👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 5

• 30 505
  • 720
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Ралица - отборен играч? Тая вярва ли си изобщо?

# 496
  • Испания
Ангелов похвали Светлана, която също крещеше като изоглавена, и я върна при другите. Точно тя започна разправията с Ралица.

# 497
  • Брюксел / София
Мн е подмолна Ралица.
Хайде да я изгони и да се свършва тази агония.

# 498
  • Испания
Харесвах Ралица. Май съм единствената в темата.

Ееееееееее, къде-къде е по-професионално да сервираш камъче на Ангелов! Колко изтънчено!

# 499
  • Пловдив
Аз пък Ралица не я запомних с нещо кой знае какво в кухнята

# 500
  • Испания
Hell's Kitchen Bulgaria

Ако играехме на шотове за всеки път, в който Тихомиров каже името на Никола, то този епизод щеше да ни довърши. 🥃😁

# 501
Охаааа, най накрая Ралица отхвърча, но моята любимка Светлана и скрои този номер, тя първа вдигна децибелите, но флегматичността на Ралица и злобата да пали от раз и "помогнаха" тя да е изхвърчалата! Светла и Веско не могат да готвят за това ниво...но са нахъсани и шефа ги харесва!

# 502
Само мен ли ме дразни ехидната, противна, отвратителна усмивка на чилева, всеки път когато говори с Ангелов? И и притреперва гласеца всеки път. Ама много ме дразни тази.
Всички останали харесвам много. Особено Веско, народен човек Joy и Светлана ми е забавна. Ама тая надъханата чилева направо ме ядосва с присъствието си.

# 503
И мен, Gerrche, и мен. Направо ми иде да сменя канала като я видя как се мазни на шефа и се подсмихва като някой направи грешка. И Ралица не харесвах много, но ме изкефи като сравни Чилева с крава Smiley Ами наистина кравешки поглед Smiley

# 504
  • Испания
Халал да са му на Ангелов и Чилева, и Светлана!

# 505
М дааа и аз напоследък не съм и фенка, особено като чух как утре ще нарече Весо - "плешивия", и чак пък толкова перфектна, айде сега...!

# 506
  • Бургас
Мъжете ѝ подсказват на Светлана, тя си знае нейното.

На презентацията Чилева изприказва куп приказки за това изцвъкано нещо в чинията. Та и камъче вътре за гарнитура.
Нямаше камъче в чинията. Ангелов образно показваше как кофти коричката ѝ може да е камъчето, което обръща каруцата според поговорката Wink

# 507
  • Испания
"Плешивият" мисля, че беше за Тихомиров. Също каза "манекенът", имайки предвид, явно, Никола.

# 508
"Плешивият" мисля, че беше за Тихомиров. Също каза "манекенът", имайки предвид, явно, Никола.

Все тая, не го очаквах от нея, правеше се на добронамерена, а и тя злобничка!

# 509
  • Испания
Злобна и високомерна е от самото начало.

Общи условия

Активация на акаунт