RYANAIR -15

• 43 045
  • 765
  •   2
Отговори
# 630
  • Оптимист по принуда
Имам следния въпрос. Служителите на гейта работят за Ryanair нали? В събота вечерта летяхме от София. Едната служителка получи нещо средно между истерична криза, пристъп на бяс или не знам как точно да определя словесната диария, която изля в/у пътниците на опашката. Та аз писах на райънеър в сайта им, но не знам дали трябва да пиша и на Софийското летище? Някой има ли опит с подобен случай?

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 14:11 от demmy.

# 631
Пиши на соф. летище - служителите са наети от фирма, която го обслужва.
Swiss port се казва. Длъжни са да имат бадж с име и длъжност.
Обикновени българчета са,  случва се да са изнервени.
Не, че ще им направят нещо - масово не достига персонал, младите хора не искат да работят за 1000 -1200 лв.

# 632
  • Оптимист по принуда
Бяха с униформи на Ryanair.

Оправдания за простащината винаги има. 

# 633
Наземният персонал и аз мисля, че е на летището, не на авиокомпаниите
иначе, естествено, че сте в правото си да се оплачете...дано има ефект

# 634
Здравейте!
Опитвам се да купя  билет за дата 06,10,2019 на полет от Щутгарт до Виена на компания Lauda, но като задам дата и ми показва ето това:

# 635
  • Оптимист по принуда
От Ryanair ми отговориха, че ще предадат случая на Operational Manager. Да видим.

# 636
  • София
pe6exodka Какъв е проблема? Явно има два полета на тази дата от Щутгарт трябва да избереш, полета, който те устройва като час,цена и продължаваш нататък.

# 637
Здравейте!
Опитвам се да купя  билет за дата 06,10,2019 на полет от Щутгарт до Виена на компания Lauda, но като задам дата и ми показва ето това:

Купувате билети за полет на 06.10.2019, а сте избрали полети за 22.08.2019. Проверихте ли си датите?
За другото са ви писали.

# 638
Точно това е проблема задавам дата 06,10, а ми зарежда 22,08. Двата полета и аз ги виждам . Притесняваме, че ми избирам 06,10 а отваря 22,08.

# 639
  • Германия
При мен излиза нормално и позволява покупката на билет, но минавам през РЕ приложението.

# 640
# 641
Кога излзиза лятното разписание за 2020?
Търся полет за 09.2020 до Хамбург.

# 642
# 643
Здравейте. Вчера купих три билета за Рим като имената написах на кирилица /име и фамилия/и чак след като получих потвърждение на резервация на мейла си, се замислих дали не е трябвало на латиница и освен това дали трябва да са и трите имена. Другият ми въпрос е дали чекирането се извършва едновременно и за двете посоки  или за обратно трябва да го направя два дена преди връщането? Резервацията е за трима. Бордната карта обща ли е или за тримата поотделно, т.е. шест бордни карти за отиване и връщане?

# 644
  • София
Здравейте,
трябва да направя резервация за самолетни билети на трима възрастни и две деца. В сайта им е уточнено, че при резервация на място за възрастен, детето получава безплатно резервирано място. На практика обаче, системата начислява 5 евро за избраното място на детето. Някой наясно ли е дали резервирането на места за децата са безплатни?! В сайта не откривам телефон за връзка, нито мейл на който да пиша, съответно да задам въпроси. По какъв начин се осъществява контакт с тях, въобще имат ли call center.

Общи условия

Активация на акаунт