъжаление и после запретна ръкави да стане по-добра. Подготви се добре за новото меню, раздава се в кухнята, опитва се да вижда цялостната картина в кухнята. Предупреди Ралица, че няма да ѝ стигне времето с джолана, ама то кой да чуе.

Светла на моменти ми е много точна, на моменти ми е злобничка, напоследък преобладава първото, но се старае и тя много.

# 69
Аз като ви разправям че Чилева е войник Wink
Имам много позтати и приятели със сходен характер (поне това което виждаме от нея) и затова смятам че е точна...

# 70
  • Sofia
Аз съм се повредила сигурно, но вече започнах да харесвам Чилева. newsm62 tooth
Това ще да е от нередовното гледане сигурно. Явно ѝ пропускам издънките. Ралица трябваше да е вън, ЪФ корс,ама обличането на черна куртка от Петко е не прецедент, ами...безумие. Тотално ме изгубиха след този вече факт, ще доглеждам защото съм го почнала, но ми е все тая кой ще спечели. Е, искам да е Никола естествено, не заради външен вид или вътрешен такъв, просто смятам, че той е най-подготвен от всички, които все още са във формата. Но че ще е на финал вече съм сигурна, не знам само кой от Тихомиров или Чилева ще е срещу него.

Смайли, благодарности за темата и за както винаги страхотното оформление! newsm51
Нищо ти няма,екстра си си. tooth  hahaha
Иначе,с другото съм абсолютно съгласна.И аз май доглеждам само по навик.
Във финалната четворка за мен трябва да са Никола,Чилева,Веско и Тихомиров.Друго всичко ще е нереално,просто.
А Ралица няма за какво да се сърди на Чилева,че не ѝ е сготвила месото.И шеф Ангелов нямаше да успее за това време.WinkНяколко пъти ми направи впечатление как изобщо не реагира,като  ѝ се говори.Чудя се,наистина ли не чува или се прави на луда. Thinking

Смайли, bouquet за темичката,страхотно оформление!

# 71
# 72
  • Ню Йорк
Много съм доволна, че разкараха Бабушка. Не е място за такива "отживелици" това риалити.

# 73
  • Испания
Много съм доволна, че разкараха Бабушка. Не е място за такива "отживелици" това риалити.

Каква бабушка! Таня е на 42 години.

https://nova.bg/hellskitchen/team/view/631/%D1%82%D0%B0%D1%82%D1 … 0%B5%D0%B2%D0%B0/

# 74
Изглежда доста по-възрастна. Astonished

Общи условия

Активация на акаунт