Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 72 510
  • 739
  •   2
Отговори
# 195
Благодаря за успокоението! Всичко правих при Кованджийска, имаше промо ден и назолабиалните бяха 500, устните-300 (0.5мл), капилярът-20лв. За втори път слагам Смайл, първият път беше преди 5 месеца и все още имах хидратация от него. Обаче скоро ще сложа още 0.5, с отока се харесах май.

А от 0.5 има ли обем или само хидратация?

# 196
Аз си имам някакви устни по принцип, така че придава и обем. Ще пратя снимка на лични.

# 197
Nia, ще ги усещаш назолабиалните известен период,после вече не.
На мен ми казаха да намествам филъра първите 5-6дни докато се закрепи трайно в кожата.Да минавам с пръст отвън и отвътре на поставянето му,нагоре-надолу,за да го държа точно в гънката.

# 198
  • в 1001-та нощ
Beti76, аз съм с много тънка, бяла и прозрачна кожа, това ми беше първата естетична процедура. След всички мъки, които изтърпях - безброй синки и топчета, съм много разочарована.
В спокойно състояние кожата ми изглежда добре (но тя и преди си беше и по тая причина Каляшева каза, че може да си изсмуче от пръстите да ми предложи само един скинбустер), но като се усмихна всички фини линии и бръчки от преди са си там. Няма никаква промяна.
При теб може да е различно.

А тези фини бръчки по цялото лице или в конкретна зона? Сега на конгреса в Монако представиха една нова процедура - мезоботокс. Много малко количество (12 единици) се разпределя на цялото лице и релаксира именно тези много фини бръчици.

Спомням си мъките ти след скинбустера. Не е било твоето.

# 199

Алена,
Фините бръчки са от пачия крак към бузите - в зони, в които беше сложен бустер.
За ботокса - все повече се разубеждавам. Снощи бях с две дами на маникюр и наблюдавах челата им през цялото време. В спокойно състояние са добре, но при сериозна мимика става доста грозно. Четох още за атрофията на мускулите и никак не съм във възторг, та не бих си причинила този мезоботокс. По-скоро ще се науча да правя обърнати йога пози и стойка на глава, който имат доказан подмладяващ ефект Stuck Out Tongue Winking Eye

# 200

Алена,
За ботокса - все повече се разубеждавам. Снощи бях с две дами на маникюр и наблюдавах челата им през цялото време. В спокойно състояние са добре, но при сериозна мимика става доста грозно. Четох още за атрофията на мускулите и никак не съм във възторг, та не бих си причинила този мезоботокс. По-скоро ще се науча да правя обърнати йога пози и стойка на глава, който имат доказан подмладяващ ефект Stuck Out Tongue Winking Eye

Да си кажа и аз не съм фен на ботокса. Слава богу имам около мен жени и на 40 и на 50 и на 60 дори, които без ботокс около очите изглеждат добре и няма дълбоки бръчки там, има толкова други процедури. Но със сигурност, ако ще стоим без ботокс трябва да свикнем да си приемаме гънките около очите при усмивка... но това е естествено за мен и няма нищо страшно, стига лицето да изглежда добре поддържано и хидратирано като цяло...

# 201
  • в 1001-та нощ

Алена,

Бустер няма как да тушира тези бръчици.

# 202
Има ли няма, факт е, че няма абсолютно никаква разлика в кожата ми.

# 203
М, да. И аз съм фен на ботокса. Всичко съм правила- апаратни процедури, мезотерапии, филъри, но ботокса най го уважавам 😂😂
На 27ми имам час при Каляшева. Последния път не останах доволна от Ванеска и ще видим Каляшева какво ще прецени.

# 204
Днес се свързах с Дерма Акт за да попитам за въпросната им промоция! Оказа се, че НЕ важи за всички, а само за пациенти уведомени по телефона на случаен принцип. Изключително некоректно, да подвеждат хората така. Според ЗЗП в Раздел 2 това е заблуждаваща реклама. Имам записан час, но ще го откажа. Много мразя такива номера!

# 205
Преди време мислех да посетя Дерма акт, но след смешната пр акциа с бг влогърките тотално се отказах. Изглеждат ми несериозни.
А и ако не са описали точно какви са условията на промоцията са нарушили правата на клиентите и всеки, който се почувства подведен може да сигнализира КЗП.

# 206
Преди време мислех да посетя Дерма акт, но след смешната пр акциа с бг влогърките тотално се отказах. Изглеждат ми несериозни.
А и ако не са описали точно какви са условията на промоцията са нарушили правата на клиентите и всеки, който се почувства подведен може да сигнализира КЗП.

И аз това им написах! Даже им копирах в коя точка го пише, а те ми отговориха, че не виждали нищо некоректно! А има и друго- те подават продуктите си онлайн. Аз ако си закупя продукта така, какво правим после? Просто се изложиха тотално.

# 207
Здравейте, имам нужда от помощ на 32 год съм, след много свалени кг кожата по лицето ми е много отпусната и с бръчки. Правих еглена мезотарапия и още хиляди други процедури в рамките на 5 месеца дадоха доста голяма сума но без резултат. Кожата ми е много тънка и бяла.
Моля ви дайте съвет къде да ходя и какво да правя или поне с кой да се консултирам.
Благодаря ви

# 208

И аз това им написах! Даже им копирах в коя точка го пише, а те ми отговориха, че не виждали нищо некоректно! А има и друго- те подават продуктите си онлайн. Аз ако си закупя продукта така, какво правим после? Просто се изложиха тотално.
А Вие къде видяхте промоцията?Онлайн я няма.На мен ми се обадиха по телефона и ме уведомиха за нея.Обясниха ми,че е за клиенти на клиниката.С смисъл стана ясно,че не е обявена за всички.

# 209

А Вие къде видяхте промоцията?Онлайн я няма.На мен ми се обадиха по телефона и ме уведомиха за нея.Обясниха ми,че е за клиенти на клиниката.С смисъл стана ясно,че не е обявена за всички.
Във фейсбук и инстаграм. Даже в официалния им сайт са качени промо пакетите. Дори ми пратиха съобщение в месинджър с линк към пакетите!  Когато говорих с тях по телефона не ми казаха, че има някакво ограничение, а когато писах във месинджър, ми казаха точно това с избора на случаен принцип по телефона.

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 20:24 от petinka_gd

Общи условия

Активация на акаунт