Мартенски майчета

• 16 864
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Даа, нямах търпение аз и отидох още на 5 ден от закъснението Simple Smile видя се плодното сакче, другата седмица в края ще ходя за сърдечен тон

# 121
Оооох, момичета. Без сили останах от повръщане. Толкова зле не съм била никога. Имам чувството, че съм тежко болна , а не бременна!  Cry

# 122
Wish, стискай зъби! Не знам как да те успокоя, освен че скоро би трябвало да отмине...
На мен лошо не ми става ( засега ) но мога да си представя какво ти е Sad

# 123
  • Пловдив
О  на мен така ми се иска да повръщам-но уви само липса на апетит и нещо като гадене в което не съм сигурна.И гърдите не ме болят вече Sad .Уиш така поне знаеш че висичко е наред-е поне млко  по малко да беше-още мъничко потрай и ще мине.

# 124
Wish, koga startira pri teb gadeneto i povryshtaneto. pri men osven bolezneni gyrdi, drugite simptomi lipsvat, hapvam si normalno, kakto i predi tova, kato 4e li samo obonqnieto mi e po-izostreno i tolkoz, 4udq se dali e vypros na vreme i pri men da startira gadeneto Rolling Eyes

# 125
Аз също нямам други оплаквания, освен че гърдите ме болят адски много и ми се спи постоянно.
Надявам се гаденето да не започне преди отпуската, защото вече няма да знам как да го скрия от колегите.
Между другото вие пушите ли? Странното е, че на мен въобще не ми става лошо от цигарите и си позволявам по няколко на ден - по 2,3 имам предвид.  EmbarassedЗарекла съм се съвсем да ги спра Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 18 юли 2006, 13:05 от Felizidad

# 126
Felizidad, аз пушех от време на време по 1-2 цигари, но смятам вече да не го правя, съветвам те и да да ги спреш окончателно, сега е моментът да го направиш

# 127
Felizidad, аз спрях цигарите в момента, в който си купих втория тест за бременност, макар 4е и без него бях сигурна вече, че незабавно трябва да спра с пушенето.

# 128
Момичета , много ви благодаря за топлото посрещане , желая на всички ви безавариино бременеене.
За сега други признаци освен напрегнати гърди нямам. Първата бременност я изкарах много леко , не съм повърнала нито един път , ходих на море в шестия месец и въобще изкарах прекрасна бременност. Дано и сега да е така , защото с бъдещия батко ще бъде голям зор.
Все още подпушвам но се ориентирам към отказване. Embarassed

# 129
Мили момичета, не искам да звуча гадно, но със сигурност ще се появи гадене най-вероятно следващата седмица, искрено ви пожелавам да не се появи, но в повечето случаи е неизбежно, само че спокойно, в нормалните случаи не трае повече от три седмици, после постепенно заглъхва и започва яденето на корем. Така беше при мен и при още няколко момичета от февруарките. Сега ми се гади само сутрин като стана, но после спира и съм далеч по-дееспособна.
wish, мисля, че до края на тази седмица ще спреш да повръщаш.
Що се отнася до цигарите и аз попушвам, опитвам се постепенно да ги отказвам, четох една статия, в която пишеше, че не е добре за бебето изведнъж да ги отказваш защото се получава никотинов шок, който също вреди и трябва просто да ги намаляваш степенувано докато ги откажеш, отказването трябва да е крайна цел и не да я постигнеш в 9 месец, а значително по-рано. Така, че когато почувствам, че е криза и ставам прекалено нервна запалвам по една цигара.

# 130
Момичета, кажете избрали ли сте си наблюдаващ лекар? Има ли той нещо общо с избора на място за раждане или не? Рано ли е още или трябва да се започва с проучването, ориентиране и т.н.
Аз още личен лекар нямам, та се чудя какъв да си избера?

# 131
аз още не съм си избрала гинеколог, който да ми следи бременността, но вчера 4етох тук във форума черни и бели списъци на гинеколози за цялата страна,аз четох тези за Пловдив де Simple Smile

# 132
Добра идея, бях забравила че ги мернах онзи ден...отивам да чета Simple Smile мерси

# 133
Здравейте,

аз съм на 27 години от Пловдив. Имам момченце на 1г. и 3 месеца, родено пак през март.

Терминът ми е 7 март. Днес видях и чух сърчицето. Невероятно е!

Пожелавам лека бременност на всички!

Тази бременност със сигурност ще е по-спокойна от първата, когато се шашках за всичко!  Grinning

# 134
Здравейте и от мен Simple Smile
И аз съм за март, но имам някакво кървене. Много се бях уплашила вчера и днес веднага на лекар...Според видеозонът всичко е наред в момента, дори лекарят ми показа тупкащото сърчице  Simple Smile Терминът според него е 6ти март. Това, което ме изненада е, че ми изписа Герикапс за кървенето- вит. А и Е ( за подсилване на ендометриума), а тук съм чела, че може да се предозира и да е вредно. Има ли някой от вас изписано нещо такова? 
Поздрави и по едно/две дечица на всички ни след 8 месеца! Hug

Общи условия

Активация на акаунт