Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 71 025
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
# 466
А каква е цената на процедурата на венците?

# 467
  • София
Момичета, някой правил ли си е Redensity I и какви са ви впечатленията? Обмислям една при Ванеска, но досега не съм правила мезотерапия и се притеснявам от възстановителния период и дали няма да има някаква подпухналост в дългосрочен план.

# 468
  • Пловдив

Даже и не попитах за цената, каза само това можем да направим за да повлияем процеса. Казах - - ок, правим го. Но ние с доктор Власева сме в по-близки отношения, тип приятелски. Цената няма да  е пазарна, и няма да може да послужи за ориентир на останалите.

# 469

Даже и не попитах за цената, каза само това можем да направим за да повлияем процеса. Казах - - ок, правим го. Но ние с доктор Власева сме в по-близки отношения, тип приятелски. Цената няма да  е пазарна, и няма да може да послужи за ориентир на останалите.

Интересува ме пазарната цена, разбира се. Ако разберете, моля да споделите, поне да послужи за ориентир. Съпругът ми е с напреднала парадонтоза и търся варианти, тъй като известните ни не дават резултат. Предварително благодаря.

# 470
  • Пловдив
4o4olina, Ще попитам за цената при следващото ми отиване на 14.06.

# 471
  • в 1001-та нощ

До колкото зная, когато се прави в естетичната дерматология - скъпи са епруветките с мембраните. Има швейцарски, чийто е патента ... и разни други - в пъти по-евтини. Със скъпите епруветки беше към 400 лв, с евтините към 200 лв, а ако лекарят не си слага надценка - може  и надолу. Вероятно зависи и с какви консумативи работи лекаря.

# 472
Момичета, аз изпаднах в ужас днес - видях, че е започнала да ми се оформя двойна брадичка. Не се вижда много, но е започнала да се заформя. Гледах, че Георгиевски прави jawline и като оформи линията на челюстта, изчезват и двойните брадички, та си милех дали  някоя от вас е "борила" двойна брадичка като си оформи линията на челюстта? Изобщо - колко мл горе долу отиват за jawline, ако случая не е тежък (прости искам от рано да му обърна внимание и да предотвратя).

Също и исках да попитам - понеже разбрах, че не е добре да изчакваш всичко да ти се разорбира и тогава да ходиш да те правят от нулата, си мислех да отида на леко дозапълване на хк в бузите ми. В момента съм с Juvederm Voluma и се чудех дали ако запълним с друга хк ще е проблем? При консултации някои лекари казват, че няма никакъв проблем и дори така работят (поставят си една хк за основа, а с друга надграждат), а пък други категорично отричат и казват, че не трябва да се смесват хк на различни брандове. Та, какво е вашето мнение?

# 473
Здравейте!Срещнах някъде по темата за запълване на хлътнало под очите , така наречените tear trough , знам също, че само реденсити 2 се използва, но кой е правил и как се е повлиял може ли да сподели, питах в една клиника в Пловдив, но ми отговориха, че не го правят, било рисковано, бихте ли казали и споделили защо, някой си беше направил тука, но не мога да намеря поста.И в Пловдив дали някой го прави?

# 474
Аз съм го правила, но не е вярно, че само с реденсити се повлиява. Аз съм с Juvederm Vollbella и вече 8-ме месец не е мръднал буквално. Не съм имала синини, само лек отток, който напълно спадна след месец. Правиха ме с канюла. Ако лекарят знае какво прави и познава анатомията, не е рисковано. Но ако се прави в салон или в треторазрядна клиника - рисковано е , да.

# 475
Аз съм го правила, но не е вярно, че само с реденсити се повлиява. Аз съм с Juvederm Vollbella и вече 8-ме месец не е мръднал буквално. Не съм имала синини, само лек отток, който напълно спадна след месец. Правиха ме с канюла. Ако лекарят знае какво прави и познава анатомията, не е рисковано. Но ако се прави в салон или в треторазрядна клиника - рисковано е , да.
А как се промени зоната,доволна ли сте, аз по скоро имам много тънка кожа и ми синее под очите и това искам да коригирам.

# 476
Ами и на мен ми синее. Синините няма как да се оправят и изчезнат напълно, защото те са там поради тънката кожа, но там, където ми беше хлътнало се изглади и определено вече не изглеждам като пребита, обаче все още си ползвам коректор. Та, ако сте като мен - има определено подобрение, но със сигурност не очаквайте да изчезнат изцяло синините.

# 477
Здравейте, за този филър какво ще кажете StylAGE M ? Бил по мек ,Утре имам час при др. Балабанов и ки предложи тоя филър че съм с по чуствителни капиляри 

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 16:50 от Sill21987

# 478
  • София
Момичета, аз изпаднах в ужас днес - видях, че е започнала да ми се оформя двойна брадичка. Не се вижда много, но е започнала да се заформя. Гледах, че Георгиевски прави jawline и като оформи линията на челюстта, изчезват и двойните брадички, та си милех дали  някоя от вас е "борила" двойна брадичка като си оформи линията на челюстта? Изобщо - колко мл горе долу отиват за jawline, ако случая не е тежък (прости искам от рано да му обърна внимание и да предотвратя).

Скрит текст:
Също и исках да попитам - понеже разбрах, че не е добре да изчакваш всичко да ти се разорбира и тогава да ходиш да те правят от нулата, си мислех да отида на леко дозапълване на хк в бузите ми. В момента съм с Juvederm Voluma и се чудех дали ако запълним с друга хк ще е проблем? При консултации някои лекари казват, че няма никакъв проблем и дори така работят (поставят си една хк за основа, а с друга надграждат), а пък други категорично отричат и казват, че не трябва да се смесват хк на различни брандове. Та, какво е вашето мнение?
И аз зададох въпрос за двойна брадичка и HiFu лифтинг. Намерих няколко стари мнения из темата, но засега никой не е дал отзив точно за тази зона.

# 479
missence това е снимка от профила на д-р Георгиевски. Досега всичко съм правила при него и съм страшно доволна. Май ще се доверя и за брадичката.

Общи условия

Активация на акаунт