Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 70 887
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Да, предлага се, аз се интересувах преди около 6 месеца и ми го предложиха при де Денкова. Не съм се престрашила още обаче.

# 646
Това с носа ли?
Кой го прави при Денкова?

# 647
  • BG
Да, предлага се, аз се интересувах преди около 6 месеца и ми го предложиха при де Денкова. Не съм се престрашила още обаче.

А колко струва, Ния?

# 648
Нямам представа, защото просто разпитах за нещо за носа и услугите на И.Стоянов и записване на часове и ми предложиха това вместо операция. Но тази седмица имам час и ще докладвам. За цената- предполагам, че е на мл както с другите филъри, но тъй като все по-често мисля за това ще разпитам подробно и ще ви пиша.

# 649
  • в 1001-та нощ
Денкова коригира нос с филър, за конци не се е чуло. Показаната техника е с конци - има разлика. Макар, че според мен - в този случай и с филър е работено, не само с конци.

# 650
  • Бургас
Аз не знам защо решихте, че липофилинга е по опасен от филърите, но всеки има право на мнение...
При положение, че липофилинга е поставяне на собствена мазнина и няма шанс от отхвърляне и усложнения, а филърите са изкуствени и при неправилно поставяне или усложнения се налага да се търси с какво да се разградят.....
Може би всеки трябва сам да потърси и прочете какво представлява и как се поставя това което иска да вкара в организма си и да прецени сам, а тук да търси само инфо за процедурите които се предлагат и резултат от тях!

# 651
И аз се учудих за корекцията на нос с конци при Денкова, защото не съм чувала, нито са анонсирали, но пък мислех, че не съм запозната. Иначе тя коригира с филър, да, но не е същото.

# 652
Вярно, че е собствена мазнина, но и с липофилинга могат да се получат неприятни резултати. Според мен най-често, защото е трудно да се прецени, колко точно от вкараната мазнина ще се усвои от тялото и колко ще остане, като краен резултат. Разграждането ми се струва по трудно ( и по скьпо) , от колкото на тези от ХК. Имам близка позната с липофилинг на лице, при която резултата е ужасен и от почти година се опитва да разгради мазнината

# 653
Извинявам се, нищо не съм разбрала. Просто не виждам как се коригира чрез запълване пространството над гърбицата на носа с конци, затова предположих, че става въпрос за филър. Ще попитам все пак, но да- за филъри говорех.

Редактирам се-някак умореният ми мозък не е регистрирал конците на снимката.

# 654
  • в 1001-та нощ
Написано е - с конци да се моделира върха - да се повдигне или намали, както и ноздрите. За гърбица не се споменява нищо. А в случая ямката пред гърбицата вероятно е запълнена с филър.

# 655
  • при Arctic Monkeys
Според мен качествен филър въвеждан на етапи/зони от професионалист, почти не крие опасности, за разлика от запълване на лицето с мазнини. Особено на слабичко лице, и без това претърпяло неуспешна интервенция. Лично мнение...

# 656
  • София
karmacoma, благодаря за препоръката на конкретен лекар. Тъй като търся максимално естествен резултат, възможността попълването да бъде направено на етапи и евентуално да бъде разграден филъра, ако не ми хареса или ми се струва в повече, ми е изключително важна. Още една дама ме насочи към корекция на обема на лицето с филър на лични, дори коментира конкретен филър - Juvederm VOLITE. Ще направя консултация и ще пиша за впечатления.

# 657
И аз съм за филър. Не бих си сложила мазнини в лицето, няма достатъчно направени проучвания за това какви последствия може да има. След филъра състоянието на кожата ми се подобри едно 70% (освен лифтинг ефекта).

Juvederm Volite не е филър, а мезолифт (мезотерапия). Хидратира доста, има мнооооооооооооооого лек лифтинг ефект. Ако искате лифтиране и склуптуриране не е подходящ. За мен поддръжка единствено с Volite могат да си позволят 20 до 23-24 годишните. След 25 си трябва филър (естествено минимални количества). Аз първия ми го сложих на 26 (сега съм на 27). Никой не ми вярва, че съм на 27, наскоро ме питаха дали не съм 3ти курс. Докато мои връстнички 80% вече са с бузи, тип булдог и гневна бръчка.

# 658
  • София
Леле!!!
Аз съм на 43 и нямам никакви филъри.
Интересно когато стигнеш моята възраст какво ще правиш?

Направо не ми го побира акъла как на 25 годишна възраст ще са нужни филъри newsm78

# 659
  • София
Здравейте дами,
Аз съм на 40 години и сложих ботокс на челото и пачи крак за първи път февруари тази година. Прави ми впечатление, че бързо ме отпусна (на третия месец), но го отдавам на това, че активно спортувам. Обмислям да поставя отново този месец. Гложде ме обаче въпроса, колко често може да се поставя ботокс и какъв е максималния брой поставяния. Потърсих информация в интернет пространството, но не попаднах на клинични проучвания. Ще питам разбира се и доктора, но който съм се доверила, но ми е интересно да чуя Вашата гледна точка.

Общи условия

Активация на акаунт