В МАЙската група настана оживление-всички се стягат за родилно отделение!

• 37 127
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Аз пък да ви се оплача от вчера повръщам жестоко. Ходихме посред нощ до Пирогов, а там почти ни изгониха - защо не сме отишли направо в Майчин дом... пратиха ме да си ходя с рецепта за Деган. После в Щерев отидохме, там разбира се дойде специализантка да ме прегледа - бебето 6, тоновете екстра, няма разкритие ( в 35+4 съм). Прибрахме се, аз продължих романтично да си драйфам романтично гушнала един леген. Днес сутринта нещата бяха същите, поне успях да поспя няколко часа за сметка на през нощта. На обяд отидохме в Майчин дом, където ми обясниха,че сигурно нещо от храната е, не можело да ми пуснат кръвни изследвания за някоя инфекция/вирус. Видяха бебето, пак добре освен леки контракции и втвърдяване на корема. Та така, обмислях по-рано разходка до спешното на Токуда, но се отказах. Жадна съм, гладна съм, оплаках се Sad

Към 6-7месец имах такова неразположение, придружено с разтроен стомах и лека температура. Отидох до спешното на Токуда, защото исках да съм сигурна,че не е грип (беше точно в този период). Сложиха ми една банка витамин ц с но шпа и на следващия ден бях добре. Оказа се,че е от храна.

# 76
Спокойно Кехайова, всичко ще е наред. Скоро ще видиш своето щастие Heart Eyes Казвай си положителни утвърждения, пусни си релаксираща музика, отпусни се. Ще те чакам с добри новини Heart

# 77
Mary90 , аз си спрях кърмата чрез разреждане на изцежданията. Ще направиш мастит така. Ти ще решиш какво да правиш, но ти препоръчвам да започнеш изцеждане на възможно най-големи интервали. Например на 6 часа. И да увеличаваш интервала. Накрая ще останеш с едно цедене на ден и като го прескочиш - готово. Ще ти отнеме няколко дни, но е безопасно. Другото е с хапчета.
thedoors, не позволявай на нервите да надделяват и да се караш с партньора. Със сигурност има 1 име някъде там, което ще хареса и на двамата. Просто трябва да го намерите. Само докато го търсите препоръчвам да се въздържате от коментари по преддложенията на отсрещния, че става тогава наистина скандал. Едно простичко "не" е по-добре. Иначе ММ се мота с одобрението на име. Аз му казах, че съм харесала 2 имена. Той каза , че едното не е лошо. Но нито го одобри, нито пък предложи нещо. И така повече 1 месец, аз тактично започнах да наричам бебето с избраното от мен име. Joy малко женска хитрина. YumТой не ми противоречи Joy Сега нали съм и за задържане, как да ми откаже човека.

# 78
  • София
При мен и двете операции бяха по спешност и не съм имала точно вашите терзания, но моят съвет е да мислите за операцията по стъпки:
1. Сега преглед и тонове
2.клизма
3.три банки с физ. Р-р да ми изтекат
4. Яяя водят ме в операционната
5. Мила сестра ме кара да Се отпусна, докато ми бият упойка
6. Ха топличко ми е на краката и вече не мога да мръдна
7. Слагат ми катетър
8. Говорим си с лекарите и.. 4 Мин. По-късно бебе реве
9. Слагат ти лигавото грозно дете на гърдите и вече няма значение
10. Педиатър идва до главата ти и ти казва, че детето ти е здраво
11. Вече може и да му дремна
🍀🍀🍀 Ето това е операцията
За реанимация и раздвижване ще говорим после 😘

# 79
  • Лондон
Благодаря момичета за съветите!Така си и мислех да не ги слушам тея акушерки.Сега ще затичам до магазина за помпа ,вземам горещ душ и се започва.
Тук не правят клизма преди раждане.Моето раждане протече така-отидохме до болницата в 7 часа сутринта с ММ.Почакахме доста,докато дойде моя ред.Заведоха ни пред операционната,него го преоблякоха,на мен ми дадоха нощница,накараха ме да заема специфичната поза за спинална,сложиха ми първо упойка,която уж трябваше да " замрази" мястото за спиналната,но не изчакаха,а директно тръгнаха да ми слагат спинална упойка.Всичко усетих,причерня ми,казах им че ми е зле,за щастие бяха бързи и ме поставиха да легна по гръб.Кръвното ми падна,но това е нормално да се случи.ММ го настаниха на столче до главата ми,приказвахме си,мн скоро извадиха бебка и му я дадоха.След това ми я дадоха на мен и от тогава сме неразделни.Като цяло при мен секциото мина мн по бързо от и леко от ест раждане.

# 80
Да и аз си го мисля, и само като си помисля че след около 6часа се започва направо истръпвам. Може би не е толкова страшно, но като е за първи път стръха е голям.
Хайде майче, чакаме те да се похвалиш Simple Smile

# 81
На мен също няма да ми правят клизма. Дадоха ми свещичка, която да си сложа предната вечер.

# 82
Здравейте мамчета преди няколко часа се роди малкия Ивайло 2,830 всичко е наред добре сме. Бехме решили с спинална но не ме хвана и ме успаха. Сега лежа в реанимация и тукощо ми биха инжекция за свиване на марката ма как болии. Иначе как ме  беше страх от клизмата а даже ми беше приятна. 😂 Не мога да кажа същото за катетъра преди упойката страшна болка испитах. Показаха ми бебчо за малко и хо взеха. Но всичко минава неусетно като видях бебето и забравих за всички болки. Успех мамчета не св плашете минава неусетно бързо. Мислете за бебчето и страха изчезва, аз го казвам къде съм от най-страхливите.

# 83
Честита рожба, G.kehaiova! Blue Heart Нека расте здрав и щастлив малкият Ивайло! Бързо възстановяване и скоро да си се гушкате 🤱

# 84
Честитоооо! Живи и здрави, бързо възстановяване 💐💐💐

# 85
Честито G.kehaiova ,да ти е жив и здрав малкия юнак  Simple Smile Бързо възстановяване.

# 86
Честито! Да е жив и здрав малчо, а на теб бързо възстановяване! 💓

# 87
Благодаря момичета като минат болките ще разкажа по подробно. Само да кажа че не мога да повярвам колко лесно излязох от упойката.

# 88
  • София
G.kehaiova,
Честита рожба 💐 Да е здрав и късметлия!
Хайде да запишем още един момък на първа страница 😁 Стефи беше сам в компания на мацките 😘

# 89
Честит да бъде Ивайло Blue Heart Да ви е жив и здрав малкия юнак! На теб леко възстановяване Hug
Много се радвам да те прочета спокойна и щастлива, а че клизмата е приятна Joy Joy много ме разсмя Joy

Общи условия

Активация на акаунт