Професионални серии за коса 126

• 56 771
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Аз съм от недоволните от СС-крема на Керастаз... Така ми слепваше косата, чак на клечки ставаше. Как ли не го ползвах - на влажна и на суха коса и никак не ставаше...
Въобще Керастаз не ми допадат като финиши и олио... Гола вода са в това отношение. Термозащитите им също не са кой знае какво, само Нектар термика бива и въпреки всичко има по-добри от него... Когато ще купувам нещо от марката винаги съм с едно на ум, да не говорим, че шампоаните дразнят скалпа при често ползване... Керастаз не са вече това, което бяха в началото...

# 631
Лунна пътека, а ти каква защита използваш за косата си през лятото?

# 632
  • на земята
Впечатлена съм от серума ма ланза за върховете на косата.
Харесва ми в пъти повече от Маракеш
Маракеш ми по изсушава косата ,при ланза това липсва.Става копринено мека и подредена без грам фриз.
Ако мина и леко с пресата ,става като огледало Simple Smile
Може ли линк към серумама Ланза за върховете на косата.
Мерси

# 633
Здравейте, момичета!
Имам нужда от съвет и мнение, защото косата ми в последно време изглежда ужасно. За съжаление бях занемарила грижите за нея в последната година и предполагам, че в момента ми "отмъщава".

Косата ми е чуплива и дълга до средата на гърба, не я третирам с боя и сешоар и ползвам професионални продукти от няколко години насам. Но така се случваше, че в последните месеци по-рядко ползвах маски, балсами и финиши. Често само си миех косата и разресвах с L2.

От известно време насам е доста суха в краищата и се заплита, а от 2-3 месеца дори цъфти и имам експлозии на кортекса в долните пластове откъм тила. Преди почти 2 месеца бях последно на фризьор и след няма и 10 дни пак имах цъфтежи. Не знам какво да я правя...

Какво бихте ме посъветвали да ползвам - по-скоро протеинови или по-скоро хидратиращи продукти? Няколко пъти си правих "теста" с разтягането на косъма след измиване, с надеждата да се окаже, че "просто" има нужда от протеин - не се разтяга забележително. Не мога да разбера какво точно ѝ има (или няма)...

Ще съм ви благодарна за мнения Simple Smile

# 634
И на мен тва с разтягането не ми е ясно.Преди се опъваше като ластик без да се скъса.Сега се къса почти веднага,не търпи опън..Слагам и протеин и хидратация,хубави продукти ползвам.

# 635
Момичета проба ли някой лосьон Anty gravity на Kevin Murphy..върши ли работа? Уплътнява ли коса и прави ли обем? Ако някой запознат моля да се сподели. Мерси!

# 636
Лунна пътека, а ти каква защита използваш за косата си през лятото?

Аз през годините и натрупания опит стигнах за себе си до извода, че колкото по-малко продукти трупам на косата си, толкова по-добре я чувствам. Да поясня косата ми е руса, с тънък прав косъм, боядисвам я с безамонячната боя Лореал Иноа и 6% оксидант. За лятото преди съм вземала какви ли не специализирани продукти за слънцезащита, но не съм видяла някакъв видим резултат. Ако съм на море и под слънце дълго време, косата и с такива продукти става суха в краищата. Да не говорим, че повечето такива финиши ми омазняват, сплескват или клечкосват косата и трябва да я мия всеки ден. По принцип я мия през ден. За градски условия през лятото си бях взела слънцезащитния жълт спрей на Лореал, не знам дали пази реално, поне има приятен мирис. Smile Единственото спасение е да не се излага по възможност косата на слънце, на плажа под чадъра или с капела. Засилена хидратация през лятото, хубави маски и балсами  на всяко миене. Изнамерила съм кои продукти ми омекотяват и заглаждат косата и не експериментирам, особено лятото, за да не си докарам сърбежи и пърхот или коса като метла... Преди с идеята да пробвам всичко, много често ми се случваше... Stuck Out Tongue Closed Eyes
Между другото много съм доволна от финиша за връхчета на Маракеш и крема на Мароканойл. Тези два поддържам винаги, понякога купувам и някой от финишите на Ливинг Пруф, но те ми идват малко по-протеинови.
Имам и други, но не посягам често към тях, все нещо не ми допадат. Някои от финишите ми правят фризи косата, което на права дълга коса е доста неприятно...

# 637
Благодаря за полезния отговор. Това нашето наистина си е мания и искаш да пробваш винаги нещо ново Grinning
Може би си права, че всеки сам трябва да прецени какво е най-добро за косата му Simple Smile

# 638
Лунна пътека, ти колко често слагаш крема на Мороканойл и в каква доза?Аз също го имам, но нещо не мога да определя точната употреба.Благодаря предварително.Flowers Hibiscus

# 639
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Впечатлена съм от серума ма ланза за върховете на косата.
Харесва ми в пъти повече от Маракеш
Маракеш ми по изсушава косата ,при ланза това липсва.Става копринено мека и подредена без грам фриз.
Ако мина и леко с пресата ,става като огледало Simple Smile
https://agorabbeauty.com/koprinen-serum-protiv-nakasvane-lanza-s … lant-serum-100-ml
Този ли е?

# 640
Що не взех това вместо цимент термика..голяма съм овца.

# 641
  • Някъде там
търся отзиви за този шампоан Simple Smile

# 642
Здравейте-имам следният проблем с косата,в горната част на темето е доста оредяла.Вижда се темето.Мисля ,че е наследствено,защото и майка ми стана така с годините.По принцип съм с гъста къдрава коса,но след като минах 40 г започна да изтънява и оредява.Мола за съвет,на къде за започна-дерматолог,маски ,процедури  и всякакви препоръки и съвети приемам,докато не е станало късно.В момента пия на анакапс витамините и нищо друго не третирам.Ужасно съм притеснена.Благодаря предварително.

# 643
Здравейте-имам следният проблем с косата,в горната част на темето е доста оредяла.Вижда се темето.

Моята - също. Шампоан Меди - Биокленз ми се отразява доста добре, има видима разлика.
https://www.zlatnaribka.com/shampoan-za-stimulirane-na-rastezha- … 50-ml?search=medi

Серум за коса - Епруваж - също е добър, но омазнява.
https://www.zlatnaribka.com/Eprouvage%20Restorative?search=epr

# 644
Бг-надежда,мисля че само с шампоанчета и серумчета няма да стане.Направи при козметик три инжекции плазма в кожата на главата и междувременно използвай хубава професионална козметика за коса,съобразно твоя проблем.

Общи условия

Активация на акаунт