👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 5

• 30 412
  • 720
  •   1
Отговори
# 645
  • Брюксел / София
Справедливо е Светлана да си тръгне, но следващият трябва да е Тихомиров. И той все се изплъзва като Ралица.

# 646
  • Испания
Ще пусна анкета в новата тема, защото тук остават малко страници.

# 647
Тихомиров трябваше да си тръгне, не Светлана. Тя верно се побърка днес, ама то трима ѝ викаха постоянно, трудно се запазва концентрация така. А Тихомиров се дъни хем много, хем често, може да е добър готвач, но не и в отбор.

# 648
Е, според Вас кой ще е победителят в Hell's Kitchen 2??? 🤔🤔🤔

# 649
  • Испания
За водещите статистиката на сълзите /понеже се подчерта, че само за Ралица никой не е плакал/ - никой не ревна за Светлана.

# 650
Е, според Вас кой ще е победителят в Hell's Kitchen 2??? 🤔🤔🤔
Ич и не питай. Нища да кажа даже и името.
За водещите статистиката на сълзите /понеже се подчерта, че само за Ралица никой не е плакал/ - никой не ревна за Светлана.
А, бат Весо не ревнА ли. Кораво момче стана ей.

# 651
Мен пък ми е мъчно за Светлана....не е супер готвач, но е неуморна, тая вечер и Господ да беше на нейно място нямаше да се оправи.... и защо до сега не го изгонват този Тихомиров, само се мотае около тиганите и все изостанал, не чул, не разбрал! Аман!Много важно като може да готви...с такъв характер и долни номера, мерси!
Пуууу, много ме е яд!

# 652
  • Sunshine state
Така трябваше - Светлана вън, стига се е оправдавала с тоя и оня.
Веско ми е супер забавен, секси абсурд. Само Никола ми е секси от мъжете. Чилева и Никола на финал! Йес! 😃

Последна редакция: пт, 24 май 2019, 14:59 от Pupitka

# 653
На мен пък Тихомиров ми е секси, не мога да си обясня защо Joy
Тъжно би ми било за всеки един от участниците, освен репликата на Урсула. Не ща да я виждам и чувам никога повече. Ако тя спечели аз спирам да гледам това предаване.

# 654
Само не разбрах снощи къде бяха Никола и Чилева. Сякаш изобщо ги нямаше в кухнята. Веско и Тихомиров бяха налазили Светла сякаш нямаше друг. Даваха само тях. И двамата искаха нещо само от нея. И всичко това само за да се покаже на зрителя, че е дошъл редът на Светла да си ходи.

# 655
  • Испания
И аз това казах.

И не става ясно какво правят Чилева и Никола.

Хич не ни остават да се изненадаме.

# 656
  • Другата България
Само не разбрах снощи къде бяха Никола и Чилева. Сякаш изобщо ги нямаше в кухнята. Веско и Тихомиров бяха налазили Светла сякаш нямаше друг. Даваха само тях. И двамата искаха нещо само от нея. И всичко това само за да се покаже на зрителя, че е дошъл редът на Светла да си ходи.
Тъкмо това идвах да пиша.
Толкова прозрачно, толкова нагласено, толкова предвидимо...
Че нямаше Светлана да спечели - нямаше, то беше ясно. Но като си решил да я отстраняваш на крачка преди финала, направи го елегантно, с финес някак. А то какво - каруцарската, навиквайки, вторачвайки се само в нея, оставена сама /WTF?/ под постоянните крясъци, искания и претенции на Веско, Тихомиров и Ангелов....еееее, ами това не е робот, това е жив човек, нормално е да се издъни дори само от самото напрежение. Чилева и Никола като едни статисти, Тихомиров се щура като муха без глава и не само, Ангелов крещи...направо ме беше яд да гледам.
Да дава стоте хилки на Чилева и да се свършва, без да съм ви чела със спойлери и имена на победител то е толкова ясно, че чак мЕрише... smile3511 smile3515 newsm61
Изгубиха ме за следващ сезон ако Чилева спечели. Добра е, но не е най-добрата.
А Тихомиров е мега противен тип, с тая гола глава и изцъклен поглед като се изкоколи и започне да ни убеждава колко е добър и как не заслужава да си тръгне направо ми идва да... hit Дори и когато пуши така дърпа от тая цигара, с такъв психопатски поглед, че страх ще ме хване ако го срещна сама в тъмното. newsm43

Смайли, картинките ти са в десетката. hahaha
Особено тая, охарактеризираща Чилева.

# 657
Аз искам да спечели бат Веси, дойде с малко опит и финес, но борбената му душа постигна много, запази отборната игра, не се отказа в трудни моменти и никога с долни номера! Това за мен е играч номер едно!
То е ясно победителят кой ще е с това мазнене и театрални игри, но не е засужено!

Последна редакция: сб, 25 май 2019, 07:35 от mimi.7299

# 658
Как от номиниран се става първия финалист,нямам думи 😡Чилева сигурно е човека с най- много номинации за изгонване, а стана първа финалистка, а другите за малки грешки и веднага ги гонят!Принерно с Цецо така стана.

# 659
  • София
Никола както винаги в един момент Ангелов го прехвърли при Светлана, за да оправи бакиите и спаси вечерята. Даже накрая го поздравиха за добре сготвения език. Той по принцип предпочита да си върши работата без много шум и фукане.

Общи условия

Активация на акаунт