Акушер - гинеколози Варна - 10

• 104 002
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, търся си АГ за профилактичен преглед, цитонамазка, можете ли да ми препоръчате някой?
Последно ходих при Евгения Георгиева, докато беше в МД. Имам много добри впечатления, но сега нали работи в АГ, нямам представа от тази болница-кое, къде е, не знам и как се записват часове за нея, и дори дали изобщо преглежда "небременни" жени. Ако имате информация за нея също ще ми е от полза.

# 376
Здравейте момичета,
Съвсем в начална бременност съм и се чудя при кой лекар да отида за първи преглед. Ходила съм на доста гинеколози във Варна, но все за разни други неща и сега много се колебая. Всяка препоръка би ми била от полза.
Благодаря предварително!

Аз за ЖК ти препоръчвам д-р Злати Димитрова. Води страхотно внимателно, за мен е чудесен човек, точно това от което имах нужда. Има нейн телефон на страницата на Аг отделение Патология. Работи там, но не там води ЖК. Да спомена че нито веднъж не ме накара да отида при някой нейн колега за фетална или раждане. Успешна бременност.

# 377
  • Варна
Аз се следях при Мурад и съм много доволна. Гледа дълго и внимателно и е много мила.

# 378
  • Варна
Не бих се следила при някой, който ще ме преглежда за 5 мин. Това е пародия на преглед.
Аз пък не мога да си представя ако нямам оплаквания какво толкоз може да ми преглеждат, че да отнеме повече време... Когато трябва се пускат изследвания. Всеки път преглед на ехограф. Какво повече?

# 379
Здравейте, търся си АГ за профилактичен преглед, цитонамазка, можете ли да ми препоръчате някой?
Последно ходих при Евгения Георгиева, докато беше в МД. Имам много добри впечатления, но сега нали работи в АГ, нямам представа от тази болница-кое, къде е, не знам и как се записват часове за нея, и дори дали изобщо преглежда "небременни" жени. Ако имате информация за нея също ще ми е от полза.
Евгения Георгиева приема пациенти за прегледи и небременни 😁 в мед.център до бариерата в АГ. Понеделник и петък, предполагам в тази ситуация нямат промени в графика. Прави и цитонамазки, АГ предгледи и ехография.
Може да попитате и запазите час на регистратура-тел. 052607754.

# 380
Здравйте! Има ли някой наблюдения относно протичането на преглед, установяването на бременност и женска консултация при д-р Петър Липчев в АГ?
Благодаря!

# 381
Здравейте,

Следящият ми АГ ми препоръча да си направя късната фетална морфология при д-р Калин Цонев в Аджибадем Сити Клиник, но в нета видях, че в Темелков също има д-р Калин Цонев - дали е същия лекар? Доколкото разбрах в Темелков ФМ се правело с 3D ехограф, а знаете ли в Аджибадем каква е апаратурата и какви са цените?

# 382
Здравейте,

Следящият ми АГ ми препоръча да си направя късната фетална морфология при д-р Калин Цонев в Аджибадем Сити Клиник, но в нета видях, че в Темелков също има д-р Калин Цонев - дали е същия лекар? Доколкото разбрах в Темелков ФМ се правело с 3D ехограф, а знаете ли в Аджибадем каква е апаратурата и какви са цените?

Здравей! Един и същ е доктора. Аз си правих и трите ФМ при др. Цонев, но в клиника Темелков на 3Д - всяка една беше по 80 лв. Супер съм доволна! Като на втората и трета ФМ ни пусна 4Д без да сме заплатили за това и ни даде снимки да имаме на бебчо. Обясняваше всичко - кратко, точно и ясно. Simple Smile

# 383
Аз също се интересувам за изграждащите доктори в АГ. Чудя се за Боян Георгиев, жена му или д-р Велева.

# 384
Аз също се интересувам за изграждащите доктори в АГ. Чудя се за Боян Георгиев, жена му или д-р Велева.
Фенове на секциото, особено Георгиев. При създалата се ситуация, ако изберете тях, ще родите със операция.

# 385
Здравейте, аз съм една щастлива майка на 3 дни. Ползвам ет. 6 Родих секцио - екип д-р Танев и д-р Злати Димитрова . Доволна съм от услугите на Аг. Ако мога да бъда полезна, питайте.

# 386
  • Варна
Здравейте, аз съм една щастлива майка на 3 дни. Ползвам ет. 6 Родих секцио - екип д-р Танев и д-р Злати Димитрова . Доволна съм от услугите на Аг. Ако мога да бъда полезна, питайте.
Честито и бързо възстановяване!
Може ли споделите как протича операцията и излизането от упойката?

# 387
Здравйте! Има ли някой наблюдения относно протичането на преглед, установяването на бременност и женска консултация при д-р Петър Липчев в АГ?
Благодаря!
Преди 9 м аз раждах при Липчев , след това за контролен преглед и т.н той каза , че жена му се занимава , той не провежда прегледи и проследяване на бременност.

# 388
  • Dope Reach
Мен ме интересува дали Танев се занимава с проблемно забременяване. Thinking

# 389
Честито и бързо възстановяване!
Може ли споделите как протича операцията и излизането от упойката?

При мен се наложи втора упойка, която ме приспа изцяло(първата частична не ме хвана). Мисля че беше по добре за мен, тъй като се събудих директно в леглото в реанимация. Освен това тя още повече увеличи обезболяването, което също е добре дошло. Така че нямам лоши спомени от тази част.

Общи условия

Активация на акаунт