👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 5

• 30 406
  • 720
  •   1
Отговори
# 660
Само не разбрах снощи къде бяха Никола и Чилева. Сякаш изобщо ги нямаше в кухнята. Веско и Тихомиров бяха налазили Светла сякаш нямаше друг. Даваха само тях. И двамата искаха нещо само от нея. И всичко това само за да се покаже на зрителя, че е дошъл редът на Светла да си ходи.
Никола както винаги в един момент Ангелов го прехвърли при Светлана, за да оправи бакиите и спаси вечерята. Даже накрая го поздравиха за добре сготвения език. Той по принцип предпочита да си върши работата без много шум и фукане.
За, Никола съм съгласна. Ами Чилева? Тя е на всяка манджа мерудия, тича, вика, бута се навсякъде, на всяка станция. А снощи... нищо, няма я. Ама то като се замислиш тя вече е финалист, шефчето я добута до финала, та няма нужда вече от театър за пред зрителя.

# 661
Сериозно прекалявате...

# 662
  • Другата България
Само не разбрах снощи къде бяха Никола и Чилева. Сякаш изобщо ги нямаше в кухнята. Веско и Тихомиров бяха налазили Светла сякаш нямаше друг. Даваха само тях. И двамата искаха нещо само от нея. И всичко това само за да се покаже на зрителя, че е дошъл редът на Светла да си ходи.
Никола както винаги в един момент Ангелов го прехвърли при Светлана, за да оправи бакиите и спаси вечерята. Даже накрая го поздравиха за добре сготвения език. Той по принцип предпочита да си върши работата без много шум и фукане.
За, Никола съм съгласна. Ами Чилева? Тя е на всяка манджа мерудия, тича, вика, бута се навсякъде, на всяка станция. А снощи... нищо, няма я. Ама то като се замислиш тя вече е финалист, шефчето я добута до финала, та няма нужда вече от театър за пред зрителя.
Напълно съм съгласна. Никола Ангелов го прехвърли при Светлана накрая вече. А дотогава? Нищо.
За Чилева естествено, че беше така - има си жената вече осигурено място на финала, що да се морѝ? Скатавка, ехидни погледи и усмивки и нищоправене. Щото друг е на пангара. А иначе навсякъде първа писта. Много предвидимо.

# 663
  • София
По принцип във всеки епизод си харесват един или двама участника и акцентират изцяло върху тях. Иначе в снощния епизод на няколко пъти дадоха и Никола и Чилева, че работят нещо, но явно те не бяха обект на внимание на сценаристите.

Снощи Веселин и Тихомиров бяха в центъра, щото бяха номинирани, а Светла просто защото бяха решили, че тя ще напусне риалито.

# 664
  • Другата България
Работят нещо...нещо като нищо.
Нито глас им се чу, нито Ангелов или друг от участниците се обърна към тях по какъвто и да е повод.

# 665
  • Sunshine state
За мен който и от тримата Никола, Чилева и Веско да спечели, е ок и ще бъда доволна. Тихомиров има много знания,но прекали с подливането на води и дъненето.

# 666
А допускате ли че просто въпросната вечер Чилева и Никола са си свършили идеално работата и при монтажа на предаването на фона на гафовете на другите трима са останали извън избраните кадри?
"Шефчето" бил побутвал Чилева... Как ще се зарадвам ако тя спечели Sunglasses

# 667
  • Другата България
Не, не допускам.
Надявам се може?
Скоро не ни беше давала наклон какво да мислим Grinning, хайде въздържай се и занапред ако обичаш.

# 668
Хайде пак, началничката на темата... Сакън да не се чуе различно мнение... Опитвам се да създам  дискусия, грам не ми пука какво мислиш, изобщо не адресирам коментарите си към теб, моля пропускай моите... Sunglasses
Какъв стимул би имал шеф Ангелов да побутва някого? Процент от наградата ли ще вземе? Или ще му е много яко да вземе в ресторанта си по-малко кадърния готвач?!

# 669
  • Другата България
Никаква дискусия не създаваш, сама виждаш, че никой не ти отговаря, това
Сериозно прекалявате...
на опит за дискусия ли ти прилича? Или на констатация относно пишещите, не на участници или за тях, за каквото е и темата. Май не само едно нещо ти куца.
Не, че на мен ми пука какво пишеш, щото никой не те отразява и не се съгласява с теб, но ставаш смешна вече с тези превъзнасяния относно Чилева. Пиши си за нея, не за пишещите в темата.
Имай си мнение, но не го натрапвай на останалите, които както виждаш, са мнозинство.
Ай сполай. И не се чувствай длъжна да ми отговаряш.

# 670
  • out of space
Чак сега изгледах вчерашния епизод.
Сравнявайки двете предавания, направо ми е срамно да гледам това. Професионални готвачи, а в другото аматьори. Адмирации за последните.

Е, лошото е, че от около две седмици знам кой печели и в двете Simple Smile

# 671
Ми какъв стимул, такъв, какъвто и във всички останали предавания, а те всички са нагласени, не знам защо, не ми и пука, обаче са някакъв цирк, супер предвидим.
Чилева ми е противна от първия епизод, още тогава гледаше надменно и ехидно, а с това побутване и акцентиране върху мея вече ми е не само противна, а отвратителна, дразнеща, неприятна жена.
И да, позволявам си да я квалифицирам с епитети, както направи тя с Никола и Тихомиров, а и двамата са над нея. Да, дори Тихомиров.
Чилева се държи като подмазвач и "натегач", олио ще потече от нея, докато говори с Ангелов.

# 672

Не е лесно... Sunglasses

# 673
  • Другата България
Ми какъв стимул, такъв, какъвто и във всички останали предавания, а те всички са нагласени, не знам защо, не ми и пука, обаче са някакъв цирк, супер предвидим.
Чилева ми е противна от първия епизод, още тогава гледаше надменно и ехидно, а с това побутване и акцентиране върху мея вече ми е не само противна, а отвратителна, дразнеща, неприятна жена.
И да, позволявам си да я квалифицирам с епитети, както направи тя с Никола и Тихомиров, а и двамата са над нея. Да, дори Тихомиров.
Чилева се държи като подмазвач и "натегач", олио ще потече от нея, докато говори с Ангелов.
Laughing Как можа да го напишеш!
За Чилева или добро, или нищо!

Относно сравнението между двата формата-на мнението на Ери съм. Физически не смогвах да гледам редовно и двете, с МШ наваксвах в движение, но там наистина адмирации за участниците.

# 674
  • Sunshine state
От спорове няма нужда, всеки си има фаворити в край на сметка. Не може всички да харесвсме един участник. В интерес на истината Никола получава най-малко хейт този сезон. 😃

Общи условия

Активация на акаунт