Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 72 315
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
А някой правиш ли си е филър в скулите, и ако да, какъв е резултатът, възстановителния период и усещането. Чух, че филър в скулите бил подходящ и за закриването на хлътнатините под очите. В интернет има много снимки преди и след и наистина резултатите са WOW, но искам да чуя информация от първо лице. Благодаря!

# 151
Здравейте, мили дами!
Съжалявам, че не успях да прочета всички теми.
Искам да попитам относно безиглен хиалурон за устни - дали някоя има опит и мнение.
Нищо не знам по темата за корекции, просто искам да се консултирам, защото бих искала да направя устните си една идея по... не знам как да кажа обемни или големи. Прекалено са тънки.
Много малък лек, естествен ефект.
Ще съм благодарна на отговорите Ви , защото наистина ми е комплекс, но все пак не искам нищо общо с тези дами, които се правят , както сега е на мода.
Практически невъзможно е хиалурона да проникне до този, слой в кожата, в който да се задържи и увеличи обема на устните, по този метод.

Напротив, аз съм с този метод и съм много доволна. Качвах снимки в предишната тема и обясних за процедурата.
Този метод е нов, но според мен е бъдещето, защото няма болката, която има с иглата (защото ХК се вкарва с изстрелване на продукта и влиза през микро дупчица в устната), няма опасността да се пробие кръвоносен съд (защото няма игли) и ефектът, който се получава са пухкави, естествени устни.

Woman89, да не те плаша, но, изглежда като някаква реакция. Възможно е иглите да са разнесли нещо по кожата ти. При МН не трябва да има рани, особено при ден 3. Ако трябва отиди в друга клиника и друг дерматолог.

Fanucka, ти къде слага ботокса? Аз съм правила ХК в бузи и съм изключително доволна, просто лицето придобива онази младежка свежест, както когато бях на 20 (сега съм на 27). Дори и когато съм уморена, пак не личи, защото лицето ми не се смачква и не хлътва. Но за под очите няма ефект, там си трябва друг филър. Аз съм с Juvederm и в двете места, като с поддържане (скинбустери) мисля, че ще издържат година и нещо.

# 152
KPP, ботоксът ми е слагам при д-р Етугов. Сега смятам да си запиша час при него за хлътването под очите. Аз трябваше да отида още януари при него за под очите, но ме хвана страх.

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 15:35 от Не се сърди, човече

# 153
Аз имам ХЛ в скулите, по 1мл във всяка.Сложиха ми Рестилейн лифт, но бих повторила в Принцес Волюм.
При мен имаше визулана промяна във формата на лицето, за да се добие младежката V форма, доколкото е възможно, както и да се повдигне леко отпуснатата средна част на лицето, най-вече да полияя на назолабиалните гънки,които при мен са много изразениа.
Лицето ми е обло, бузесто, с тежка и плътна кожа.
Хареса ми резултата.
Колкото до хлътналостта под очите..казаха ми дерматолозите,че при някои хора има подобрение в зоната, при мен няма такова хлътнаве,само леко в слъзната на слъзната долина,където при мен не се получи запълване.
Планирам филър и там в бъдеще.

# 154
  • в 1001-та нощ
А някой правиш ли си е филър в скулите, и ако да, какъв е резултатът, възстановителния период и усещането. Чух, че филър в скулите бил подходящ и за закриването на хлътнатините под очите. В интернет има много снимки преди и след и наистина резултатите са WOW, но искам да чуя информация от първо лице. Благодаря!

Не съм сигурна дали имаме предвид едно и също. Филърът, с който се запълва хлътнатината под очите - не се поставя директно е нея, а над скулите. Така се избутва собствената тъкан нагоре и хлътналото под очите се попълва, но не с филър, а с избирана собствена тъкан. Това не е същото, като поставяне на филър в скулите - за точков лифтинг или оформяна на скули. И различни продукти се инжектират.

# 155
При мен поставения филър точково в скули и над,за избутване на собствена тъкан,нямаше ефект
Така че ще слагам само в слъзната долина и скулите занапред,а под очите само скинбустери явно.

# 156
Аз да се похваля. Най-накрая се разбра какъв е проблема с кожата ми - милиуми. А какви ли не диагнози ми поставяха - алергия, маласезия (гъбички), акне вулгарис. Сега проучвам за подръжка и грижа на кожата, защото освен, че имам милиуми, моята кожа е комбинирана - на места суха и дехидратирана, на други си е нормална (милиумите ми се появяват от свръхпродукция на себум, който балансира сухотата). Ако някой има сходен проблем и е открил хубави продукти и процедури,с които поддържа, до свирка Simple Smile

Бях в Дерма акт, имах не много добро мнение, поради комерсиализирането на клиниката, но наистина д-р Петкова бе единствения дерматолог, който веднага разбра какво е. Препоръчаха ми purity терапия (обикновено почистване, но в моя случай ще е с игли, които ще пробият всеки милиум), което ще ми струва 65 лв, но честно казано се отказах и снощи се почистих сама - изкарах всеки един милиум, сега съм малко обрината, но след ден два вече неравностите няма да ги има Simple Smile Интересното е,че д-р Петкова ми каза,че микронийдлинга нее подходящ за мен, защото ще ги разнесе още повече - а аз се бях засилила да си купувам дерма пен.

Едит: Попитах д-р за "смесването" на различни филъри в устните, категорично забрани и каза,че докато не се разгради стария, не се слага нов от друг вид,дори и да е същата марка.

# 157
Алена, мисля, че си права, за 2 неща говориме, само дето аз бях толкова шашната на консултацията ми през януари, че нищо не разбрах, освен, че ще е под скулата с канюла. Май става дума за филър, предназначен за долината на сълзите, а не точковия за скулите. Като си запиша час, ще дам отчет.

Скрит текст:

Не съм сигурна дали имаме предвид едно и също. Филърът, с който се запълва хлътнатината под очите - не се поставя директно е нея, а над скулите. Така се избутва собствената тъкан нагоре и хлътналото под очите се попълва, но не с филър, а с избирана собствена тъкан. Това не е същото, като поставяне на филър в скулите - за точков лифтинг или оформяна на скули. И различни продукти се инжектират.

KPP, аз съм със суха кожа и понякога ми излизат милиуми. Махала съм ги при козметик веднъж(бяха около 10на), безболезнено е.
Вкъщи също съм се ръчкала с игла, но винаги си правя рани. Според мен, отиди в Дерма Акт, 65лв за такова почитване е супер.

Скрит текст:
Аз да се похваля. Най-накрая се разбра какъв е проблема с кожата ми - милиуми. А какви ли не диагнози ми поставяха - алергия, маласезия (гъбички), акне вулгарис. Сега проучвам за подръжка и грижа на кожата, защото освен, че имам милиуми, моята кожа е комбинирана - на места суха и дехидратирана, на други си е нормална (милиумите ми се появяват от свръхпродукция на себум, който балансира сухотата). Ако някой има сходен проблем и е открил хубави продукти и процедури,с които поддържа, до свирка Simple Smile

Бях в Дерма акт, имах не много добро мнение, поради комерсиализирането на клиниката, но наистина д-р Петкова бе единствения дерматолог, който веднага разбра какво е. Препоръчаха ми purity терапия (обикновено почистване, но в моя случай ще е с игли, които ще пробият всеки милиум), което ще ми струва 65 лв, но честно казано се отказах и снощи се почистих сама - изкарах всеки един милиум, сега съм малко обрината, но след ден два вече неравностите няма да ги има Simple Smile Интересното е,че д-р Петкова ми каза,че микронийдлинга нее подходящ за мен, защото ще ги разнесе още повече - а аз се бях засилила да си купувам дерма пен.

Едит: Попитах д-р за "смесването" на различни филъри в устните, категорично забрани и каза,че докато не се разгради стария, не се слага нов от друг вид,дори и да е същата марка.

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 10:01 от Fanucka

# 158
Здравейте и от мен. Аз съм силно притеснена от състоянието ми след дълбок микронидлинг 😭😭😭 4ти ден след процедурата,  имам ужасни рани и ми е много червена кожата. Казаха ми , че е нормална реакция за чувствителна кожа и да се мажа с гентамицин. Вие имали ли сте такъв проблем и с какво сте се мазали? Моля за помощ
Днес е 5ти ден след процедурата микронидлинг, паднаха количките, но ми е розова кожата. С какво да се мажа?

# 159
Здравейте, някой използвал ли е услугите на Ильо Стоянов?

# 160
Не ги махай коричките колкото и да те дразнят. Изчакай сами да паднат. Аз съм така след дълбок хим. пилинг, но цялото лице. Нормално е. Мажех с крем мисля, че биодерма беше цикабио

# 161
Не ги махай коричките колкото и да те дразнят. Изчакай сами да паднат. Аз съм така след дълбок хим. пилинг, но цялото лице. Нормално е. Мажех с крем мисля, че биодерма беше цикабио
И аз имам цикабиото на Биодерма, мисля че вече не съм за Гинтамицин. Не ме боли, а ме сърби. Ще се мажа с цикабиото и дано ми се успокои кожата по-бързо. Въпреки раните, дълбоките бръчки вече ги няма Simple Smile Успях да избегна поставянето на филър на зоните около устата

# 162
Моя позната, хирург, скоро ще се занимава и естетична медицина. Настоява за плазмолфтинг, щял да ми повдигне и оформи контура, било и по-евтино. Тъкмо се навих за Радиес и пак колебания.
Някоя от вас с пресни впечатления от плазмолифтинг?

# 163
Моя позната, хирург, скоро ще се занимава и естетична медицина. Настоява за плазмолфтинг, щял да ми повдигне и оформи контура, било и по-евтино. Тъкмо се навих за Радиес и пак колебания.
Някоя от вас с пресни впечатления от плазмолифтинг?

Аз, много сьм доволна, лицето се освежава и кожата изглежда по пльтна ( моята е много тьнка). За мен е алтернатива на мезотерапия, за повдигане на контура никакьв ефект не видях

# 164
Момичета, запазих си час при д-р Етугов за филър под очите. Часът ми е в последния ден преди докторът да излезе отпуска за 1месец. Хубаво си записах часа, но носле ми светна, че това ще ми е първото поставяне на хиалуронов филър, и се чудя, ако ми стане нещо (алергична реакция, подуване), а докторът го няма, дали да не отложа часа си за след месец, когато той ще е тук.
Моля ви, дайте съвет може ли нещо да стане, или резултатът се вижда директно след процедурата, и ако нещо се случи, док ще действа на място. И пак да кажа, че страхът ми е голям Blush

Общи условия

Активация на акаунт