Песен за огън и лед 29

• 17 237
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • Чужбина
Кутрето е човека, който иска да чупи колелото.
Ох, ще си препрочета някои глави, преди да почна Светът.

# 496
Точно. Абсурд и книжния да си прави илюзии, че може да седне на ЖТ. Плановете му за Санса са ми объркани. Все си мисля, че не и каза истината или поне не цялата.

# 497
  • Чужбина
Моля Модераторите да изтрият последния ми пост, защото бе замислен като редакция на предходния.

# 498
Моля Модераторите да изтрият последния ми пост, защото бе замислен като редакция на предходния.
Опцията "Премахни" не ти ли работи?
Аха, работи само за последно мнение.

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 18:47 от Аниш

# 499
  • Чужбина
Опцията "Премахни" не ти ли работи?

Не, Аниш, дава ми грешка. Това е защото с Есме публикувахме почти едновременно коментарите си.

# 500
  • Варна
По въпроса на Коронис за това кой ПОВ ни е любим, признавам, че най-много харесвам Санса. Аз по принцип съм любителка на приказките и когато започнах книгите не знаех с какво се захващам. Мислех че е стандартно фентъзи.
Та ми беше интересен нейния поглед на страничен наблюдател, койт с какво е облечен, какво говорят хората в двора и т.н
След като падна главата на Нед Старк ми стана още по интересна, защото тя и Тирион разказваха за случващото се в КЧ. Когато Кутрето пък я отведе, само тя можеше да даде някаква информация за действията и мотивацията му.
Освен това я харесвам. Прилича на мен./не външно Laughing/ Наблюдател е и се учи. Пасивна е, защото обикновено действията й водят до катастрофи. Laughing. Съвсем обикновено същество опитващо се да оцелее без да има някакви способности.

Тирион ми е също любим, но не го харесвам като човек. Лицемер е. Колкото и да реве, че е ощетен от природата и хората имат предразсъдъци към него, толкова не се усеща, че се възползва от тези предразсъдъци защото е син на лорд.

# 501
  • Пловдив
Книжата Санса  няма да има среща с Рамзи и толкова "щастлив" брак, нали?

# 502
  • Варна
Книжата Санса  няма да има среща с Рамзи и толкова "щастлив" брак, нали?
Не. Но вероятно ще има толкова "щастлив" брак с друг.

# 503
Не мисля, че ще се стигне до брак с Хари.
Плана на Кутрето не мога да го разбера. Тя ожени ли се, няма да има власт над нея. Ако с Хари вземат З. Хребет, Бейлиш ще е безгласна буква там. Затова си мисля, че има друг план, но не го разкрива.

# 504
  • Варна
Не мисля, че ще се стигне до брак с Хари.
Плана на Кутрето не мога да го разбера. Тя ожени ли се, няма да има власт над нея. Ако с Хари вземат З. Хребет, Бейлиш ще е безгласна буква там. Затова си мисля, че има друг план, но не го разкрива.
Кутрето може би планира да има власт над Хари. Thinking
Ама само красиво момиче, копеле.. ако не я оженят все някой ще й посегне. Tired

# 505
  • Чужбина
Аз преглеждам онлайн някои глави. Искам да погледна Джон и Санса.

И сега чета Джон:

Цитат
„Е, смъртта също е нещо като бездънна яма — помисли той — и когато този ден свърши, името ми също завинаги ще се покрие със сянка.“ Децата копелета се раждат от поквара и лъжи, казваха хората; самата им природа е безпътна и изменчива. Някога Джон смяташе да докаже, че грешат, да покаже на лорд баща си, че може да бъде също толкова добър и верен син като Роб. „Тук я оплесках.“ Роб се беше превърнал в крал герой; ако изобщо запомнеха Джон с нещо, то щеше да е като обърни-плащ, клетвопрестъпник и убиец. Радваше се, че лорд Едард не е жив да види този позор.

„Трябваше да остана в онази пещера с Игрит.“ Ако имаше живот отвъд този, надяваше се да й го каже. „Тя ще ми издере лицето като онзи орел, ще ме кълне като страхливец, но въпреки това ще й го кажа.“

и се опитвам да пречупя тези негови мисли през призмата на ситуацията, в която е в момента в 8-ми сезон.

Или това е кауза пердута?

# 506
  • Вестерос
Ако убие Дани ще е точно това "обърни-плащ, клетвопрестъпник и убиец. "

# 507
  • Варна
Ако убие Дани ще е точно това "обърни-плащ, клетвопрестъпник и убиец. "
И най-лошото - родоубиец.

# 508
Иначе според някои е праволинеен 😆😆😆.
И аз не разбирам кроежите на Кутрето. Бая се бях омотала като четох. Трябва да си припомня. Как би могъл да си върне на всички лордове и за какво?

# 509
  • Чужбина
Точно затова се чудя, по какъв начин тези негови мисли се връзват с онова, което трябва да направи в следващия епизод.

Освен после да се самоубие. Това нещо как се преработва?

Общи условия

Активация на акаунт