👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 5

• 31 018
  • 720
  •   1
Отговори
# 285
  • София
На дядо Хаджия му се изчерпаха аргументите и съвсем закономерно помоли съфорумката да не го занимава със себе си. Ай стига бе! Joy
Това че сме обсъдили някого, който сме видели по телевизора, не ни праща автоматично нито в графа красавици, нито в графа грозници. Аз специално казах, че момичето е с грозни зъби и спокойно мога да споделя, че моите са много хубави. Sunglasses

# 286
  • София
Първо се научи къде се слагат запетайки, миличко. Никой не е длъжен да ти се показва за да може да изрази мнение.
Щом стигнахме до запетайките, значи съм уцелил точния отговор.
Щом твърдиш, че накоя жена е грозна, покзваш себе си за да видим колко си красива, така и ние ще имаме критерии за оценка. А така скрито зад псевдоним всеки може да ляля простотии и да се прави на велик и смел.

# 287
Ама разбира се! Как пък не ще се доказвам на лудите из форума. И то за да имам право на мнение. Този съвсем изтрещя.

# 288
  • София
Да попитам, ако Никола е на финал, дали ще се справи с ръководството на екипа му. Мисля си, че там му е слабото място. Освен това даноне се изхвърли при приготвянето на менюто и да повтори грешката на Филип от миналага тодина и да го направи сложно и претрупано.

# 289
  • София
Никола за жалост си мисля, че ще го съботират всички.

# 290
Аз май започвам да симпатизирам на Тихомиров като фаворит за победител. В Никола го няма тоя хъс за мачкане, колкото и грубо да звучи, за победа. Тихомиров е звяр, та- дано победи.

# 291
  • Другата България
Никола за жалост си мисля, че ще го съботират всички.
И аз нещо подобно си мисля.

# 292
  • Испания
Никола е симпатичен, понякога приготвя интересни неща, но, според мен, Тихомиров е много по-подготвен /поне според това, което ни показват/. Колкото и да ми е антипатичен, трябва да го призная.

# 293
Тихомиров е ненадминат в соловите изпълнения, обаче в екип се дъни много, вероятно понякога нарочно и стратегически. А може и да е защото на великата яхта, на която е работил едва ли е имало някой да му се пречка в кухнята. Въпреки долния му характер, и аз мисля, че той трябва да спечели. Никола ще го сдъвчат и изплюят за закуска навсякъде, където трябва да бори сериозна конкуренция.

# 294
  • Sunshine state
За мен тримата, които трябва да са на финал са Чилева, Никола и Тихомиров. Искам Никола да спечели, той ми е любимец. След него харесвам най-много Чилева, но смятам, че Тихомиров заслужава повече от нея да победи.

# 295
  • Испания
Тихомиров е ненадминат в соловите изпълнения, обаче в екип се дъни много, вероятно понякога нарочно и стратегически. А може и да е защото на великата яхта, на която е работил едва ли е имало някой да му се пречка в кухнята. Въпреки долния му характер, и аз мисля, че той трябва да спечели. Никола ще го сдъвчат и изплюят за закуска навсякъде, където трябва да бори сериозна конкуренция.

Така е. Може би и той, и други работят добре в екип, който не е съставен от съперници в състезание.

„Съжалявам, че напуснах играта толкова рано. Искаше ми се да стигна поне до топ 3“, споделя Цецо. На въпроса кое му е било най-трудното в Hell’s Kitchen той отговаря категорично - „Да впечатлиш шеф Ангелов и да го изненадаш с чинията си“. Цецо споделя още, че с удоволствие би участват в трети сезон на най-горещото кулинарно шоу в българския ефир и уточнява, че най-ценното, което е научил от Шеф Ангелов е, че за да успее, трябва да бъде перфекционист и по-уверен в кухнята.

https://www.vesti.bg/lyubopitno/ceco-napusna-zavinagi-hells-kitchen-6095222

Сладурче!

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 23:06 от 🍀Smileys®

# 296
Ох големи комплексари са някои потребители... Глупост след глупост

# 297
  • Ню Йорк
"Гледам и не вярвам на ушите си."  Пет страници як хейт по приятелката на Никола. Какво ви е направило момичето?! Обикновена била?! Ми рог на челото ли очаквате да има?! Или ако не е някоя безвкусно разкрасена празноглавка значи не става?! Тук всички с претенции за добър външен вид явно са навсякъде напомпани със силикон, надупчени с ботокс и нямат нищо естествено по себе си. Направо продължавам да гледам и да не вярвам какви глупости са изписани в темата.
P.S. Дано Никола не чете.

# 298
  • Испания
Напомням: темата е за обсъждане на участниците във формата, а не за обсъждане на пишещите в темата. 

# 299

Сладур! И в същото време е най-големия мъжкар там! Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт