В МАЙската група настана оживление-всички се стягат за родилно отделение!

• 37 212
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
  • София
  shakri,
Честито бебче! Желая ви бързо възстановяване и на двете 🍀 Не се тревожи 35 седмица и над 2 кг, ми тя си е голям човек. Ти къде роди, че трябва да я местят в Педиатрията?
Сетих се и за другата ни фина госпожица, която се роди по-рано. Някой знае ли изписаха ли ги? Как са?

# 106
  • Лондон
Честито и от мен,Kehaiova ! Честитонна всички родили мами!
Shakri,честита дъщеря! Не си имала избор,така че не падай духом! Детето е над 2 кг,момиче е,със сиг скоро ще се стабилизира и всичко ще е наред.Пращам позитивна енергия и прегръдки Hug

# 107
shakri, Честита дъщеричка🎀🤱💓! Изпращам ти цялата си позитивна енергия и ще се молим за малката Карина бързо да расте и да наддава. Тя затова се е появила на този свят, все пак! Revolving Hearts Вярвай силно, че всичко ще бъде наред Hands Pray

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 11:34 от Layla_D

# 108
GKehayova, извинявай, изпуснах те. Да ти е честито бебенцето, живо и здраво! Ти беше притеснена преди секциото, радвам се, че вече си облекчена. Иначе матката си боли, особено при кърменето беше ад. Но след няколко дни минава. А бебенцето си остава Heart

# 109
Много ви благодаря, момичета. Heart
През нощта я интубираха и я закараха с линейка в Педиатрията. Аз родих в Свети Лазар. Нямах намерение да я местим. Защото тук имат всичко необходимо за нея. Но след много дълги колебание и разговор с неонатоложката, реших да я преместим, защото е на системи с антибиотоци и други неща. Наложи се интубация и сърфактанта ( който не е ясно дали ще й стигне една доза). Може още да се налага да й се слага. Та всичко това тук се плаща, една доза сърфактант е 1300 лв., а престой на интубирано бебе е 450 лв на вечер отделно от раждането. Като цяло можехме да го платим. Но не знам какво още трябва и колко време ще трябва да стои. Нещата може да отидат на 10 хиляди. Затова въпреки, че не исках, я преместих. Надявам се да не излезе така, че все едно съм стисната. Малко ме мъчи тази мисъл.
Мъжът ми ходи днес да му кажат какво е състоянието. Казаха, че е кислородозависима, на апаратно дишане е.
Иначе много ме боли. Трябваше да ме преместят от реанимционната стая в моята, ужасни болки. И катетърът имам чувството, че повече боли. Не искам да стряскам никой, но и аз бях страшно неспокойна. Има едно треперене като почне да отпуска, никой не ми беше казал за това и отделно матката си контрахира, нищо че не бях с контракции.
Отделно тук има една акушерка, която се държи много неадекватно. Позволи си да ми крещи два пъти през нощта, от които единия път ми крещеше в лицето наведена над мен и ми обясняваше как съм длъжна да отдавам уважение, че била в операционната при мен. Такива контракции получих веднага от поведението й. Аз пък нито съм я обидила нито нищо. Даже ми ритна системата единия път. После се обади на шефката й  явно за да ме ‘’назидаят’’ми свали багажа долу в реанимационната стая. Имайки предвид, че сз съм си капарирала конкретната стая. Но явно е размислила, може би дори прекалила или може би просто защото приеха жена за раждане и да им трябва стаята. Добре, че дойде другата смяна, бяха супер внимателни и ми помогнаха много да се преместя. Още веднъж ви благодаря за подкрепата, момичета. Мъжът ми ще ходи между 12:30 и 13:00 (само тогава е определен такъв час) да му дадат информация и да занесе някакви неща и после ще дойде при мен.

# 110
G.Kehayova, честит Ивайло, да ви е жив и здрав, радост за мама и тате. Радвам се, че нещата са минали по-добре,отколкото си мислела, сега остава бързо възстановяване!
Shakri, честита Карина! Малко по-раничко е излезнала, но си е завършено човече, бързо, бързо има шанс да качи и да си я вземете вкъщи. Не се самобичувай, това е напълно излишно в момента за всички, правиш всичко каквото чувстваш най-добро за детето си. И независимо от притеснителната ситуация, силно вярвам, че малката принцеса ще се пребори и скоро ще се стабилизира. Господ да е с вас, бъдете силни и търпение!
❤🤗

# 111
Sharki честито ти бебче , искренно ти пожелавам всичко да е наред и скоро да сте си вкъщи . Бъди силна и не се предавай!

# 112
  • София
Sharki честита Карина, ще се пребори бебока и всичко ще е наред, в специализирани ръце е, ще я стабилизират. Много здрава и късметлийче да е.
Тези обезболяващи свещички, които коментирате помагат ли за обезболяване на контракции?

# 113
  • Където морето целува небето...
Честити бебчета на всички родили мами! Да са ви живи и здрави и много да ви радват бебоците! Ние имаме още две седмици почти до датата и ще си чакаме Simple Smile

# 114
  • София
Shakri, това е частна болница и тази акушерка получава заплата от това, че жени като теб са избрали да раждат там. Оплачи се, не позволявай страдащата ти майчина душа да бъде допълнително товарена с нервните изблици на някой си.
Тъжно е, че повечето от нас си платиха в частни болницие, а болници като Педиатрията, където спасяват деца, загиват от липса на финансиране и персонал 😕

# 115
  • Лондон
Shakri,незабавно се оплачи от това неадекватно поведение! Тази е преминала всякакви граници.И при това в частна болница.ПЪЛЕН АБСУРД.Как си позволяват такова държание тези откачалки.

# 116
Честито бебчета на всички мами!
Shakri, всичко ще бъде наред с теб и бебчето ти, не се притеснявай Simple Smile!
Аз си чакам още, бебето ту е активно, ту по-малко, само се напрягам Simple Smile

# 117
G. Kehayova честит да е Ивайло💙,Shakri честита принцеса Карина💕! Бързо възстановяване на Вас!Shakri изобщо недей да мълчиш за тази комплексирана акушерка и веднага се оплачи, само нейните нервни изблици ти трябват сега!Малката принцеса ще наддава бързо грамчета и скоро ще се гушкате❤Аз имам 5 дни до термин и си чакам!

# 118
Shakri,  честита Карина! Тя е борец, ще видиш Heart
Имам много познати, които родиха даже по- рано от теб 30 до 33гс и бебето под 2 кг , дори едното беше под 1,5кг - сега са големи и  силни мъже и госпожици. Представям си колко е стресиращо за теб + че бебето е в друга болницата и тн, но в днешно време и при сегашното ниво на медицината - не е страшно,  че бебето е на кислород и тн. Ще си го гушнеш много бързо, а сега се средоточи над себе си и бързо възстановяване, за да имаш сили за после!
И наистина - оплаче се от неадекватната акушерка- ти си в частна болница и си плащаш за "удоволствието ", и като клиент трябва да те уважават! Не че в държавната болница имат право да викат и тн, но хайде там по може да се разбере,  че са ниско платени и преработени та не им издържат нервите.
Голямо гуш и горе главата Hug

# 119
  • София
Shakri, всичко ще се нареди, само положителни мисли да има!

Общи условия

Активация на акаунт