Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 72 549
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Приветки,
Аз съм от тези, които се възползваха от намалението в Дерма акт. Права е ДХЗ за дните, часовете и всичко - много младо момиче ми постави ботокс в чело и гневна. Челото беше заради желанието ми да се повдигнат леко веждите -ефект, който предния път много ми хареса. Сега - два дни след процедурата челото ми ВЕЧЕ е бетон, ако се разгръща ефекта още имам чувството, че направо ще ми сцепи кожата. Гневната няма почти никакъв ефект засега, нея ще изчакам да видим. Да не говорим, че челото още ме боли от убожданията, нещо което преди изобщо не съм усетила.
Сега да се притеснявам или да не се притеснявам за челото - кой знае какво количество ми набиха там... Sad

Здравейте! Тоест, промоциите обявени в техния сайт, не могат да се направят от всеки клиент и при всеки лекар, или вашите промоции са други? Аз това не разбрах от цялата история с тях и моето писане и звънене. Всеки път, когато се обадя и ги питам ми казват: ами лекаря преценява на място!
Поздрави,

# 271
Логиката е промоциите в сайта да са за всеки потребител, а -50-% явно е за избрани досегашни клиенти,които са получили обаждане по телефона, както съм аз.
Като цяло лекарят преценява на място, а ако не сте сигурни какво искатв има предварителни консултации,които се заплащат.
Аз досега на място съм ходила,в деня на записания час и сме решавали на момента какво да правим.

# 272
В голяма чужденка изпадам след постове като на papeshonka.
За една година бях на две консултации - при пластичен хирург и при Каляшева. Хирургът каза, че нямам нужда от нищо, евентуално след години мезоконци, а Каляшева евентуално ботокс за чело и цитирам 'мога да си изсмуча от пръстите един скинбустер'. За мезоконци каза твърдо не, можело да направя фиброза след време. Аз очевадно имам свличане на вежди и бръчки пачи крак при усмивка.
Като чета за консултации след които са препоръчани и направени няколко неща започвам да се чудя за себе си: Толкова ли съм прекрасна на 40 години или просто съм с някаква мега чувствителна кожа и никой не иска да се занимава с мен?!?

# 273
Аз съм на почти 42 и изглеждам доста добре , нямам нужда от кой знае какво корекции на този етап.

# 274
Каляшева евентуално ботокс за чело и цитирам 'мога да си изсмуча от пръстите един скинбустер'.
. Аз очевадно имам свличане на вежди и бръчки пачи крак при усмивка.
Като чета за консултации след които са препоръчани и направени няколко неща започвам да се чудя за себе си: Толкова ли съм прекрасна на 40 години или просто съм с някаква мега чувствителна кожа и никой не иска да се занимава с мен?!?
Ами явно си за ботокс, щом сама отчиташ пачия крак и свличането на веждите.
Това ти е препоръката. И ако го направиш, ще си подобриш визията...

# 275
papeshonka, Валянова е идвала във Варна и беше много припряна, споменът ми е неприятен и не бих отишла отново при нея. Пролича печалбарското и отношение, направи някакъв гаф по лицето ми, защота си спомням, че ме заболя рязко и ми потекоха сълзи, а тя излезе, за да скрие притеснението си и се направи на неразбрала. Явно като пътува в друг град бърза да обработи повече и на всяка цена клиенти.

# 276
Rakel99, ботокс само в челото предложи, не и в пачия крак. Нито дилър, нито мезотерапия, нищо.

# 277
Скрит текст:
papeshonka, Валянова е идвала във Варна и беше много припряна, споменът ми е неприятен и не бих отишла отново при нея. Пролича печалбарското и отношение, направи някакъв гаф по лицето ми, защота си спомням, че ме заболя рязко и ми потекоха сълзи, а тя излезе, за да скрие притеснението си и се направи на неразбрала. Явно като пътува в друг град бърза да обработи повече и на всяка цена клиенти.

Приемам препоръки за Бургас относно добър лекар за филъри и мезотерапия.

# 278
  • в 1001-та нощ
Да се похваля и аз, преди няколко дни направих една процедура Ултера,поднових филър под очи и за първи път сложих и малко ботокс на мимическите  под очите.Всичко се получи много добре, не си личи намеса, а изглеждам все едно съм се наспала добре, както се изрази една моя приятелка.

Къде и при кой лекар ги прави? Ултера на коя зона? Какво плати?

на 17.05 ходих в Бургас при Валянова от Хил клиник.
Скрит текст:
Отидох , заради четеното оттук си бях наумила мезотерапия - исках нещо хидратиращо, тъй като кожата ми зимата е много суха, а от май до октомври -супер мазна. Имам много продукти на Филорга , използвам ги от 2 години, но няма цялостна или осезаема промяна, пия много вода и пак е така дехидратирана.
Та Валянова като ме погледна ми каза, вместо мезо, препоръчва 3 филъра и ботокс за 1300 лв, но аз нямах толкова пари и не исках да давам. Каза ,че мезотерапия винаги мога да направя, но ми изглеждало много хлътнало и уморено лицето и между веждите бръчките ми са много дълбоки и се учуди ,че съм на 35 години (даже ненавършени). А аз съм късогледа и от постоянно напрягане и взиране и си бръчкам челото. Та може би това й е тактика да си продаде филъри , но така тъпо ми стана,че толкова стара й изглеждам и се съгласих на два филъра - един в скули и един под очи с канюла + ботокс между веждите. А мезотерапия оставам за друг път , защото изхарчих всичко.
Първата вечер не можах да спя, много ме боля цялото лице.  Като натъртено, иначе самата процедура не боли.
В скулите има осезаем ефект, повече отколкото ми се иска, под очите никаква разлика не виждам, а трябваше веднага да се види, а ботокса, чак на втория ден почна да ми се заличава бръчката между веждите, но все още стои. И сега не знам за себе си - дали тези неща са безрезултатни или резултатът е така естествен,че аз не забелязвам.
Филърите са ми Теосиал redensity II и Теосиал Ultra Deep. Не знам обаче, кой филър е под очи , кой в скули. А за ботокса , нямам представа каква марка.За него не ми залепи стикер.

Искам да попитам след филъри и ботокс, кога най - рано е добре да се прави мезотерапия или нямат връзка и мога след две седмици да си направя все пак нещо за освежаване на самата кожа? Също да ми препоръчате марка или вид каква да си направя?

Теосиал redensity II е за под очите. Можеш да направиш мезото след 2 седмици.

# 279
  • Пловдив
Ходих при Чолакова в Пловдив, както винаги съм много доволна. Ултера правих на околоочната зона за 150 лв,но имам чувството, че цената е такава, тъй като правих няколко неща.

# 280
Не сьм пациентка на Валянова, но както от всеки лекар и от нея има доволни и недоволни. Аз не намирам за печлбарско това, че е препорьчала нещо което тя смята, че е подходящо при положение, че пациента и иска мнението на тази консултация и че има полoжителен ефект от това, което е препорьчала. Печалбарско ми е, когато ми препорьчват да направя нещо, което няма да има никакьв ефект при мен или, което няма нищо общо с резултата, който тьрся и сьм споделила с лекря.

# 281
  • Бургас
Здравейте,момичета!

Миланда,много вярно си уловила поведението и нагласата на гастролиращите лекари,които бързат да наблъскат....там,каквото наблъскат.А всички знаем,че има определен период на наблюдение и изчакване на поставен филър или ботокс.Ако е за двете,има схема,кое да е първо,второ,пак изчакване и ретуш.

Папешонка,добър естетичен дерматолог в Бургас....Трудна работа.Бях при Кенолова няколко пъти за ботокс и филър под очи-веднъж.Компетентна е,но много неуверена.Бях писала преди време за поставянето на филъра с канюла,ами то беше треперене на ръце,уплашен поглед,ръчкане.С голяма мъка,приключи с едното око.За другото и казах да не използва канюлата,а направо с игличката...Започна да спори,че щяло  да посинее...Ами нищо не ми посиня,но там където работи с канюлата,явно не е улучила добре мястото и стоеше малко като издуто.После се прибра,а другото око,веднага стана перфектно.По принцип,нямах кой знае каква нужда от запълване под очи.
Цял град я хвали,като естетичен лекар и не знам защо!?Ако е само за дерматолог,наистина е добра.
Другия ми опит е с  Д-р Драголов -милия,толкова разрежда ботокса,че спокойно вместо него,по-добре водица да слага.Само първия път беше добър ефекта и прибързах с успокоението,че съм намерила моя лекар,но уви.Това което забелязах е,че ходят при него заради апаратите с които разполага за различни процедури,но и да е добър там,аз вече загубих доверие.
Търси си лекар в Пловдив или София най-добре,където да ходиш на място.Даже в Стара Загора имат много по-добри специалисти от нашите.Това е моето мнение.

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 08:32 от Nina_Z

# 282
Аз в Бургас ще слизам за др Манолова от Allure clinic София.
Тя, един път месечно е в града и мисля да й се доверя за ботокс в долна част.  Преди време отидох за консултация и останах доволна . Приятелки си правят устните при нея и изглеждат добре. А и цените са нормални.
Даже сега на 25 май ще е в Бургас, ако искаш може информативно за консултация да я посетиш.

# 283
Не сьм пациентка на Валянова, но както от всеки лекар и от нея има доволни и недоволни. Аз не намирам за печлбарско това, че е препорьчала нещо което тя смята, че е подходящо при положение, че пациента и иска мнението на тази консултация и че има полoжителен ефект от това, което е препорьчала. Печалбарско ми е, когато ми препорьчват да направя нещо, което няма да има никакьв ефект при мен или, което няма нищо общо с резултата, който тьрся и сьм споделила с лекря.
Валянова определено има маниера,който издава ,че целта й е печалбарство.Поне моят опит това показва.

# 284
Благодаря на всички за мненията, 
аз също съм на мнение ,че за два дни като дойдат доктори от друг град гледат само да касират колкото може повече. Но може би ме успокоява , че Валянова изглежда много уверена в работата си и никога не е издавала някакво колебание , за да ме уплаши като пациент. Казах й ,че използвам Филорга като козметика , но може би не улучвам точните продукти от марката, а тя категорично ми каза,че Филорга не стават, ами нейната асистентка извади от чантата Medik8 - кремове по 120 лв. Но не си купих . За пръв път виждам тези кремове.
alethea ,  Може ли на лични контакти за д-р Манолова и коя Манолова? В интернет ми излизат Александра Манолова и Гергана Манолова.

Общи условия

Активация на акаунт