Мартенски майчета

• 16 863
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Каква марка фолиева киселина пиете и по колко?

# 211
  • Бургас
аз пия FOLACID NS HEALTH 0.4

# 212
Аз пия НЕОФОЛИК по едно хапче дневно

# 213
Аз пия НЕОФОЛИК по едно хапче дневно

newsm10

# 214
Момичета, прокървих Cry
Не мога да се свържа и с двамата доктори, на които имам телефоните.
Токущо си направих тест и излезе отрицателен, а миналата седмица беше положителен.
Възможно ли е това да ми е все пак мензиса. Не е много обилно, но все пак е притеснително.
Ох, направо се побърках, не зная какво да правя Cry

# 215
mila, наистина не знам какво да те посъветвам. За всеки случай не се панирай предварително, а продължавай опитите да се свържеш с лекарите. Това с кървенето, не че е нормално, но се случва.
Виж това с теста не знам до колко е нормално.
Желая ти успех Praynig

# 216
  • Бургас
мила не се панирай потърси друг лекар

# 217
МИла, дръж се- не се притеснявай ...
Смятам, че можеш да отидеш в някой АГ кабинет ... Просто да те видят

# 218
Ох, момичета, с първата бременност беше същото, направо лудница, но тогава кървенето ми беше почти черно на цвят, бързах да отида на лекар и тя ми каза че е кухо яйце, даде ми хапчета да го изхвърля по.бързо. Добре, че не ги пих.
След няколко дни отидох при друг лекар, един от най-известните в Пловдив. Той пък ми каза, че изобщо не съм бременна, ако е имало нещо, то вече е свършило Shocked
После кървенето ми спря и така си карах чак до третия месец, без да знам че съм бременна.
Затова, този път бях решила да не бързам с докторите, но ето пак се започва.

# 219
Mila, според мен трябва да потърсиш добър гинеколог, които да предцени състоянието ти. Аз имам един аборт в 6-7г.с. , докторът имаше съмнение за кухо яйце още преди да прокървя.Когато прокървих ме прегледа, изписа ми хапчета и ме накара да лежа 3 дни до следващия преглед. За съжаление не издържах до тогава-на другия ден кървенето се усили и всичко свърши. Иди веднага на лекар, ако има шанс , ще ти помогнат.
Желая ти късмет и дано всичко си оправи.Стискам ти палци.

# 220
Свързах се и с двамата. Отговориха ми по един и същи начин.
За този срок на бременността, всичко е "Божа работа".
Да чакам няколко дни, ако е аборт в много ранен етап, то той ще бъде като мензис, ще си кървя няколко дни и това е.
Ако кървенето продължава да е така оскъдно и през следващите дни, да си направя нов тест и ако излезе положителен, тогава на преглед и хапчета.

# 221
уф, защо не ти изписаха хапчета?
Аз като прокървих. Бях чела при февруарките, че като прокървят са пили Утрагестан.
И звънах на лекарката ми и казах, че си купувам Утрогестан тя ми каза на колко време да го пия. И на другия ден ми спря.
Дано да се оправиш Мила! Hug

# 222
Ох, от кога се каня да пиша в тази тема...  Rolling Eyes Искам и аз да се похваля, че в края на март ако всичко е наред ще имаме едно малко съкровище  newsm44 Това ще е първото ни много желано детенце и с таткото сме много развълнувани. Пожелавам на всички вас лека бременност! Mila, смелост! Всичко ще е наред, сигурна съм. Ще се моля за теб  newsm17

# 223
Здравейте, бъдещи мами.
И аз искам да се присъединя към Вас. Скоро /преди 2-3 дни/ научих, че съм бременна, първа и много чакана бременност. Надявам се да станем много мами за м.март 2007 г. На всички искам да пожелая леко, ама много леко бременен. Термина ми е на 26.03.07 г.,
А забравих да питам на Вас гади ли ви се, защото на мен нищо ми няма, или е много рано, или .....не знам.

# 224
Winnie, tanya_kkk Добре дошли!Лека бременост и само сладки бебешки новинки!
Да Ви кажа при мен как беше започнах да повръщам около 6 седмица.
Бях като парцал. Добре, че не повръщам всеки ден.
Разбрах, че като не си хапна сутрин ми става лошо и повръщам.
mila Как си днес?

Общи условия

Активация на акаунт