Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 72 232
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • при Arctic Monkeys
В предната тема една дама сподели не много очароваща информация за липофилинг. Всеки преценява.

# 91
Здравейте,можете ли да препоръчате лекар от Пловдив за хиалурон в устните? От доста време проучвам и все още не съм се спряла на никого.

# 92
Доктор Албена Чолакова, доктор Вандев- стоматолог и доктор Пепина Власева - и тя стоматолог.

# 93
  • В къЩи.
...
Също така козметичката ме навива за уж лек химически пилинг сега ляотото. Още ли са актуални тези пилинги....?

Химичен пилинг,та било то и лек,през лятото....не бих посетила повече тази "козметичка".

# 94
  • Бургас
Аз обсъждах с лекаря и темата за липофилинг на лице, все още не ми е останало време и в нета да се разтърся, но честно казано съм склонна да го направя..
Като имам време тези дни ще пиша по-подробно за консултацията ми и по този въпрос, та да го има и това като инфо, а пък всеки сам си преценева дали да прави и какво. Simple Smile
 Аз да попитам, някой правил ли е липосукция на шия с обикновения метод или с лазерна според Вас, ако имате отзиви, и как протича процеса на възстановяване?

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 19:20 от DolliGi

# 95
  • София
Аз имам две въпросчета - кожата на деколтето,към гърдите,ми е доста чувствителна и сега от това денонощно носене на сутиен явно не може да диша и започнаха да ми излизат ситни пъпчици. Някакъв съвет с какво да мажа или да третирам ? И вторият ми въпрос е някой има ли отзиви от лекари,клиники (не само в бг) за присаждане на коса ?

# 96
Знаете ли дали трябва да се спазва някаква дистанция от време между безиглена мезотерапия и слагане на хиалурон в устните? Могат ли да бъдат направени в два последователни дни или е по-добре да се изчака за устните след мезотерапията?

# 97
Аз имам две въпросчета - кожата на деколтето,към гърдите,ми е доста чувствителна и сега от това денонощно носене на сутиен явно не може да диша и започнаха да ми излизат ситни пъпчици. Някакъв съвет с какво да мажа или да третирам ? И вторият ми въпрос е някой има ли отзиви от лекари,клиники (не само в бг) за присаждане на коса ?
Дипрогента маз опитайте

# 98
  • Варна
И аз леко се изринах по гърдите от 24ч носене на спортния сутиен. Говорих с лекаря си, каза да се намажа с фенистил, и ако обрива ме сърби много, може за 2-3 дена да вземам Ксизал, или някакво противоалергично.

# 99
Знаете ли дали трябва да се спазва някаква дистанция от време между безиглена мезотерапия и слагане на хиалурон в устните? Могат ли да бъдат направени в два последователни дни или е по-добре да се изчака за устните след мезотерапията?
Безиглена не съм правила но иглена и хк в устни съм правила едновременно и не съм имала проблем.

# 100
  • в 1001-та нощ

Може да е от претопляне, а е възможно и да е алергична реакция, дразнене от сутиена, материята. Аз бих се консултирала с дерматолог, и бих помислила за друг сутиен - с друга материя и форма. Simple Smile

# 101
А някой правил ли е безиглена мезотерапия, да сподели ефект от нея?

# 102
А някой правил ли е безиглена мезотерапия, да сподели ефект от нея?

Аз си правех преди години Интрасютикалс и бях много доволна. Правех го в комбинация с Хидрафешъл.

# 103
Здравейте искам да попитам следното:
Моя приятелка преди месец си е сложила 1мл Нувиа на устните, но иска обем и много и харесват моите устни които са с Жуведерм Волифт има ли проблем да се сложи след Нувията 1мл Жуведерм?

# 104
Здравейте искам да попитам следното:
Моя приятелка преди месец си е сложила 1мл Нувиа на устните, но иска обем и много и харесват моите устни които са с Жуведерм Волифт има ли проблем да се сложи след Нувията 1мл Жуведерм?

Зависи колко време е минало, на мен ми казаха минимум 6 месеца когато се сменят марките, от няколко места ми го казаха не трябва да се смесват

Общи условия

Активация на акаунт