👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 5

• 31 045
  • 720
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря ви! Сетих се, и на мен ми направи добро впечатление Hug

# 346
  • Sofia
Никола може да готви, но не е лидер, прекалено възпитан и мек е.
Тихомиров също умее да готви, но пада малко подмолен, с екип зад гърба може и да успява, но е индивидуалист.
Весо става за лидер, може да надъхва и увлича другите, но не е добър като другите двама.
Чилева се раздава на макс но е твърде пренавита и си живее с мисълта, че ако не пипне тя нищо няма да стане. Има много идеи, но е малко хаотична в опитите си да е на 100 места едновременно и така се дъни.
Това абсолютно съвпада и с моето мнение.

В челната тройка със сигурност ще са Чилева и Никола,според мен.
За третия се двоумя между Тихомиров и бат Весо.Предпочитам Веско,но мисля,че Тихомиров е по-добър.

От промото за вторник:
Светла /от първи сезон/ към Чилева:"Чилева,топло ли ти е?"
Чилева:"Не ми е топло,Светле,втриса ме като ви видя."

п.п.И аз от феновете на Сървайвър,Фермата,Къртицата. Grinning
Сървайвър ми е най-любим от всики.

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 23:20 от avi10

# 347
  • Sunshine state
Ех, така ми се иска един Сървайвър да пуснат, ама няма никакви изгледи.🙄 Тази година някой из темите каза, че му изтичал лиценза за Б-я. Жалко.. Не искат да дават толкова пари и за това гледаме тия бози. Скъпо е, но за сметка на това си е супер предаване. 👌🏻

# 348
  • Sofia
И аз четох някъде,че изтича лицензът на Милошев.
Лошото е,че няма други желаещи да го вземат,скъпа продукция е.

# 349
  • Пловдив

...................

Иван, който в момента работи /заедно със Светлана Йонева/ в ресторанта на Ангелов.

И какво стана сега? Иван, когото изгониха, работи при шефа, а Дани, дето спечели, не се задържа дори предвидената година.

# 350
  • Испания

И какво стана сега? Иван, когото изгониха, работи при шефа, а Дани, дето спечели, не се задържа дори предвидената година.

Ами, да. Дано му е увряла главата на Ангелов!

# 351
  • Sunshine state
Нали иска индивидуалисти и хора, които да са му "дясната ръка". Е, човек, който смята, че знае всичко, колко време ще се задържи в ресторанта му? Иван си беше по-свит и скромен и за това са си паснали. Дани обаче - не.

# 352
  • Испания
Дани Спартак, за мен, е пълен смотльо.

# 353
Нали иска индивидуалисти и хора, които да са му "дясната ръка". Е, човек, който смята, че знае всичко, колко време ще се задържи в ресторанта му? Иван си беше по-свит и скромен и за това са си паснали. Дани обаче - не.

Тихомиров ако е победителят не виждам как и той като Дани Спартак ще се задържи в ресторанта на Ангелов за една година. Никола е идеален за победител в този формат - скромен, изпълнителен, кадърен...

Чилева също я предпочитам пред Тихомиров.

# 354
  • Sunshine state
Именно - Никола е перфектен. С Тихомиров няма да се евзбере Ангелов, твърде голямо самочувствие има. С Чилева може би. 👌🏻

# 355
  • Испания
Цветелин Цоков-Цецо говори за емоциите от участието си в „Hell's Kitchen”

https://play.nova.bg/video/na-kafe/season-10/kafe-2019-05-10-4

# 356
Според мен, той не си търси лидери за кухнята си, идеята е една година избрания от него лидер да научи още от занаята и да поеме по своя път, т.е. да стане втори шеф Ангелов, Иван и Никола ще си останат винаги перфектни изпълнители! В бизнеса трябва твърдост, упоритост, граничеща понякога с безкомпромисност на всяка цена, а меките хора не се справят с това и накрая фалират! Пример Филката, толерантен, с финес и ето на, ресторанта му замина....виж във Франция може и да успее, но не и в България! Тихомиров е идеалния! Бате Весо също има лидерски качества, но някак е по мек....но такъв като него по би успял да завърти бизнес.....

# 357
  • София
На Ангелов му трябват помощник готвачи и общи работници в кухнята, той отдавна си е изградил екип.

Специално за Никола въобще не съм сигурен, че ще иска да работи при Ангелов.

# 358
Специално за Никола въобще не съм сигурен, че ще иска да работи при Ангелов.
И аз не мисля, че ще иска да бъде чирак на Ангелов. Надявам се някой ден да отвори собствен ресторант.

# 359
  • Другата България
Пример Филката, толерантен, с финес и ето на, ресторанта му замина...
Това някъде пише ли го или е ЕЖК?
Ресторанта на Филип беше от преди участието му в ХК ако не се лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт