Песен за огън и лед 29

• 17 203
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Ще участва на комиккон около 25.08 в Ирландия. Очаквам тогава да обяви че е готов.

Или поне нова спойлерна глава. Confused

# 541
  • Русе
Ще участва на комиккон около 25.08 в Ирландия. Очаквам тогава да обяви че е готов.

Това първата му публична проява ли ще е след завършека на сериала?

# 542
  • Варна

Това първата му публична проява ли ще е след завършека на сериала?
Може да се каже. Седмица по-рано пак ще е в Ирландия на Уърлдкон конгрес за фентъзи и фантастика

# 543
  • Русе
Мерси. Отбелязвам си да имам едно наум.
За спойлерни глави не се надявам, няма и нужда. Плюс това с последната преди 4-5 години заяви, че няма смисъл да пуска повече. Неминуемо на тези мероприятия ще се завърти темата за шеста книга и вероятно ще я обяви за свършена тогава. Или поне ще потвърди, че тази година ще я свърши – със същата категоричност, в която през 2018 г. заяви „До края на годината ще имате от мен или „Вековете“, или „Огън и кръв“, но при всички положения поне една книга за Вестерос“.

# 544
Хексе- съгласна. Санса му е слабост. Но по-скоро очаквам т да го преметне, отколкото той сам да се закопае. Нали очакваме Санса да стане най-умния човек във Вестерос 😁

Около ПОВ на Джон съм съгласна с Diavolo. Първоначално метаморфозата ще я преразкаже друг, но от един мом нататък няма как да не се завърнем в ума на Джон.

Отделни глави от 'Вековете' 😄 и аз не очаквам повече. Надявам се на коледен подарък. Не знам как ще дочакаме превода, не ми се чете точно тази книга на английски. А как ще се изчакваме тука с коментарите не знам. А аз както чета бавно как ще издържам да не отварям спойлерите.... От сега ми е дерт 😄

# 545
  • Пловдив
Хексе- съгласна. Санса му е слабост. Но по-скоро очаквам т да го преметне, отколкото той сам да се закопае. Нали очакваме Санса да стане най-умния човек във Вестерос 😁

Около ПОВ на Джон съм съгласна с Diavolo. Първоначално метаморфозата ще я преразкаже друг, но от един мом нататък няма как да не се завърнем в ума на Джон.

Отделни глави от 'Вековете' 😄 и аз не очаквам повече. Надявам се на коледен подарък. Не знам как ще дочакаме превода, не ми се чете точно тази книга на английски. А как ще се изчакваме тука с коментарите не знам. А аз както чета бавно как ще издържам да не отварям спойлерите.... От сега ми е дерт 😄
Аз съм си я поръчала за 4.12 (рождения ми ден) Grinning приятеля ми най-после ще ми подари останалите ,та и тази покрай тях ако е ще е още по-добре Grinning Иначе пак си по-добре от мен, аз чета бързо и половината неща ги забравям Grinning

# 546
  • Русе
А как ще се изчакваме тука с коментарите не знам.

Виж, това наистина ще е казус Simple Smile . За неща като сериала беше лесно откъм времева рамка. За подобна тухла обаче... по-свободните и нахъсаните ще я изчетат буквално за дни, втори за някоя и друга седмица, трети покрай други ангажименти ще им трябват месеци. Едни ще я чакат преводна и на хартия, други ще я вземат веднага на английски в електронен формат и ще са я прочели едно 4 до 6 месеца, преди първите да са имали шанса да я започнат.

# 547
Василева, дано получиш мечтания подарък. Аз чета бавно, но чета вечер в леглото, а вечерите ми са изцеждащи. Колко пъти са ме первали по лицето тия тухлиии.. ММ ме съжали и ми купи ел книжка. Та аз ще я чакам на бг (дано издържа) и оттам квото първо излезе. Май хартията първа излиза. Та Коронис, прав си. На мен ще са ми нужни между 4-6 месеца да прочета 1500 стр. Тези, които ще я прочетат за дни с кой ще я коментират, а 😋

# 548
  • Вестерос
С мен, аз веднага ще разровя за спойлери , абсурд да чакам да я взема без да знам поне основните неща.

Как процедирахте за предната? Аз се включих като тъкмо я четях,но знаех за Джон и Фегон

# 549
Аз отново бях на Червената сватба или малко след нея като се включих. Много страдах за бебето на Роб и исках да разбера дали все пак няма да изкочи заек от някъде. От дискусиите, които се провеждаха нищо не разбирах, защото имах много за четене още. Знаех за Джон, разбира се.
Тиф, струва ми се, че докато всички прочетат и могат да се включат адекватно, ще ти е омръзнало да повтаряш някои факти over and over again.  Аз затова преди почти не се включвах в темите за филма. Като започнат с въпросите 'ама как е в книгата, тоя/тая ще умрат ли, тоя на кой е син, ама Баромир как можаха да го убият', и ти идва да си ръгнеш вилица в окото.

# 550
  • Пловдив
Аз пък съм идиот от всякъде и чета всичко Grinning , после не искате да знаете каква каша ми е в главата , обърквам се кое къде се е случвало Grinning За това като един (поумнял) човек, ще ги прочета книгите и май няма да докачам до рождения ден Grinning ще ги взема (август ми е свободен) и ще си изясня нещата.
За спойлерите нямам проблем Grinning даже  ще се радвам да пишете.
А пък темата я намерих преди седмица две Grinning и от тогава няма отърване от мен Grinning

# 551
  • София
Ами аз просто ще се отпиша от темата, ще чакам да я преведат от Бард и ще я прочета предполагам за седмица. Но това означава, че поне 6 месеца след като излезе няма да влизам в темата.
Това е положението. После естествено няма как да чета стотици коментари назад. Обикновено чета всичко и уважавам всяко мнение, но тук говорим за прекалено голям интервал от време. Това му е тъпото, защото примерно аз и някои други като мен ще прочетат книгата 6 месеца след други и ние тепърва ще коментираме неща, които вече са коментирани. А после ще се появят и други, които по-бавно ще я прочетат и пак ще има едни и същи мнения, но няма как, това е положението.
Така че моля бързаците да са по-толерантни, а не да отговарят хапливо, това вече сме го коментирали.
Иначе аз компромиси със себе си няма да правя и абсурд да се спойлирам за каквото и да било.

# 552
  • Вестерос
Аз смятам след Огън и лръв да ги метна на ново книгите.

Много ме кефи Джеерис 😁

Има подсказка наистина за яйцаа на Дани Simple Smile

Аз се появих след като бяхте чели петата и питах глупости хаха не сте се заяждали с мен, така че Дяволл едва ли ще има хапливи закачки.

# 553
Аз с предната не помня тук ли коментирахме, или не, изчетох я веднага на английски и влизах в някакви англоезични форуми, където си имаше специални теми за спойлери и челите Simple Smile И други за нечелите
Много удобно
А по-предните книги си ги коментирахме отначало в темата за фентъзи и фантастика, защото бяха стари Joy и всеки ги беше чел, общо взето Joy
При излязла книга, който не ще да знае, да не влиза просто. Иначе какво очаква? А на бг, каквато е дебела, може да излезе и след година, и след две. Дай да си мълчим дотогава...

# 554
Аз с предната не помня тук ли коментирахме, или не, изчетох я веднага на английски и влизах в някакви англоезични форуми, където си имаше специални теми за спойлери и челите Simple Smile И други за нечелите
Много удобно
А по-предните книги си ги коментирахме отначало в темата за фентъзи и фантастика, защото бяха стари Joy и всеки ги беше чел, общо взето Joy
При излязла книга, който не ще да знае, да не влиза просто. Иначе какво очаква? А на бг, каквато е дебела, може да излезе и след година, и след две. Дай да си мълчим дотогава...
По груби сметки и наблюдения - за около 3-4 месеца след излизането в оригинал Бард могат да я издадат.

Общи условия

Активация на акаунт