Да обсъдим хомеопатите

• 120 498
  • 320
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Не ми се иска тази тема да отива в забвение, нека я побутнем малко нагоре...

# 256
  • София
нека някой който познава д-р Иларион Ванков, класически хомеопат, и се е лекувал при него да сподели мнение- какво е излекувал, доволен ли е и тн. много ми го препоръчват и се чудя.

# 257
  • Пловдив
Айде малко и за Пловдивските да поклюкарстваме  Wink мнения,моля?

# 258
Сега ще ви изчета, че мноого сте писали и ще се включа Mr. Green

# 259
Здравейте,момичета!
Изчетох темата ви,но от толкова инфо на едно място,сега в главата ми е абсолютна каша... Blush

Тъся класически хомеопат,който да ми помогне за излекуването на уртикарията на дъщеря ми.Но търся такъв,за който някоя от вас може да каже,че е доказан класически хомеопат и и е помогнал при такъв проблем.Вече обиколих доста "доказани",от които не постигнахме нищо ,освен нерви и олекване на портмонето.
Аз съм от Сандански,но не ми представлява трудност да пътувам до София или другаде.Просто търся точния човек!
Благодаря ви предварително!  bouquet

# 260
Успях да ви изчета, но никъде не срещнах някой да посещава нашия хомеопат.
Той е Д-р.М.Михайлов/но има и още един, който работи в Лозенец, но работи с много препарати/.Нашият е класически, има специалност педиатрия и АГ.Доворлна съм, до сега не сме имали проблем, който да не излекува.
Ходя без децата, което ми е удобно, при последното л-во обаче искаше да види едното дете, но беше студено и му занесох снимки/и едно клипче/беше му достатъчно.

Моля ако някой има също впечатления от него да сподели Peace
Става въпрос за този, който кабинета му е до Женския пазар.

# 261
  • Пловдив
Айде малко и за Пловдивските да поклюкарстваме  Wink мнения,моля?

Филева,Т.Кочева,М.Инджева...още има ли някой да допълни и сподели!

# 262
  • Пловдив
Успях да ви изчета, но никъде не срещнах някой да посещава нашия хомеопат.
Той е Д-р.М.Михайлов/но има и още един, който работи в Лозенец, но работи с много препарати/.Нашият е класически, има специалност педиатрия и АГ.Доворлна съм, до сега не сме имали проблем, който да не излекува.
Ходя без децата, което ми е удобно, при последното л-во обаче искаше да види едното дете, но беше студено и му занесох снимки/и едно клипче/беше му достатъчно.

Моля ако някой има също впечатления от него да сподели Peace
Става въпрос за този, който кабинета му е до Женския пазар.

Сиси,това оня Михайлов ли е...с билките,известният Rolling Eyes

# 263
Сиси,това оня Михайлов ли е...с билките,известният Rolling Eyes

Ами този,който го дават по ТВ всеки понеделник и се записват часове за една година напред.

# 264
  • Пловдив
Да, Laughing за вас разбрах!
Аз питах Кака Сиси... Wink

# 265
Да, Laughing за вас разбрах!
Аз питах Кака Сиси... Wink

Покрай тия хомеопати съвсем изтрещях... ooooh! Blush

# 266
О, НЕ Naughty за това поясних, защото фамилията им е еднаква.
този е Д-р.МИШО Михайлов,, кабинета му е до Женския пазар

А другият "билкаря" беше нещо Илия... newsm78но пак е Михайлов, но кабинета му е в Лозенец, има даже форум отговаря на въпроси,като го четох как предлагаше за деца които никога не е разпитвал подробно майката хом л-ва??? ужас.И вякакви коктейли от билки/не че и аз не съм фенка на билките, но все пак говорим за хомеопатия/ Mr. Green

# 267
О, НЕ Naughty за това поясних, защото фамилията им е еднаква.
този е Д-р.МИШО Михайлов,, кабинета му е до Женския пазар

А другият "билкаря" беше нещо Илия... newsm78но пак е Михайлов, но кабинета му е в Лозенец, има даже форум отговаря на въпроси,като го четох как предлагаше за деца които никога не е разпитвал подробно майката хом л-ва??? ужас.И вякакви коктейли от билки/не че и аз не съм фенка на билките, но все пак говорим за хомеопатия/ Mr. Green

Този,дето го дават по ТВ и пише в един друг форум е Атанас Михайлов.Той преглежда в Лозенец.
Вчера бях при него,но прегледът беше меко казано странен! Дори смахнат...

# 268
Здравейте.Имам питане: мога ли да вземам стафилококцинум без да съм ходила при хомеопат иако да по колко и как?
Аз съм с хроничен фарингит.Преди 4 години ми извадиха сливиците, защото целите бяха пълни със стафилококи.Но или е останал от тогава в гърлото ми или пак се е появил.Преди дни ми взеха секрет и показа патогенен стафилокок масивен растеж.Имам и антибиограма, но ми се искаше да не пия АБ ако е възможно.Та ако може някой да ми помогне така, индиректно, а ако трябва задължително да ходя при хомеопат да ми кажете и да търся някой в Сливен.Благодаря . Hug

# 269
  • София
Здравейте.Имам питане: мога ли да вземам стафилококцинум без да съм ходила при хомеопат иако да по колко и как?
Аз съм с хроничен фарингит.Преди 4 години ми извадиха сливиците, защото целите бяха пълни със стафилококи.Но или е останал от тогава в гърлото ми или пак се е появил.Преди дни ми взеха секрет и показа патогенен стафилокок масивен растеж.Имам и антибиограма, но ми се искаше да не пия АБ ако е възможно.Та ако може някой да ми помогне така, индиректно, а ако трябва задължително да ходя при хомеопат да ми кажете и да търся някой в Сливен.Благодаря . Hug
Мила бих ти препоръчала да посетиш първо класически хомеопат.За да се назначи хомеопатично лечение е абсолютно задължително да се осъществи лична среща между хомеопата и болния. Това произтича от факта, че хомеопатично предписание и назначаване на необходимия медикамент е строго индивидуално. Не съществува хомеопатично лекарство за определена диагноза – за пневмония, за грип, за ангина....
По време на хомеопатичното интервю, което представлява прегледа, лекуващият наблюдава човека пред себе си.
За съжаление не знам за практикуващите хомеопати в Сливен.Има една тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=559417.0, където можеш да попиташ,

Общи условия

Активация на акаунт