Акушер - гинеколози Варна - 10

• 103 880
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
И при повторно изследване отново ли я има тази бактерия?

Всъщност тя е с тези симптоми от няколко месеца, но гинеколозите от Видин я лекуваха 5 месеца за гъбички. Преди месец замина за Варна , където учи и посети гинеколог. Там откриха тази бактерия , дадоха и поредния антибиотик и и казаха да отиде на преглед отново след 2 месеца, защото и лекарката не знаела какво да прави . Та вече не знам какво да правим и ние и кой или какъв лекар да търсим , за да и помогне. Дъщеря ми е с ужасен сърбеж и парене  и нищо досега не и помага ....

А като откриха бактерия антибиограма пуснаха ли? При мен също имаше бактерия, друга, но след антибиограма стана ясно, че съм резистентна към всички антибиотици освен два.
И аз това щях да питам? Антибиограмата е неразделна част и без нея ще продължава да пие поредните антибиотици, в търсене на точния. Аз лично преди време бях в такава ситуация (друга бактерия), д-р Танев ми помогна да се отърва от нея.

# 571
Привет!
Разгледах сайта ОБ и лекарите, но не ми стана ясно кои от тях водят ЖК. Имате ли представа?
Предстои ми да запиша ЖК, но не знам при кого от ОБ.

Преди 6 години бях при доктор Славчев на ЖК, но честно казано не съм убедена, че ми се чака толкова пред кабинета му пак, било то и веднъж месечно.
Родих там, без избор на екип, без избор на лекар. Май съм единствената луда, която разчиташе на този, който е на смяна. Тогава беше доктор Нешев, още по-млад и малко шашнат. Wink

# 572
Здравейте!  Искам да попитам за препоръка относно добър акушер- гиникилог, който да следи рискова бременност. Накратко предразположена съм към тромбофилия и съм отрицателна кръвна група. Търся си гиниколог, който преди е следял подобен случай, по специално случай с тромбофилия. Съща така, ако някоя дама, която е преминала през тромбофилия и освен при гиниколог е ходила и при хематолог или имунолог, да ме посъветва и тяхните имена.
Благодаря много предварително!

# 573
  • Варна
Здравей, аз мога да кажа за хематолог. Др Кудева е светилото в нашия град и колегите й уважават мнението й.
Успех!

# 574

И при повторно изследване отново ли я има тази бактерия?

Всъщност тя е с тези симптоми от няколко месеца, но гинеколозите от Видин я лекуваха 5 месеца за гъбички. Преди месец замина за Варна , където учи и посети гинеколог. Там откриха тази бактерия , дадоха и поредния антибиотик и и казаха да отиде на преглед отново след 2 месеца, защото и лекарката не знаела какво да прави . Та вече не знам какво да правим и ние и кой или какъв лекар да търсим , за да и помогне. Дъщеря ми е с ужасен сърбеж и парене  и нищо досега не и помага ....

А като откриха бактерия антибиограма пуснаха ли? При мен също имаше бактерия, друга, но след антибиограма стана ясно, че съм резистентна към всички антибиотици освен два.

Здравейте! Нищо повече не са и пускали ! Лекарката и изписа антибиотик за 7 дни и и каза да отиде отново при нея след 2 месеца! И се чудела какво да и прави .....  Затова помолих някой да ми препоръча добър специалист във Варна , към който да се обърнем и да ни помогне. Бих била безкрайно благодарна!

# 575
  • Варна
д-р Красимира Желязкова вече работи в медицински център Виталити, ул. "Дунавски лебед" 17 (кафяво-оранжевата сграда под пасарелката, която пресича бул. "Левски" зад Гранд мол.

Здравейте, при обаждане на посочения телефон в сайта на МЦ Виталити, предполагам трябва да се поясни, че искаме час при д-р Желязкова?

# 576
Скрит текст:
д-р Красимира Желязкова вече работи в медицински център Виталити, ул. "Дунавски лебед" 17 (кафяво-оранжевата сграда под пасарелката, която пресича бул. "Левски" зад Гранд мол.

Здравейте, при обаждане на посочения телефон в сайта на МЦ Виталити, предполагам трябва да се поясни, че искаме час при д-р Желязкова?

Медицинският център е на д-р Желязкова. Мисля, че не работят други лекари там. Доколкото знам, нямат сайт. Посоченият телефон е нейният личен, на който вдига или тя, или сестрата, и на него записват часове:
Скрит текст:
0887 838 248

# 577
  • Варна

Скрит текст:

Медицинският център е на д-р Желязкова. Мисля, че не работят други лекари там. Доколкото знам, нямат сайт. Посоченият телефон е нейният личен, на който вдига или тя, или сестрата, и на него записват часове:
Скрит текст:
0887 838 248

Благодаря ти!

# 578
Здравейте, Smurfie, успяхте ли да си запазите час при д-р Желязкова? Днес звънях няколко пъти на този номер, но е изключен.

# 579
  • Варна
Да, успях на този номер -
0887 838 248

# 580
Благодаря!

# 581
  • Варна
Привет на всички 💐

Бихте ли ми препоръчали АГ във Варна, който да е с добра апаратура? Искам просто да отида и да се нарадвам на бебето. Също така в коя седмица е най-хубаво да се прави, т.е. кога се вижда най-добре? Сега съм в 22г.с.

# 582
  • Варна
Скрит текст:

Скрит текст:
0887 838 248

Здравейте, момичета!
Имате ли представа как варират цените там?

# 583
Скрит текст:

Скрит текст:
0887 838 248

Здравейте, момичета!
Имате ли представа как варират цените там?

Аз лично за преглед /без направление, на частно както казват/ с ехограф съм заплащала 40 лв. и 15 лв за женска консултация /тъй като тогава бях бременна./

# 584
Ехе,Олеандер,напреднала си, дрБоян Георгиев има чудесна техника и опит, ходила съм към 30г.с и имах и снимки, за хубави снимки имам и от дрСтоилов Добрич, но съм със смесени чувства там...че ме наплаши да пия протеин без нужда, родих си на термин и здраво детенце, при Б.Георгиев ходих за 3то мнение, освен при лекаря ми ин витро и след прегледа в Добрич, провери всички кръвотоци и огледа всичко.На ЛС мога да ти покажа снимка.

Общи условия

Активация на акаунт