Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 70 914
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Juvederm Volite e мезотерапия.

# 631
  • София
Преди 6 месеца направих 7 бр. процедури Venus Legacy на лице и шия. Беше ми препоръчан ентусиазирано от лекар, заради следните /копирам ги направо от сайта на клиниката/ резултати: намалява видими бръчки, стяга и изглажда кожата, редуцира двойна брадичка, стяга и тонизира кожата, намалява торбички около очите, повдига зоната около – очи, скули, вежди, оформя скулите и контура на лице, шия и деколте. Реших да се доверя на професионализма, като най-лошото, което очаквах, е просто да няма никакъв ефект и да съм пропиляла едни пари. Е, чаках, чаках да се развие ефекта във времето…хаха…За съжаление единственият видим резултат е стопяване на и без това малкото мазнини на лицето ми, хлътване на бузите, обостряне на чертите. 900 лв. не просто на вятъра, платих си, за да ми навредят. Сега се чудя как да пооправя нещата. Направих консултация в друга клиника, препоръчват ми Radiesse и на следващ етап Skinboosters. Чета обаче, че от Radiesse е възможно да се  получат сраствания и калцификати. И се страхувам да не допусна поредната грешка.

Моля за съвет относно:
1. Лекар, на чиято естетическа преценка и коректност максимално да мога да се доверя. Като вижда, че съм със слабо лице и остри черти, да не предлага процедури, които биха го стопили още повече, както и излишни такива.
2. Процедура, максимално щадяща и неинвазивна, която да може поне малко да възвърне обем в долната част на лицето.
3. На 47 съм, до момента съм правила само един курс мезотерапия, Venus Legacy и периодично някакви козметични процедури, т.е. изпуснала съм всички влакова за своевременно и постоянно противодействие на остаряването на кожата. Далеч съм от мисълта, че мога да върна времето назад. Просто искам, макар и доста късно, да започна да правя нещо за поддържане и евентуално забавяне на по-нанатъшното стареене и по възможност да постигна малко по-свеж, здрав и сияен вид на кожата.

Малко дълго стана, за което се извинявам. Ще бъда благодарна за всеки съвет! Може и на лични.

# 632
  • Бургас
За възвръщане на мазнините за мен поне липофилинга е най- доброто и щадящо.
Смятам есента да си направя и чак след това да се оглеждам за нещо друго....

# 633
  • Варна
Здравейте момичета, днес съм на годишен скинчек в клиниката на д-р Денкова във Варна. Не знам дали е нещо специално и не е загуба на време, но имат промоция до края на месеца. Може би ще ми препоръчат какво да правя с лицето си, филъри, защита, кремове и т.н. Ще кажа как е минало Blush
Разкажи как мина? Имам подарък този ваучер и не знам има ли смисъл да ходя.

# 634
  • Варна
Скрит текст:
Здравейте момичета, днес съм на годишен скинчек в клиниката на д-р Денкова във Варна. Не знам дали е нещо специално и не е загуба на време, но имат промоция до края на месеца. Може би ще ми препоръчат какво да правя с лицето си, филъри, защита, кремове и т.н. Ще кажа как е минало Blush
Разкажи как мина? Имам подарък този ваучер и не знам има ли смисъл да ходя.
Като цяло съм доволна, но не е нещо кой знае какво. Докторката е приятна, млада е, не знам колко е опитна обаче, мисля че името й беше Стойчева, направи ми скенер на лицето, който ти определя типа кожа, препоръча ми козметика за лице, после си поговорихме за филърите - къде, колко и т.н., понеже скоро сложих ботокс и сега имам нужда да оправя "долината на сълзите" и да сложа малко обем в скулите. Препоръча ми Juvederm Voluma общо 3мл за двете скули, както и някакъв нов продукт на Juvederm за оформяне на брадичката, а за устни, понеже не съм слагала нищо там все още, каза че  Ultra smile бил по-стар продукт на Juvederm и щял да ми дойде малко, затова било по-добре да сложа 1мл, но му забравих името, пак на жуведерм беше. Между другото в клиниката им ако сложиш филъри над 2мл, тогава цената е 500лв на мл. - мисля че идва изгодно, но пък ти идва в повече накуп...Grinning

# 635
3мл в скули не е ли множко?
Аз имам плътно,кръгло и тежко лице и имам 2мл в скулите

# 636
Аз се замислям дали да не си купя мезогън и да си правя мезотерапии вкъщи. Знаете ли от къде мога да си купувам ампули, обаче от сертифициран доставчик. Цената не ме вълнува.

# 637
  • при Arctic Monkeys
Какви 3 мл. в скули, тези хора съвсем откачиха. Каквато и нужда да има лицето това е много, само поставено в скули. Или да се сложи постепенно, на етапи поне...
О. Bacilicum, мерси че споделяш! Можеш да пробваш първо мезотерапия, за уплътнявяне на тъканите, и после филър за моделиране и обем. Не бих се подложила на липофилинг, не те съветвам и теб. Бих заложила на сигурна процедура,при която гафове са малко вероятни.

# 638
KPP, виж в темата за домашите уреди за красота или питай там.

# 639
Аз се замислям дали да не си купя мезогън и да си правя мезотерапии вкъщи. Знаете ли от къде мога да си купувам ампули, обаче от сертифициран доставчик. Цената не ме вълнува.
Интересно ще потърся в алиекспрес, защото от там купувах друг уред и съм доволна.
Едит. Преди месеци ми попадна сайт на вносител на филъри, но могат да се закупят само от лекар, дори на аптека не дават. Ако се сетя кой беше  сайта ще го публукувам.

Последна редакция: пн, 01 юли 2019, 22:02 от Анонимен

# 640
Аз намерих в един бг сайт. 400 лв е, но си е добра инвестиция, а и се ползва много лесно (като дермапен-а). Иначе в темата за домашни уреди няма за филъри. Знам ли и аз от къде да търся. Едва ли някой лекар ще ми продаде. А и дали имам право да купя, ако нямам лиценз.

# 641
  • София
О. Bacilicum, мерси че споделяш! Можеш да пробваш първо мезотерапия, за уплътнявяне на тъканите, и после филър за моделиране и обем. Не бих се подложила на липофилинг, не те съветвам и теб. Бих заложила на сигурна процедура,при която гафове са малко вероятни.

Много благодаря, karmacoma! Точно към това се стремя - минимално инвазивни и рискови процедури.
Отново моля за препоръки за специалист/и/ в София, на който да мога да се доверя и за поставянето, и за избора на подходящ продукт за мезотерапия и след това филър. Признавам, тотален лаик съм в тази сфера, прегледах част от темите, но е невъзможно да изчета всичко обстойно.

# 642
Др.Трендафилова в Дерма Акт

# 643
  • Варна
3мл в скули не е ли множко?
Да и на мен ми се стори много наведнъж, пък и като цена ще ми дойде в повече. Докторката каза, че на слабо лице се губели филърите, а моето лице е доста слабо и без обем в тази област. Не знам дали бих се доверила на младата докторка в клиниката на д-р Денкова във Варна, или да отида отново в Скин лайн Thinking Ще правя и устни, така че няма да откажа и препоръка от вас, момичета Hands V

# 644
Дами, вижте на какво пападнах в Инстаграм. Рускините пак ни водят с иновации. Виждали ли сте такова нещо да се предлага в България и имате ли впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт