Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 72 307
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, мили дами!
Съжалявам, че не успях да прочета всички теми.
Искам да попитам относно безиглен хиалурон за устни - дали някоя има опит и мнение.
Нищо не знам по темата за корекции, просто искам да се консултирам, защото бих искала да направя устните си една идея по... не знам как да кажа обемни или големи. Прекалено са тънки.
Много малък лек, естествен ефект.
Ще съм благодарна на отговорите Ви , защото наистина ми е комплекс, но все пак не искам нищо общо с тези дами, които се правят , както сега е на мода.

# 136
Девойки, от сега до края на юни има 50% отстъпка в Дерма акт за инжекционни процедури - ботокс, филъри. Тъкмо се чудех какъв бюджетен вариант да търся за гневна и чело, пък те взеха, че ми се обадиха. Знаех, че август обикновено правят такива промоции...
iaga трудно е да се каже така, откъде да започнеш, най-малкото процедурите са си бая скъпи. Можеш да си направиш една консултация с лекар, но честно да ти кажа, като отидох при една за конци, а тя ме почна - това ти трябва, онова ти трябва, тук да пипнем, там... направо се зачудих как не пищят хората като се разминават с мен, егати грозила се почувствах. Все пак ако боцнеш гневна и чело, ще ти светне лицето, поне при мен е така.

# 137
Някой правил ли си е мезотерапия на скалпа или кислороден пилинг на скалпа и има ли ефект?

# 138
Здравейте, мили дами!
Съжалявам, че не успях да прочета всички теми.
Искам да попитам относно безиглен хиалурон за устни - дали някоя има опит и мнение.
Нищо не знам по темата за корекции, просто искам да се консултирам, защото бих искала да направя устните си една идея по... не знам как да кажа обемни или големи. Прекалено са тънки.
Много малък лек, естествен ефект.
Ще съм благодарна на отговорите Ви , защото наистина ми е комплекс, но все пак не искам нищо общо с тези дами, които се правят , както сега е на мода.
Практически невъзможно е хиалурона да проникне до този, слой в кожата, в който да се задържи и увеличи обема на устните, по този метод.

# 139
Девойки, от сега до края на юни има 50% отстъпка в Дерма акт за инжекционни процедури - ботокс, филъри. Тъкмо се чудех какъв бюджетен вариант да търся за гневна и чело, пък те взеха, че ми се обадиха. Знаех, че август обикновено правят такива промоции...
iaga трудно е да се каже така, откъде да започнеш, най-малкото процедурите са си бая скъпи. Можеш да си направиш една консултация с лекар, но честно да ти кажа, като отидох при една за конци, а тя ме почна - това ти трябва, онова ти трябва, тук да пипнем, там... направо се зачудих как не пищят хората като се разминават с мен, егати грозила се почувствах. Все пак ако боцнеш гневна и чело, ще ти светне лицето, поне при мен е така.
Има малка подробност в Дерма Акт.
Процедурите са -50% , като това изключва козметичните процедури.
Намалението не е за всички, а е за клиенти на клиниката, не е обявено в сайта.
Манипулациите ще бъдат извършвани от две нови млади лекарки, които сега се обучават,като условието е,че иглени процедури/филъри, могат да се поставвт само понеделник и сряда ,между 18-20 часа.
Поне това ми обясниха на мен.

# 140
Здравейте и от мен. Аз съм силно притеснена от състоянието ми след дълбок микронидлинг 😭😭😭 4ти ден след процедурата,  имам ужасни рани и ми е много червена кожата. Казаха ми , че е нормална реакция за чувствителна кожа и да се мажа с гентамицин. Вие имали ли сте такъв проблем и с какво сте се мазали? Моля за помощ

# 141
Има малка подробност в Дерма Акт.
Процедурите са -50% , като това изключва козметичните процедури.
Намалението не е за всички, а е за клиенти на клиниката, не е обявено в сайта.
Манипулациите ще бъдат извършвани от две нови млади лекарки, които сега се обучават,като условието е,че иглени процедури/филъри, могат да се поставвт само понеделник и сряда ,между 18-20 часа.
Поне това ми обясниха на мен.
Вие от къде разбрахте за това намаление? Аз съм им клиент и в събота ги по сетих нищо не съм разбрала за намаления

# 142
Обадиха ми се по телефона от клиниката.Не знам на какъв принцип избират на кого да се обадят.

# 143
Извинявам се за късното включване.. Писах преди няколко страници за гадната гневна бръчка. Благодаря на включилите се, на 32 години съм.

Реших да прпбвам с ботокс, малко количество. Вариант ми е Скин Лайн в София, но ще изчакам юни месец да дойде,че май месец съм на бал и сватба (да не стане някой фал и да ходя с изтекъл ботокс в клепачите Simple Smile).

Някой с отзиви за ботокс в Скин лайн? Благодаря ви Heart Eyes

# 144

Аз слагах ботокс януари месец там - при д-р Михайлов. Гневна, чело и "пачи крак". Доволна съм,  четвърти месец ми държи. Попитах може ли да се получи ефект - леко повдигане на веждите и по този начин "отваряне" на окото, докторът го направи. Беше ми първо слагане на ботокс....

# 145
Благодаря ти, НН, този доктор на единици ли таксува ботокса?
Видях в сайта им, че цената е на единица, а не на зона Blush

# 146
И аз съм с ботокс в гневната бръчка, но го слагах в друга клиника, и съм супер доволна. Лицето ми светна. 4ти месец ми държи, а ми сложи най-малката доза, и ми беше за първи път. Според мен, не се колебай за ботокса, само си избери лекар, на когото да имаш доверие Hands V

Извинявам се за късното включване.. Писах преди няколко страници за гадната гневна бръчка. Благодаря на включилите се, на 32 години съм.

Реших да прпбвам с ботокс, малко количество. Вариант ми е Скин Лайн в София, но ще изчакам юни месец да дойде,че май месец съм на бал и сватба (да не стане някой фал и да ходя с изтекъл ботокс в клепачите Simple Smile).

# 147
Да, на единици. Помня, че тогава даже имаше промоция на ботокса. Аз отидох за друго, но на място реших да сложа и ботокс.

# 148
  • в 1001-та нощ

На единици е, два пъти съм слагала там - и съм много доволна Simple Smile

Някой правил ли си е мезотерапия на скалпа или кислороден пилинг на скалпа и има ли ефект?

Мезо - доволна.

iaga, в твоята ситуация - каквото и да предприемеш - ефектът ще е доста видим. Най-добре се консултирай на няколко места, за да се изготви план - кое кога да се прави. Обмисли го, прецени си бюджета.

Woman89, уви - никак не изглежда, като нормална реакция .... А какъв инструмент/уред е правена? Като правих неоперативната блефаропластика ми изписаха един крем с кортикостероид и антибиотик. Доста помогна, след това ползвах Neocica на Филорга.

# 149
Относно липофилинга, ето едно клипче от YouTube с много резултати преди/след. Ако ми се задълбочат бръчките бих си направила тази процедура , дългосрочно е и е с материал от твоето си тяло. Според мен стои много естествено https://youtu.be/5zWXVxlJ8eI

Общи условия

Активация на акаунт