Професионални серии за коса 126

• 57 802
  • 741
  •   2
Отговори
# 585
Снощи за пръв път от много време не си измих косата както всяка вечер.Зле е,но ще изтърпя до довечера.Ням да си сложа сух шампоан,защото това е решение за няколко часа,от което страдам няколко дни после.Това миене ,маски,терапии всяка вечер ми идват в повече.Тази вечер мисля да се измия с Ш и Б Боди Билдинг на Филип Кингсли и да сложа една ампула Лалга.Имам още 7бр и трябва да ги изхабя.
Искам да попитам серията за обем и плътност на Лейбъл М каква е?Протеин?Имате ли отзиви за нея?

# 586
  • ново
lunna pateka, със сходна коса съм. Напоследък забелязвам, че от протеинови шампоани в деня след измиване започва дискомфорт на скалпа. Олиото на Керастаз го получих в комплект с Денсифик шампоан и маска. Аз също не разбрах какво точно прави, освен, че мирише на бръснарски одеколон.
 Сега съм в търсене на нещо слънцезащитно за тънката ми коса (спрей, олио, балсам), защото не мога да нося шапка, а горния слой на косата става на слама от слънцето. Препоръчайте нещо.

# 587
Може ли да ме ориентирате кои са големите търговци на професионални продукти за коса на нашия пазар? Знам златна рибка и арлен, но къде другаде се продават професионални серии?

# 588
  • Варна
 Бухали и СовиАмпулите на Лалга нямат нужда от балсам. Миеш с шампоан и нанасяш ампулата. Достатъчно силна е. Не ти ли е много цяла ампула? На моята чума половин ми стига за цялата коса  newsm78.

# 589
Ооо изобщо не ми е много.Моята коса е до кръста/айде да кажем два пръста по-нагоре/.НО е на етажи ,следователно обработвам доста по-малък обем коса,отколкото ако беше на равна черта.Не пестя продукти,особено ампули,нека има.Най-късия етаж ми е до ключиците.Аз затова искам да порасте чумата,за да мога да махна гадните етажи.
Все още търся препоръки за ампули,за растеж,сгъстяване и мазен скалп.Принцесо,дай акъл.
Днес може да си направя микротрим.

# 590
Бухали и сови и аз се опитвам да постигна същото - да израстне и да махна етажите. Мога да ти споделя моя метод,който за мен е много ефективен. Сдобих се с хининова вода, с разтвотени в нея етерични масла - пръскам след баня. И освен това, когато имам време преди баня, разтварям етерични масла в базово масло и мажа скалпа. Blush

# 591
Кое масло ползваш ти?Аз слагам розмарин-в Ш.Преди правех маслени маски,в които добавях етерично масло от розмарин,определено имаше ефект.Но скалпа ми не търпи маслени маски,затова не мога много да ги правя.Но ЕМ розмарин слагам почти винаги и съм доволна.

# 592
Ами първата ми вода беше с розмарин, гераниум и лавандула, сегашната е с розмарин, кедрово дърво и мента. Отделно слагам в шанпоабите и маските чаено дърво лимон и иланг иланг. За хидратация на косата иланг иланг и гераниум са страхитни, но не мога да понасям миризмата на гераниума, за това го избягвам. Но наистина имат ефект маслата.

# 593
Какъв точно ефект ви дава розмарин по косата/скалпа?

# 594
При мен е нови косъмчета и растеж като цяло.

# 595
Стимулира израстването на здрава и силна коса. Забравих да спомена обаче, че маслата, които ползвам са изчистени и доста скъпи, не знам дали с обикновени от аптеката ще има този ефект.

# 596
  • Пловдив
Откъде ги купуваш или поръчваш тези изчистени масла?

# 597
Принцеса, а каква боя ползваш?
Винаги съм била с Иноа, но последния път рибката нямаха и нямало да получат скоро, затова ми препоръчаха за тънка коса и чувствителен скалп именно Олиосета, а като си помисля, че се боядисвам толкова рядко, можех да изчакам.

На въпроса за маската Епруваж, комбинирам със всякакви шампоани, но протеинови най-много.

Аз не съм доволна от боята Олиосета. Получи се ужасен цвят. Не е нищо особено.
Доволна съм от Лакме Хрома.

# 598
Откъде ги купуваш или поръчваш тези изчистени масла?
Моите са на doterra, имат сайт. Ако напишеш във фб doterra, ще ти излязат много групи и страници, от които можеш да се запознаеш по-подробно Simple Smile

# 599
При мен много добър ефект има шампоан епруваж и тоник Алпецин. Хем с тоника хич не съм постоянна. Спря ми косопада и в момента съм като таралеж в главата, няма приглаждане това нещо. Особено на влажното време.

Общи условия

Активация на акаунт