👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 5

• 30 502
  • 720
  •   1
Отговори
# 510
Злобна и високомерна е от самото начало.
За високомерието до някъде я разбирам, но за злобата не,...нива е като готвач над повечето,...няма нужда от злоба и обиди! 😉

# 511
Защо най-често излъчват коментариите на Чилева!?
Тая подигравателна мазна усмивчица!?
Чилева, дано четеш в момента!
Дори и да можеш да готвиш, сърцето ти е страхливо!
Как можа да номинираш, двамата най-силни за теб конкуренти!? Предишния път - Никола, сега - Тихомиров?!
Дано, после ти е сладка победата, като знаеш, че си победила срещу по-слаби!!! (Не, че искам да победиш!!!)   

# 512
  • Sunshine state
Някои хора много се връзват.. 😆
Нито Светла, ни Ралица харесвам, радвам се, че изхвърча. С нищо няма да я запомня.. От жените харесвам само Чилева, тя си и остана. Умее повече от останалите, факт. На мен не ми се вижда злобна, а е и честна. Така се прави.
Отново Никола бе използван да запълва пробойните и да спасява положението. Какво да кажа повече.. Който си го може, си го може. В този сезон победителят за мен е той.👌🏻

# 513
Хайде да видим този монтаж с тези реплики всъщност от какво е сглобен Stuck Out Tongue Winking Eye
Като нищо някой друг, например Ангелов, може да ги е нарекъл така и тя да повтаря в някакъв контекст Simple Smile
Чилева днес не номинира еднолично! Отборът излъчи номинираните, Чилева и само съобщи имената!
И според мен нямаше реално камъче в чинията, няма от какво да е попаднало там.

# 514
  • Ню Йорк
Онова злобното с дългия клюн няма ли да го гонят вече  #Cussing out

# 515
  • Пловдив
Някои хора много се връзват.. 😆
Нито Светла, ни Ралица харесвам, радвам се, че изхвърча. С нищо няма да я запомня.. От жените харесвам само Чилева, тя си и остана. Умее повече от останалите, факт. На мен не ми се вижда злобна, а е и честна. Така се прави.
Отново Никола бе използван да запълва пробойните и да спасява положението. Какво да кажа повече.. Който си го може, си го може. В този сезон победителят за мен е той.👌🏻
И за мен...обаче реалността ще е друга.

# 516
Йеееее, Ралица е аут! Нагло същество!

# 517
  • Испания

Попитана кой трябва да спечели, Ралица каза: Никола. На него стиска палци.

https://play.nova.bg/video/na-kafe/season-10/kafe-2019-05-17-3

# 518
  • София
Как пък всеки, който излезе от някакъв формат и разбере как го виждат хората и какво отношение имат към него, веднага заявява, че било роля.... Много артисти за Оскар, много нещо. Че все още има талантливи хора у нас е ясно, ама чак пък толкова....

# 519
  • София
Как пък всеки, който излезе от някакъв формат и разбере как го виждат хората и какво отношение имат към него, веднага заявява, че било роля.... Много артисти за Оскар, много нещо. Че все още има талантливи хора у нас е ясно, ама чак пък толкова....
Ами защото действително е роля и правят и говорят това, което им кажат сценаристите. И това е самата истина, колкото и на някои тя да не им изнася.

# 520
  • Sunshine state
Така е, обаче има и нещо друго - ако поведението ти е изцяло режисирано, съотборниците биха го знаели това, а то никой даже и не трепна при изгонването й. Роля било, айде сега.

# 521
  • София
Така е, обаче има и нещо друго - ако поведението ти е изцяло режисирано, съотборниците биха го знаели това, а то никой даже и не трепна при изгонването й. Роля било, айде сега.
С изключение на Чилева, всички други се прегърнаха с нея дори и Светла. Така, че бъдете маааалко по-наблюдателни.

# 522
  • Испания
Така, де! Да бъдем наблюдателни!

# 523
  • София-Младост
С изключение на Чилева, всички други се прегърнаха с нея дори и Светла. Така, че бъдете маааалко по-наблюдателни.
И Чилева я прегърна.
Аз понеже от три епизода снощи успях само това да видя, как си тръгва Ралица.

# 524
Абе Чилева я прегърна, ама бат Весо не рева. Показателно е това.

Общи условия

Активация на акаунт