Мартенски майчета

• 16 875
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
_MEGI_, всички сме с теб и се надяваме като отидеш другия път да има добра новина!

# 196
Wish, кога е първия ден от последната ти менструация?  Simple Smile

Меги, ако лекарят имаше да ти казва нещо, то щеше да ти го каже, така че запази надежда!

# 197
08.05. Сега опитай и ти да ми определиш термина! Simple Smile

# 198
Хи-хи!  Simple Smile

Смятай за термин 12 февруари!

Лекарят всеки път до края на бременността ще ти казва различни дати. Чакай да започне да мери бедрената кост и обиколката на главата, тогава такива разлики ще започната да се появяват!  Grinning

На мен ми бяха казали, че бебето е много дребно, а 14 дни преди термин се роди 3400.

Обаче, ако си знаеш, че цикълът ти не е 28 дни, може да има известно разминаване. Можеш да си поправиш лентичката много лесно, кликваш върху нея и пешеш новата дата.

# 199
Аз знам как да я поправя, но не знам каква дата да пиша! Simple Smile
За сега я оставям така. А цикъла ми е 35-40 дни.
Август месец ще я коригирам след прегледа! Simple Smile
Но това, както казах ми е най-малкия проблем! Simple Smile

# 200
  • Бургас
на мен последният ми цикъл беше на 15.06, според календара на зачатие съм на 5 седмици и 1 ден.ща не ща ще чакам още поне 10 дни преди да отида на доки

# 201
Здравейте и от мен!
Честито на всички бъдещи майчета и лека и безпроблемна бременност.
 Днес ми е 6ти ден закъснение и бях на лекар. Ултразвукът показа бременност в 5г.с. Според календара в Зачатие терминът ми е за 25.03, но все още ме е страх. Имам едно детенце на 3г. и 9м. и една неразвиваща се бременност завършила със спонтанен аборт през февруари в 6г.с. Лекарят ме вика отново на 7.08, за да видим има ли сърдечна дейност. Надявам се този път всичко да е наред, но много ме е страх и вместо да работя по цял ден се ровя във форума.

# 202
Ами нека и аз да се включа. Последна менструация - 5 Юни ... Но пък мисля че знам кога е станало зачеването ... и предполагам че термина ще е около 10 Март ....
Само да спре пустото кървене и да се успокоя ....
Желая успех на всички ...

# 203
Здравейте момичета!Отдавна не съм писала тук.Днес бях на видеозон и беше странно тъй като той отчете 8 г.с. а според последната менструация (6.06) трябва да съм в 6г.с.На някоя от вас видеозона давал ли е такава разлика?И дайте мнение за тези витамини NEOXID изписаха ми ги днес да ги пия заедно с фолиевата киселана която пия от 2 седмици? Thinking

Последна редакция: пн, 24 юли 2006, 19:14 от mimina75

# 204
На мен лекаря ми каза да не пия никакви витамини преди да видим има ли сърдечна дейност. Сега нямало смисъл.
Вие от кога пиете фолиева киселина?

# 205
Невралната тръба се формира до 5 г.с. След това никаква фолиева киселина не може да помогне, ако дефектът е вече налице.Но все пак е полезна и за самата майка.

Аз пих едни витамини преди да забременея и видях, че в тях има фолиева киселина, съвсем случайно.

# 206
  • plovdiv
Момичета,днес  доктора видя плодно сакче.
Но цял ден ме боляха яи4ниците и полу4их леко кафеникаво течение.Пия но-шпа.Какво ли може да е?

# 207
freia из така бях все още пия Утрагестан, а за болките казаха ми, че са нормлни болките в началото - пия нош па по 1 хапче 3 пъти на ден!
ala-bala   пий я всеки ден по 1 хапче много е важна фолиевата киселина
 wish Как си?

# 208
Здравейте, мили момичета!

Имам приятелка, която ме зарадва с новината, че чака мартенче, та заради нея ще надзъртам понякога в темата, хем може и да съм ви полезна с нещо (макар че съм взела да забравям вече:)

За избора на лекар и болница - никога не е рано да започнете да се оглеждате. Невероятно удобно е тук "експертното търсене", когато се колебаеш между няколко имена, а освен това в здравния справочник има доста теми по въпроса.

Желая ви лека бременност!
И не забравяйте да си пиете фолиевата киселина през първите 3 месеца! Някои доктори пропускат да го кажат, а проблемите от недостига се появяват на 1 от 1000 деца, което не е никак рядко. Между другото, зависи от грамажа на хапчето, от някои марки се пиеха по 2 ден.

# 209
Фолиевата киселина я вземам преди още да ми беше потвърдена бременноста на видеозон но гинеколожката ми каза да я вземам през цялата бременност заедно с витамините.Фолиевата киселина била полезна и за майката.

Общи условия

Активация на акаунт