Мартенски майчета

• 16 884
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Raadinela и на мен лекарката ми каза слез 5-6 седмици да отида.
Да не съм луда. Взех си час за друг лекар. Сега чакам да стане 16.00 часа.
Нямам търпение да чуя биенето на сърце. Миналия път нищо не ме казаха за сърцето.

Да ви кажа преди 3 дни повръщах и ми беше ужасно гадно, но от тогава не се повръщам
вече почвам да се притеснявам, само ми се гади.Стискайте палци какво ще ми каже доктора

# 181
MIMI4, стискам палци всичко да е наред и довечера да ни зарадваш с хубави новини  bouquet

# 182
Чудя се дали да изччакам 2 седмици или в края на следващата да отида при друг лекар? при положение, 4е последният ми цикъл беше на 09.06, зна4и в края на следващата седмица ще бъда в края на 7 г.с., така че би трябвало да се види всичко. не мога да си представя, че ще трябва да чакам още 3о дни, за да ми каже лекаря дали съм бременна!!!!!та тогава ще бъда към средата на втория месец......

Ради миналата година на 9.06 беше и моята последна менструация.На 15.07 ми направиха преглед,с който потвьрдиха бремеността,а една седмица след това видяхме сьрчицето.Аз в началото се бях шашнала и ходех всяка седмица на видеозон.Така ,че няма да има проблем и сега да те прегледат и да потвьрдят. Hug

# 183
mimi4, koga ti be6e datata na poslednata menstruaciq?v koq sedmica be6e pri lekarkata i kakvo se vidq na ehografa?

# 184
Здравейте мацки, надявам се да ме приемете сред вас. Това ми е първа и дългочакана бременност, до сега пишех в Зачатие, но сега вече имам и повод да пиша сред вас. ПРМ на 31.05, по календарите излизам с термин 5.03, според видеозона вчера 8.03, но факт е че вече си имаме малко тупкащо сърчице и се преборихме след 3 години с доста изразен мъжки фактор. На всички пожелавам една много лека и изпълнена с приятни емоции бременност.

# 185
Dobre doshla!!!Chestita bremennost i dano da e leka i bezproblemna! newsm51

# 186
Здравейте мили бъдещи и настоящи мамчета  Hug

Искам да поканя всички бъдещи и вече настоящи майки да се включат заедно с малките си бебчета в Световната Седмица на Кърменето. На 5 август - събота, в парка на НДК от 11 ч., за да вземат участие в поход-разходка World Walk for Breastfeeding, организиран ежегодно по цял свят, с който да покажем, че кърменето е наистина важно за нас и децата ни. Всички, които подкрепят кърменето, са добре дошли – поканете роднини, приятели и познати да се присъединят!

За тези от вас които са или ще се намират във Варна програмата е следната:

Програма за ССК        01.08 – 07.08.2006г. Варна
31.07. - 17.00ч.    МБАЛ”Св.Анна”(Окр.болница), „У-ще за бъдещи родители”, в Сешният център, тел: 69-26-597 0 ст.ак.Русева,69-26-238 – Родилно отд.
01.08. - 11.00ч.  АГ болница, Масово кърмене с костюми
02.08. - 15.00ч.  АГ болница - „Училище за бременни”, на първият етаж тел.613-798
03.08. - 10.00ч. Майчин дом -  Женска консултация и посещение на родилките.
05.08.  - 11.00ч.  Поход-разходка от шадраваните до входа на Морската градина

Надяваме се да ви бъдем полезни и да можем да отговорим на въпросите, които бихте искали да ни зададете. А ако нямате такива, разходете се с нас и ни подкрепете  Hug

Желая на всички ви, когато му дойде времето да гушнете малките си съкровища, да усетите щастието на най-топлите и мили прегръдки между вас. Обичайте много бебчетата си, защото те са нашето богатство!

# 187
Момичета видях тупкащо сърце, това което беше за мен най важното!
Бебчо е пораснал от миналата седмица. Казаха ми да си пия Утрогестана до 12 седмица.
Термина и според този лекар е на 3 март.
Raadinela   Последната ми менстурация беше на 28.05 термина ми е на 3 март,
а според калкулатора на бг- мама 4 март но няма значение.
Ходих първия път на лекар в 5 седмица, но ме върнаха
После ходих в 6 седмица и няколко дни и се видя плодно сакче.
mini_79 Добре дошла и лека бременност, че с твоя мъж го заслужавате това бебче!

# 188
mimi4, при кой доктор ходиш?

# 189
wish Да не би да си от Бургас?
Първо при Вълкадинова, а вчера при Георгиев

# 190
mimi4, писах ти на ЛС! 

# 191
Wish,какво става с теб?Защо си седиш в 7ма седмица? newsm78

# 192
  • Пловдив
Момичета за съжаление новините на са добри-за 10 дни се е развило с 6-миналия път отговаряше на термин 13.03 днес на 18.03 а по последна М трябва да съм за 2-3.03Казаха ми да чакам още 10 дни-но аз немога поовече нервите ми не издържат.

# 193
MEGI, много съжалявам за тези новини, но не бързай да се отчайваш.След като доктора ти казва да изчакаш, значи положението не е безнадеждно. Дано след 10 дни да ни зарадваш с хубава новина Praynig Praynig
Аз бях в събота на лекар, обаче не се видя нищо. И на мен ми каза да отида след 10 дни. Дано тогава се види повече  bouquet

# 194
Ива 81, аз обяснявах някъде, ама ти май си пропуснала. Simple Smile Карай, пак ще кажа! Според моя доктор, според калкулатора на бг.мама и според нашите изчисления с таткото са 3 различни дати. Някъде между 12.02 и 08.08! Simple Smile Та на лентичката вече не помян последно акква дата отбелязах. Ще изчакам агустовския преглед и тогава ще сложа точна дата. До тогава не я гледайте много лентата ми! Simple Smile
За мен е по-важно, че мъничето се развива по "разписание" според доктора, а кога ще се роди оставам да реши само!
_MEGI_ , и аз като mila мисля, че все още има надежда. Всички ще чакаме с теб 10 дни и ще стискаме палци! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт