Акушер - гинеколози Варна - 10

• 104 229
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Не съм ходила при Давидков, но ако става въпрос за апаратура, Стоилов в Добрич също има много добра апаратура.

# 151
Момичета, благодаря за отговорите. Четох в друга група информация от началото на юни, че прегледа струва 160 лв. За Стоилов една моя приятелка е ходила при него и беше изключително доволна. Не искам някой да ме разбира грешно, не съм за парите, просто искам да получа нужното внимание. След аборт в доста ранен етап от бременноста искам най-доброто за следващата такава ☺

# 152
  • Dope Reach
Аз пък не бих казала, че си заслужава да се ходи при Стоилов. Може да има хубава апаратура, но дали може да диагностицира правилно с нея? Нито един от проблемите, които имах не потвърди, дори и с хубавата си апаратура. Бях с рискова и много проблемна бременност, а едва ли не ми се изсмя за това, че съм в болничен. Впоследствие загубих детенцето си.
На моя позната каза, че всичко е наред с нея, въпреки силните й болки, оказа се извънматочна.

# 153
Rochellka, кой лекар би препоръчала?

# 154
Rochellka, кой лекар би препоръчала?
Препоръчвам ви д-р Чавеева от Щерив.

# 155
  • Dope Reach
Ако търсиш лекар за 4/5D, не мога да те насоча. Исках просто да споделя, че 2 пъти ходих при Стоилов и въпреки добрата апаратура, мненията му бяха различни от това, което в крайна сметка ме сполетя.
Но със сигурност ще търся друг лекар за ФМ, при една следващата бременност. Предполагам други момичета могат да посочат лекари с хубава апаратура, от които все пак са доволни.
Искам само да посоча, че е в реда на нещата, когато една бременност протича напълно нормално, да бъдеш доволна от лекаря, при който ходиш. При рисковите е различно - не всеки може да се справи с тях. Така че, ако при теб има нещо сходно и като цяло притеснително, е правилно да събираш мнения от момичета, които са били в такава ситуация и имат наблюдения върху лекари, които успяват да диагностицират правилно и навреме, както и да знаят как да подходят.

# 156
Аз, както и няколко момичета покрай мен, ходим на ФМ при др. Цонев в болница Темелкoв. Доволни сме! Не говори много, но е важно накрся да каже, че всичко е наред.

Последна редакция: нд, 11 авг 2019, 13:26 от toni1189

# 157
  • Варна
Доколкото знам на Красимира Желязкова апарата е по-добър от този на Стоилов.

# 158
Здравейте! Някой има ли мнение за д-р Даниела Станева, която преглежда в окръжна? Simple Smile)

# 159
Аз ходех при проф. Балев по няколко причини. Първо съм работила с него и винаги е бил прав относно диагнозата на съответния пациент. Второ аг-тата ходят на курс 3м по ехография, а специалистите по образна диагностика го учат 4г и правят само това. Трето е мил и много обяснява. Доволна съм. При мен той пръв установи проблем и това ме насърчи да търся друг аг. Д-р Мирчева потвърди проблема и предприел съответни действия, Славчев до последно ми повтаря ше, че вс е наред... Смешник! Колкото до апаратурата... Аз имам един от най- добрите стетоскопи в света (скъп подарък ми е), но това, което чувам с него и начинът по който го интерпретирам едва ли може да се сравни с този на един пулмолог, та ако ще и с най- смотания стетоскоп да слуша. Важно е задапаратното устройство Wink!

# 160
Аз ходех при проф. Балев по няколко причини. Първо съм работила с него и винаги е бил прав относно диагнозата на съответния пациент. Второ аг-тата ходят на курс 3м по ехография, а специалистите по образна диагностика го учат 4г и правят само това. Трето е мил и много обяснява. Доволна съм. При мен той пръв установи проблем и това ме насърчи да търся друг аг. Д-р Мирчева потвърди проблема и предприел съответни действия, Славчев до последно ми повтаря ше, че вс е наред... Смешник! Колкото до апаратурата... Аз имам един от най- добрите стетоскопи в света (скъп подарък ми е), но това, което чувам с него и начинът по който го интерпретирам едва ли може да се сравни с този на един пулмолог, та ако ще и с най- смотания стетоскоп да слуша. Важно е задапаратното устройство Wink!
+1 за Балев Peace

# 161
  • Варна
shery, абсолютно права си. Аз затова се доверих на Стоилов, защото от цялата област ходят при него от години. Но ето, че и той има пропуски за съжаление.

# 162
  • Dope Reach
Тревичка, за мен е непонятно защо при толкова специалисти във Варна, варненки избират да ходят при Стоилов. Самият той сподели, че почти не преглежда добричлийки. Мислих си дали не е заради по-ниска цена на прегледа, но не съм наясно каква е тя във Варна, при различните лекари.
И все пак, в момента се молим скоро да имаме хубави новини и мисля да отида при Иван Танев. За ФМ все още не съм мислила, само да му дойде времето.

# 163
Аз ходя при Стоилов от години, много преди да забременея и винаги съм остава доволна. При всеки е различно и индивидуално. С моята бременност нямах проблеми, той ми следи цялата бременност, винаги ми е обяснявал всичко подробно и внимателно преди, по време и след бременността. За сметка на това, моя приятелка пък не е доволна изобщо. Различни хора, различни гледни точки.

# 164
  • Варна
Аз лично предпочетох него, защото следя работата му от 6-7 години може би. Имам много близки и познати, които са ходили в този период при него и са го препоръчвали. Цената не знам дали е по-ниска от тези тук, по спомен мисля, че прегледа беше 100-120 лв, но за мен никога не е била водеща при такъв тип прегледи. Не си спомням тук имаше едно светило, при което се запазваше час веднъж седмично и то на място в определено време. За мен това си е жива подигравка. Да караш бременни жени да чакат в определено време в конкретен ден за мен е недопустимо (нека се има предвид, че не на всяка мъжът и може да отсъства от работа, за да чака при въпросното светило, за да запази час), така че този доктор за мен отпадна автоматично.

Общи условия

Активация на акаунт